Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά blocklist. Δευτερευόντως η φάση με τις εισπρακτικές είναι καθαρά τεχνική εκφοβισμού και τίποτα παραπάνω, ειδικά απ' τη στιγμή που φαίνεται συστηματική κατάθεση εκ μέρους σου. Για πολύ μεγαλύτερες οφειλές δικές μου, δεν έγινε τίποτα προφανώς. Ο μόνος λόγος να το σηκώνεις είναι για να σπαταλάς τον χρόνο τους, για να υπόσχεσαι ότι στις τάδε του μήνα θα εξοφλήσεις μέσω αυτών και να εξοφλείς απ' ευθείας σε άκυρο χρόνο με την τράπεζα/πάροχο/whatever ίσα-ίσα για να νομίζουν ότι θα πάρουν μερίδιο κ.

Ενδεικτικά εμένα με πήραν τις προάλλες χωρίς να έχω οφειλές εκτός ρύθμισης και μου έλεγαν ότι χρωστάω και ότι "για να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα" να κάνω διακανονισμό μαζί τους. Έκανα πέσιμο στην τηλεφωνήτρια, ζήτησα προϊστάμενους και φώναζα σα το Μίστερ Μπούτια "μη μου πάρετε το κότερο" κτλ. Γενικά μπορείς να διασκεδάσεις αρκετά μόλις καταλάβεις ότι η δουλειά τους είναι απλώς να σε πρήζουνε, γιατί το in house νομικό τμήμα του παρόχου δε θα κάτσει να ασχοληθεί για οφειλές €260, αφήνουν τις αστειότητες αυτές στα φτωχολαμόγια με τα σεισμόπληκτα γραφεία-καμπινέδες στα στενά πέριξ της Πατησίων.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλές από αυτές τις εισπρακτικες πχ η Paladino της ΔΕΗ που είχε παλιά σύμβαση, δεν ενημερώνονται άμεσα από το μητρώο για το ότι πληρώνεις. Έτσι σε εμένα όταν κάποια στιγμή εξόφλησα μια οφειλή της ΔΕΗ, μετά από ένα 2ημερο έπαιρναν πάλι τηλέφωνο να ρωτήσουν, τους είπα ότι το πλήρωσα και δεν με ενόχλησαν πάλι. Αλλά το ότι δεν ενημερώθηκαν αυτοί ήταν δικό τους πρόβλημα όχι δικό μου που επειδή πλήρωσα τώρα πρέπει να ειδοποιήσω και την εισπρακτική τους....

Μπαχαλοκαταστασεις.

Σε ένα πράγμα πάντως νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ολοι. Με τόσο πολλά άτομα και με τόσες οφειλές που συσωρρευτει παντού στους φορείς και στο κράτος από τους πάντες, ήταν λογικό και αναμενόμενο να μπουν παντού οι εισπρακτικες και να γνωρίσουν μεγάλη άνθηση από το 10 και μετά. Μόνο τρελός πρέπει να είναι ένας επιχειρηματίας με τεράστιο πελατολόγιο ώστε να μην ασχοληθεί και να μην επιστρατεύσει εταιρίες για την ενημέρωση και το κυνήγι οφειλετών. 

Δημοσ.

Σε περιπτώσεις που οι εισπρακτικές δεν τηρούν τη νομοθεσία (πχ συχνότητα όχλησης , εκφοβισμός ή δεν έχουν ενημερωθεί για το οτι έχει εξοφληθεί ή είναι σε διακανονισμό κτλ ) να στέλνετε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή γιατί όντως ρίχνουν καμπάνες

Δημοσ.

Την επομενη φορα που θα σε παρουν τηλεφωνο πες τους "συγγνωμη δε μπορω να μιλησω τωρα καλεστε με στις 22.00" και αν σε παρουν στις 22.00 απειλησε τους οτι θα τους κανεις καταγγελια γιατι σε καλεσαν εκτος νομιμου ωραριου που δικαιουνται. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έχουν τρελάνει 3-4 εισπρακτικές για χρέος στα κοινόχρηστα πολυκατοικίας που δεν μένω! Κάποιος έδωσε στοιχεία οτι είμαι ο διαχειριστής ενώ είμαι στην δικιά μου πολυκατοικία διαχειριστής. Εκεί έχει διαμέρισμα ο αδελφός μου και υπάρχει ενοικιαστής.

Τον τελευταίο καιρό παίρνουν μέρα παρα μέρα απο διαφορετικά κινητά τηλέφωνα, οποτε και συσκευή call blocker να βάλω στο σταθερό δεν θα πιάνει τα νέα νούμερα αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκάρει η συσκευή ολόκληρες ομάδες αριθμών πχ αν αρχίζει το τηλέφωνο απο 69444... που αρχίζουν πολλά.

Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ για παράπονα και με έκαναν μπαλάκι να πάω στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ-επιλογή για το σπίτι-υποστοιριξη και επικοινωνία-λογαριασμοί και χρεώσεις-χρειάζεστε βοήθεια και να συμπλήρωσω την φόρμα.

Τον τελευταίο καιρό παίρνουν και δεν μιλάνε για να με ενοχλήσουν. Τους έχω ενημερώσει 100 φορες οτι δεν είμαι ο διαχειριστής και ουτε έχω διαμέρισμα εκεί. Λένε και μόνο που σηκώνω το τηλέφωνο οι εισπρακτικές πληρώνονται απο την ΔΕΗ αφού φαίνεται οτι δουλεύουν-ενοχλούν.

https://www.white-pages.gr/arithmos/6944484032

Οι εισαγγελείς πέρα βρέχει... Υπάρχει κανονισμός του δικηγορικού συλλογου Αθηνών που λέει οτι ακόμα και ΑΜ χρωστάει κάποιος απαγορεύεται η δεύτερη τηλεφωνική όχληση παρά μόνο χαρτί- εξώδικο.

Πραγματικά, αφού κανουν οτι δεν καταλαβαίνουν, αν δεν δεχθω να καταγράφεται η συνομιλία και την βρισώ την/τον υπάλληλο πολύ αισχρά ή την ρωτήσω αν είναι παιδόφιλη, όπως ρωτάει εμένα αν είμαι διαχειριστής με χρέος, αν έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά για εξύβριση;

Μιλάμε για εναν ανεξόφλητο λογαριασμό της τάξης των 100 ευρώ που τον αργεί να τον πληρώσει η εταιρία διαχείρησης που έχουν.

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα ΔΕΗ και να ζητήσεις την αλλαγή του τηλεφώνου που υπάρχει σαν διαχειριστής.. Αλλά θα πρέπει να αναγράφει άλλο τηλέφωνο... Για ψάξε .. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Krusty είπε

Με έχουν τρελάνει 3-4 εισπρακτικές για χρέος στα κοινόχρηστα πολυκατοικίας που δεν μένω! Κάποιος έδωσε στοιχεία οτι είμαι ο διαχειριστής ενώ είμαι στην δικιά μου πολυκατοικία διαχειριστής. Εκεί έχει διαμέρισμα ο αδελφός μου και υπάρχει ενοικιαστής.

Τον τελευταίο καιρό παίρνουν μέρα παρα μέρα απο διαφορετικά κινητά τηλέφωνα, οποτε και συσκευή call blocker να βάλω στο σταθερό δεν θα πιάνει τα νέα νούμερα αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκάρει η συσκευή ολόκληρες ομάδες αριθμών πχ αν αρχίζει το τηλέφωνο απο 69444... που αρχίζουν πολλά.

Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά. Βρίσκεις έναν δικηγόρο που ασχολείται με εισπρακτικές και τα παίρνεις χοντρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φορά είχα δώσει το σταθερό στον ΔΕΔΗΕ νομίζω και υπέγραψα ως διαχειριστής, γιατί θέλαν ενα ή πιστοποιητικο εγκαταστάτη και σχέδιο για τον κοινόχρηστο χώρο και μετα από μηνες μου γράψαν οτι δεν το πήγα και έπρεπε να ξαναπηγαινω ΔΕΔΔΗΕ. Για την πολυκατοικία όμως που μένω εγώ.

Οντως μπορεί να θέλει να πάω σε καταστημα για διόρθωση, αλλά μπορεί και καποιος στην πολυκατοικία να έδωσε το τηλέφωνο μου. Όταν έγω έδωσα το τηλέφωνο της εταιρίας διαχείρισης στις εισπρακτικές, με ρωτησαν αν μπορούν να πουν ποιος τους το έδωσε γιατί είναι προσωπικό δεδομένο και τους είπα πείτε εμένα...

Call blocker ct-cid803. Λένε είναι καλή συσκευή στο eBay και αλλού.

Άλλοι που με ενοχλουν είναι

https://www.white-pages.gr/arithmos/6944487205

https://www.white-pages.gr/arithmos/6906371437

https://www.white-pages.gr/arithmos/6906371438

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.

Θα σε περνούν όλη μέρα κάθε μέρα ασταμάτητα. Χρωστούσα σε πάροχο εγω 250 ευρώ και με είχαν μουρλάνει μέχρι που είχα αγανάκτηση και κάθε φορά που έσπερναν τους τραγούδαγα μέχρι να το κλείσουν…… κανε ένα διακανονισμο πληρώσετο γτ θα σου σπάσουν τα νεύρα…… 

19 λεπτά πριν, Mr_Laptop_athens είπε

Θα σε περνούν όλη μέρα κάθε μέρα ασταμάτητα. Χρωστούσα σε πάροχο εγω 250 ευρώ και με είχαν μουρλάνει μέχρι που είχα αγανάκτηση και κάθε φορά που έσπερναν τους τραγούδαγα μέχρι να το κλείσουν…… κανε ένα διακανονισμο πληρώσετο γτ θα σου σπάσουν τα νεύρα…… 

αληθεια korakios μπορούν να σε περνούν. Όλη μέρα χωρίς έλεος…….😂

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά νομίζω ότι πάω να βρω άκρη, ενώ στην αρχή πίστευα οτι η υπάλληλος στο τηλέφωνο απλώς με έκανε μπαλάκι.

Αγαπητέ κ. Krusty,

Εφόσον αναφέρετε οτι δεν είστε ο διαχειριστής , θα χρειαστεί να μας προωθήσετε τον αριθμό παροχής ή αριθμό συμβολαίου της κοινόχρηστης παροχής, καθώς και το αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας (δύο όψεις) μαζί με μια βεβαίωση αριθμού από τον πάροχο τηλεφωνίας όπου θα πιστοποιεί ότι το τηλέφωνο ανήκει στα δικά σας στοιχεία. Αφού λάβουμε τα δικαιολογητικά θα προβούμε στη διαγραφή του τηλεφώνου σας από το μηχανογραφικό μας σύστημα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ

Τομέας Τηλεφωνικής/Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Αν επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο αίτημα, παρακαλούμε απαντήστε (reply) σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρώτη φορά βλέπω η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου να μην έχει @ και την μορφοποίηση που ξέρουμε. Και μάλιστα τώρα απευθύνομαι και σε συγκεκριμένο υπάλληλο.

"ΔΕΗ Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πελατών" <cust>

Γράφει πατήστε reply, αλλά ο server του email μου, μου απαντά ότι είναι αδύνατον να σταλεί στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση! Πρεπει ξανά από την φόρμα της ΔΕΗ. Η φόρμα επί δύο ώρες μου έγραφε 'λόγω τεχνικού προβλήματος προσωρινά είναι αδύνατη η αποστολή, δοκιμαστεί αργότερα'. Τελικά έφταιγε οτι δεν δέχεται αρχείο zip στα συνημένα! Και μου ζητάνε τρία έγγραφα σε ένα αρχείο! Το zip τελικά το ανέβασα στο σύννεφο.

Από την τεράστια γραμματοσειρά στον αποστολέα, νομίζω κόπηκε το το [email protected] στο "ΔΕΗ Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πελατών" <cust> και δεν μπορούσα να απαντήσω στο email...

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
Spoiler
4 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε

το reaction δεν ήταν γιαυτό το λόγο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε

Δηλαδή η λύση στο πρόβλημα είναι να πληρώσεις όσα χρωστάς...;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Ακριβώς. Χρωσταγα 3 διαφορετικούς λογαριασμούς. Το κοινόχρηστο το δικό μου και του πατέρα μου. Πρέπει να μπλοκαρα στο κινητό μου μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 50 διαφορετικά νούμερα. Μόλις πλήρωσα την Παρασκευή όλους τους λογαριασμούς εχθές Δευτέρα, ησυχία ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν τους το σήκωσα ποτέ για να μην πάρουν € τα δικηγοράκια της πλάκας. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Δυστηχως φίλε μ πρέπει να τα πληρώσεις για να σταματήσεις να σε περνούν…. Εκτός και αν δεν σε νιαζει να σε περνούν άλλο θέμα αυτό τότε μην το πληρωσεις…. 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...