Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ξαφνικά όπως ανοίγω το laptop από το κουμπί power στην συνέχεια όπως πάντα πρέπει να πληκτρολογήσω των κωδικό Microsoft που έχω ορίσει μόλις πάω να τον βάλω δεν γράφει τίποτα σαν να είναι το πληκτρολόγιο νεκρό στην αρχή αυτό σκέφτηκα ότι χάλασε το πληκτρολόγιο όμως μόλις πάτησα ξέχασα τον κωδικό και μου άνοιξε ένα παράθυρο της microsoft το πληκτρολόγιο έγραφε κανονικά.για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω τον κωδικό να κάνω είσοδο στα Windows.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό χωρίς format?

Δημοσ.

Μήπως έχεις ορίσει pin και περιμένει να γράψεις αριθμούς; Το εικονικό πληκτρολόγιο (από την διευκόλυνση πρόσβασης κάτω δεξιά) δουλεύει;

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μήπως έχεις ορίσει pin και περιμένει να γράψεις αριθμούς; Το εικονικό πληκτρολόγιο (από την διευκόλυνση πρόσβασης κάτω δεξιά) δουλεύει;

Φίλε μου τι είπες τώρα.

Μόλις διάβασα την απάντησή σου μου ήρθε στο μυαλό μου ότι είχα βάλει pin .

Με έσωσες σε ευχαριστώ πολύ με ξύπνησες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 9:54 ΠΜ, dimitrismitsos είπε

Καλημέρα.

Ξαφνικά όπως ανοίγω το laptop από το κουμπί power στην συνέχεια όπως πάντα πρέπει να πληκτρολογήσω των κωδικό Microsoft που έχω ορίσει μόλις πάω να τον βάλω δεν γράφει τίποτα σαν να είναι το πληκτρολόγιο νεκρό στην αρχή αυτό σκέφτηκα ότι χάλασε το πληκτρολόγιο όμως μόλις πάτησα ξέχασα τον κωδικό και μου άνοιξε ένα παράθυρο της microsoft το πληκτρολόγιο έγραφε κανονικά.για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω τον κωδικό να κάνω είσοδο στα Windows.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό χωρίς format?

Αν έχεις χρήστη με λογαριασμό Microsoft θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ για να δεχτεί τον κωδικό και να ανοίξει.

Εναλλακτικά πάντα ζητάει να δημιουργηθεί Pin (4 ψήφιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...