BouTheRedSeagull Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας Με κάλεσαν από μια δικηγορική εταιρεία σχετικά για 230 ευρώ που έχω στην ελπεντισον, την οποία έφυγα τον Αύγουστο (και δεν ξαναγυρνώ) και μου είπαν να κάνω διακανονισμό για την οφειλή και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής ειδάλλως, όπως είπαν θα προβούν σε αγωγη(sic) και θα πληρώσω τα διπλά! Προφανώς αρνήθηκα ότι και να μου είπαν και η κοπέλα στην άλλη γραμμή μου το έκλεισε με τσαμπουκα, αλλά η απορία μου είναι, έχουν αυτοί δικαίωμα να μου κάνουν αγωγή για 230 ευρώ; Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε μήνα, οπότε πληρωθώ βάζω ένα 50ρικο μέχρι να μηδενιστεί τελείως. Παλιότερα χρωστούσα στη ΔΕΗ περίπου 800 ευρώ τα οποία και αποπλήρωσα και με είχαν μουρλανει από άλλη δικηγορική εταιρεία πάλι αλλά ποτέ δεν έλαβα κάποιο ειδοποιητηριο για αγωγή ή μήνυση. Αυτά... Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το θέμα.
fredd0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 φυσικα αν χρωστας ο αλλος, οτι κι αν ειναι αυτος εταιρεια, ιδιωτης κλπ, εχει δικαιωμα να διεκδικησει οτι του χρωστας δικαστικα πρακτικα αυτο σημαινει οτι θα χρεωθεις και εξοδα δικηγορου κλπ. Μπορει να χρωστας 200, να φας αλλα 200 φεσι, κανα 100 για εξωδικα κλπκλπ. Τωρα βεβαια αν θα τα κανουν ολα αυτα στους 3-4 μηνες που θα σου παρει να ξοφλησεις, αμφιβαλω. Και οι εισπρακτικες με προμηθειες ζουν, αν δηλαδη σε παρουν τηλεφωνο και δωσεις λεφτα παιρνουν ενα ποσοστο.
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, BouTheRedSeagull είπε η απορία μου είναι, έχουν αυτοί δικαίωμα να μου κάνουν αγωγή για 230 ευρώ; Και για 0,01€ έχουν δικαίωμα να σου κάνουν αγωγή, το αν τους συμφέρει να το κάνουν είναι άλλο θέμα. Για 230€ πάντως εικάζω πως τους συμφέρει, έχουν κάνει και για μικρότερα ποσά.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το ποσο που χρωστας ειναι πολυ μικρο.Ζητα εναν διακανονισμο και πληρωσε.Η εισπρακτικη την δουλεια της κανει θα σε παιρνει καθε μερα να σε ενημερωνει και να σε πιεζει να πληρωσεις.Δωστα να ξεμπερδευεις με αυτους.
vamvakoolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, BouTheRedSeagull είπε Καλημέρα σας Με κάλεσαν από μια δικηγορική εταιρεία σχετικά για 230 ευρώ που έχω στην ελπεντισον, την οποία έφυγα τον Αύγουστο (και δεν ξαναγυρνώ) και μου είπαν να κάνω διακανονισμό για την οφειλή και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής ειδάλλως, όπως είπαν θα προβούν σε αγωγη(sic) και θα πληρώσω τα διπλά! Προφανώς αρνήθηκα ότι και να μου είπαν και η κοπέλα στην άλλη γραμμή μου το έκλεισε με τσαμπουκα, αλλά η απορία μου είναι, έχουν αυτοί δικαίωμα να μου κάνουν αγωγή για 230 ευρώ; Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε μήνα, οπότε πληρωθώ βάζω ένα 50ρικο μέχρι να μηδενιστεί τελείως. Παλιότερα χρωστούσα στη ΔΕΗ περίπου 800 ευρώ τα οποία και αποπλήρωσα και με είχαν μουρλανει από άλλη δικηγορική εταιρεία πάλι αλλά ποτέ δεν έλαβα κάποιο ειδοποιητηριο για αγωγή ή μήνυση. Αυτά... Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το θέμα. υπαρχουν αληθειες και #@ιες απο τη τηλεφωνητρια Αληθειες: εφοσον υπαρχει οφειλη ο παροχος μπορει να προβει σε αγωγη. Η αγωγη δεν ειναι κατι αλλο παρα επισημη οχλιση που ευκολα μπορεις να αρνηθεις εφοσον με τεκμηρια αναφερεις τις αντιρησεις (αν ισχυουν). Με απλα λογια κερδιζεις χρονο Ψεματα: δε μπορουν να ζητησουν διπλασιο ποσο. Μπορουν να ζητησουν τοκισμο (τόκο υπερημερίας οπως αναφερει η νομοθεσια) και αν περασουν μηνες ισως καποιο ποσο προφανως πολυ λιγοτερο του συνολικου για...απωλειες κερδων ή αποζημιωσης. Ωστοσο ο παροχος θα πρεπει να παραθεσει αποδειξεις για τη ζημια που μου φαινεται απιθανο... σε απλα ελληνικα: αν εχεις πραγματι την οφειλη πληρωσε την να τελειωνεις αν δεν εχεις τοτε κερδισε χρονο και οταν ερθει η αγωγη παρουσιασε τους αποδειξεις οτι δεν οφειλεις τπτ
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, BouTheRedSeagull είπε Καλημέρα σας Με κάλεσαν από μια δικηγορική εταιρεία σχετικά για 230 ευρώ που έχω στην ελπεντισον, την οποία έφυγα τον Αύγουστο (και δεν ξαναγυρνώ) και μου είπαν να κάνω διακανονισμό για την οφειλή και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής ειδάλλως, όπως είπαν θα προβούν σε αγωγη(sic) και θα πληρώσω τα διπλά! Μην τους το πεις μόνο απότομα αυτό και στεναχωρηθούν που θα χάσουν τέτοιο κελεπούρι πελάτη 😀😀 2
takoulou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BouTheRedSeagull είπε Καλημέρα σας Με κάλεσαν από μια δικηγορική εταιρεία σχετικά για 230 ευρώ που έχω στην ελπεντισον, την οποία έφυγα τον Αύγουστο (και δεν ξαναγυρνώ) και μου είπαν να κάνω διακανονισμό για την οφειλή και να ορίσω ημερομηνία πληρωμής ειδάλλως, όπως είπαν θα προβούν σε αγωγη(sic) και θα πληρώσω τα διπλά! Προφανώς αρνήθηκα ότι και να μου είπαν και η κοπέλα στην άλλη γραμμή μου το έκλεισε με τσαμπουκα, αλλά η απορία μου είναι, έχουν αυτοί δικαίωμα να μου κάνουν αγωγή για 230 ευρώ; Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε μήνα, οπότε πληρωθώ βάζω ένα 50ρικο μέχρι να μηδενιστεί τελείως. Παλιότερα χρωστούσα στη ΔΕΗ περίπου 800 ευρώ τα οποία και αποπλήρωσα και με είχαν μουρλανει από άλλη δικηγορική εταιρεία πάλι αλλά ποτέ δεν έλαβα κάποιο ειδοποιητηριο για αγωγή ή μήνυση. Αυτά... Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το θέμα. Μπορείς να πληρωσεις την οφειλή.. Για να μην σε περνούν τηλέφωνο📱.. Όπως και αυτοί έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν και αλλά πράγματα.. Υπάρχει διπλανό θέμα που σε μερικους έκαναν αλλα.. Διάβασε το.. Κοίταξε 6-9 σελίδες πιο πισω..
BouTheRedSeagull Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Το ποσο που χρωστας ειναι πολυ μικρο.Ζητα εναν διακανονισμο και πληρωσε.Η εισπρακτικη την δουλεια της κανει θα σε παιρνει καθε μερα να σε ενημερωνει και να σε πιεζει να πληρωσεις.Δωστα να ξεμπερδευεις με αυτους. Ναι δεν είναι ότι δεν τα έχω, απλά με είχανε εκνευρίσει απίστευτα το καλοκαίρι ειδικά με την ειρωνία τους και τις υπέρογκες χρεώσεις(ρήτρα αναπροσαρμογής και 0,59€/kwatt), που απλά τους μπλοκαρα κάθε τηλέφωνο, επέστρεψα στη ΔΕΗ και κάθε μήνα τους βάζω ένα 50ρικο (το ξέρω πολύ παιδιάστικο, αλλά το ευχαρηστιέμαι) 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε υπαρχουν αληθειες και #@ιες απο τη τηλεφωνητρια Αληθειες: εφοσον υπαρχει οφειλη ο παροχος μπορει να προβει σε αγωγη. Η αγωγη δεν ειναι κατι αλλο παρα επισημη οχλιση που ευκολα μπορεις να αρνηθεις εφοσον με τεκμηρια αναφερεις τις αντιρησεις (αν ισχυουν). Με απλα λογια κερδιζεις χρονο Ψεματα: δε μπορουν να ζητησουν διπλασιο ποσο. Μπορουν να ζητησουν τοκισμο (τόκο υπερημερίας οπως αναφερει η νομοθεσια) και αν περασουν μηνες ισως καποιο ποσο προφανως πολυ λιγοτερο του συνολικου για...απωλειες κερδων ή αποζημιωσης. Ωστοσο ο παροχος θα πρεπει να παραθεσει αποδειξεις για τη ζημια που μου φαινεται απιθανο... σε απλα ελληνικα: αν εχεις πραγματι την οφειλη πληρωσε την να τελειωνεις αν δεν εχεις τοτε κερδισε χρονο και οταν ερθει η αγωγη παρουσιασε τους αποδειξεις οτι δεν οφειλεις τπτ Έχω να την ξεπληρώσω, απλά θέλω να τους βγάλω την πίστη κάνοντας το, κάθε μήνα βάζω από 50€ αργά και σταθερά, γιατί οι διακανονισμοί που έδιναν ήταν τύπου πλήρωσε τώρα τα μισά και τα υπόλοιπα τον άλλο μήνα και πολύ σου είναι Να φανταστείς τον Μάρτη μου έστειλαν μπουγιουρντι 945€(690€ ρήτρα αναπροσαρμογής) και μου λένε τρεις δόσεις μπορούμε να σας κάνουμε (και γέλασα)
vamvakoolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, BouTheRedSeagull είπε Ναι δεν είναι ότι δεν τα έχω, απλά με είχανε εκνευρίσει απίστευτα το καλοκαίρι ειδικά με την ειρωνία τους και τις υπέρογκες χρεώσεις(ρήτρα αναπροσαρμογής και 0,59€/kwatt), που απλά τους μπλοκαρα κάθε τηλέφωνο, επέστρεψα στη ΔΕΗ και κάθε μήνα τους βάζω ένα 50ρικο (το ξέρω πολύ παιδιάστικο, αλλά το ευχαρηστιέμαι) Έχω να την ξεπληρώσω, απλά θέλω να τους βγάλω την πίστη κάνοντας το, κάθε μήνα βάζω από 50€ αργά και σταθερά, γιατί οι διακανονισμοί που έδιναν ήταν τύπου πλήρωσε τώρα τα μισά και τα υπόλοιπα τον άλλο μήνα και πολύ σου είναι Να φανταστείς τον Μάρτη μου έστειλαν μπουγιουρντι 945€(690€ ρήτρα αναπροσαρμογής) και μου λένε τρεις δόσεις μπορούμε να σας κάνουμε (και γέλασα) επειδη εχεις οφειλη σε εταιρια οπως εγραψα πιο πανω πληρωσε να ξεμπερδεψεις γιατι δικαιουνται να αιτηθουν τοκους οσο αργοπορεις τη τελικη εξοφλιση. Βαλε στην ακρη τους εγωισμους και κοιτα τη τσεπη σου 1
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς στη μπανανία θα σου έρθει Διαταγή Πληρωμής , ακόμα και να εκκρεμεί αμφισβήτηση από αρμόδιες αρχές . Μακάρι κάποιος να κερδίσει το Jocker και να τους πάει μαμιωντας , πάροχο , αρχές και όποιον υπέγραψε με τον πρωινό καφέ τη διαταγή πληρωμής , και βούκινο (επι κλασικής πληρωμής) στα πρωινάδικα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από korakios 1
vagos789 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Ρε παιδια αν οντως βαζει 50€ καθε μηνα για οφειλη 230€ προφανως δεν θα παει μακρια η βαλιτσα,τελειωνει το πανηγυρι Τωρα για το αν θα γινει αγωγη,το θεωρω απιθανο γιατι και το ποσο ειναι μικρο και μπαινουν λεφτα στην εταιρεια
vamvakoolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ρε παιδια αν οντως βαζει 50€ καθε μηνα για οφειλη 230€ προφανως δεν θα παει μακρια η βαλιτσα,τελειωνει το πανηγυρι Τωρα για το αν θα γινει αγωγη,το θεωρω απιθανο γιατι και το ποσο ειναι μικρο και μπαινουν λεφτα στην εταιρεια καμμια σχεση! το ποσο συνταξης αγωγης για δικηγορο (ελαχιστη χρεωση) ειναι 60-70 ευρ. Ομως οι εισπρακτικες εχουν δικηγορους ως υπαλληλους αρα μηδενικο κοστος. γκουγκαρε π.χ εισπρακτικη μοιρασε αγωγες Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από vamvakoolas
valadsk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 460 ευρώ (αν θυμαμαι καλα) στη watt n wolt. έβγαλε διαταγή πληρωμής. δεν υπάρχει τίποτα στο όνομα του ατόμου πουν την έβγαλε και είναι και δικαιούχος κεα. αγχώνεστε για κάτι πράγματα 😛 2
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Αγωγή μπορούν να κάνουν και για 1 cent. Πληρώνεις 50 τον μήνα οπότε είσαι εντάξει, θα αποπληρώσεις και άσε τους να λένε τα δικά τους, σε 4 μήνες θα έχεις ξεμπερδέψει. Κράτα τις αποδείξεις πληρωμής. Αν συνεχίσουν να σε ενοχλουν τους στέλνεις τις αποδείξεις μετά το τέλος εξόφλησης. 1 ώρα πριν, valadsk είπε 460 ευρώ (αν θυμαμαι καλα) στη watt n wolt. έβγαλε διαταγή πληρωμής. δεν υπάρχει τίποτα στο όνομα του ατόμου πουν την έβγαλε και είναι και δικαιούχος κεα. αγχώνεστε για κάτι πράγματα 😛 Ναι μπράβο. Αυτός δεν είχε κάτι στο όνομα του, άλλοι έχουν. Κάτσε να αποκτήσει κανένα ακίνητο από κληρονομια και λίγο πριν την παραγραφή να σε ενοχλήσουν και να σου ζητάνε τα 5πλασια με τόκους κ; Ι έξοδα δικηγόρου και θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Άσε που μπορούν να σου κατασχουν και αποταμίευση αν αποκτήσει μελλοντικά. Προσέξτε λίγο με αυτά που γράφετε και υπερηφανευεστε κιόλας επειδή τα κακά αφεντικά και οι καπιταλες δεν μπορούν να κάνουν κάτι στην εργατια. Υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις