raul7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Η κοπέλα μου αγόρασε πρόσφατα το S20 FE με την προσφορά του Γερμανού και παρατήρησε ότι η φόρτιση σταματάει μόνη της, δηλαδή μπορεί να το αφήσει το βράδυ και η μπαταρία να πέσει αντί να φορτίσει (δεν έχει βάλει κάποιον κόφτη, μέχρι το 100% πάει κανονικά). Έκδοση One UI 4.1 σε Android 12. Ενώ δεν φόρτισε το βράδυ, το έβαλε το πρωί και φόρτισε τώρα, δεν το κάνει δηλαδή πάντα και μάλλον δεν είναι θέμα φορτιστή/καλωδίου. Βρήκα κάποιες σκορπιες αναφορές στο ίντερνετ για αργή φόρτιση και μη φόρτιση μετά από κάποιο update, και ήθελα να δω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα και αν το έλυσε, ή αν πρέπει να το πάμε πίσω στο κατάστημα. Ευχαριστώ
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αν το αγορασε τωρα προσφατα, ας το παει πισω. Δεν χανει κατι. 1
gianniz_k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 9:45 ΠΜ, raul7 είπε Καλησπέρα παιδιά, Η κοπέλα μου αγόρασε πρόσφατα το S20 FE με την προσφορά του Γερμανού και παρατήρησε ότι η φόρτιση σταματάει μόνη της, δηλαδή μπορεί να το αφήσει το βράδυ και η μπαταρία να πέσει αντί να φορτίσει (δεν έχει βάλει κάποιον κόφτη, μέχρι το 100% πάει κανονικά). Έκδοση One UI 4.1 σε Android 12. Ενώ δεν φόρτισε το βράδυ, το έβαλε το πρωί και φόρτισε τώρα, δεν το κάνει δηλαδή πάντα και μάλλον δεν είναι θέμα φορτιστή/καλωδίου. Βρήκα κάποιες σκορπιες αναφορές στο ίντερνετ για αργή φόρτιση και μη φόρτιση μετά από κάποιο update, και ήθελα να δω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα και αν το έλυσε, ή αν πρέπει να το πάμε πίσω στο κατάστημα. Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά τα τελευταία χρόνια κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορα κουλά με την samsung στο θέμα φόρτισης. Το τελευταίο που μου έρχεται είναι με το a13, το οποίο στις πρώτες παρτίδες δεν δεχόταν το official samsung πριζάκι των 15W , ενώ με αυτό των 25W ή με τρίτων κατασκευαστών δεν υπήρχε πρόβλημα. Διορθώθηκε με update. Προτείνω να κάνεις όλα τα διαθέσιμα updates και αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις και με κάποιον άλλο φορτιστή αν υπάρχει διαθέσιμος για να δεις πως συμπεριφέρεται. 1
raul7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Το θέμα πρέπει να έχει λυθεί στον μεγαλύτερο βαθμό αφού έγιναν όλα τα updates, νόμιζα ότι είχαν γίνει αρχικά αλλά δεν τα είχε κάνει. Ευχαριστώ!
Engimek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Όταν τύχαινε αυτό το πρόβλημα, έβλεπε ότι άρχιζε η φόρτιση και την επομένη είχε σταματήσει? Ή μήπως το συνέδεε το βράδυ, δεν κοίταζε εαν η φόρτιση ξεκινούσε και απλώς το άφηνε (δηλαδή δεν άρχισε ποτέ να φορτίζει)? Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση μπορεί και να είναι θέμα σκόνης στη θύρα φόρτισης. Έιχα παρόμοιο θέμα μια φορά. Μετά από αποσύνδεση και επανασύνδεση φόρτιζε κανονικά. Μια μέρα αργότερα μου έβγαλε και την είδοποίηση για υγρασία στη θύρα (ενώ εγώ δεν είχα κάνει "μπάνιο" το κινητό πρόσφατα). Καθαρίζοντας καλά τη θύρα, εντόπισα αρκετή σκόνη που είχε μείνει στα τοιχώματα και δεν ήταν ορατή εκ πρώτης όψεως. Μετά από αυτό όλα δουλέυουν καλά (εξαφανίστηκε η ειδοποίηση για την υγρασία και δεν υπάρχει θέμα στη φόρτιση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα