valantis40 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Σοβαρός είμαι. Εσύ; Όπως γράφει δε μπορεί ο άνθρωπος να ασχοληθεί για λόγους υγείας. Μπορεί και θέλει έτσι όπως κατάλαβα να ασχοληθεί ο OP. Άμα δεν θέλει να έχει σχέση με τον πατέρα του άλλο αυτό. εγω ειμαι παρα πολυ σοβαρος.το ερωτημα που εθεσε ο φιλος ηταν ξεκαθαρο.αν μπορουν να κανουν κατασχεση στον πατερα του που δεν εχει τιποτα στο ονομα του εκτος απο ενα σκουτερ και αν μπορουν να κατασχεσουν το αυτοκινητο του ιδιου για το δανειο που χρωσταει ο πατερας του.και η απαντηση για τον πατερα του ειναι οτι μπορουν να του παρουν μονο το σκουτερ και τιποτε αλλο εφοσον δεν εχει κατι αλλο στο ονομα του και δεν υπαρχει εγγυητης και για τον ιδιο οτι δεν μπορουν να του παρουν τιποτα.τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αλέξανδρε απορώ που ακόμα ασχολείσαι μαζί τους και κάνεις κακό στην υγεία σου τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο απειλές. Με το που σηκώνεις το ακουστικό και δεις ότι είναι αυτοί, το κλείνεις και τους αποκλείεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Alex, θα σου δώσω μια συμβουλή κ αν θες ακολουθησε την. Ότι σου χει πει ο πατέρας σου θεωρείσαι το ψέμα κ ψαξτα όλα μόνος σου. Απο προσωπική εμπειρία οι γονείς μας κρυβαν πολλές δανειακές @κιες που μας ειπαν μετά απο αρκετή πίεση. Πχ ειχαν μπει εγγυητές σε δάνειο θείου (ευτυχώς ρυθμίστηκε), δανειο που σταμάτησαν να πληρώνουν όλη την δοση, εγγυητές σε αγορές απο ξαδέρφια/αδέρφια. Αναφέρεις το σπίτι της γιαγιάς. Μήπως πήρε ο πατέρας σου το δάνειο με εγγυήτρια την γιαγιά σου. Αν οχι πες της να σου γράψει το σπιτι χθες (κ για πολλούς άλλους λόγους) Την μητέρα σου δεν την αναφέρεις καθόλου, υπάρχουν ακίνητα στο ονομα της κτλπ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, bilya είπε Alex, θα σου δώσω μια συμβουλή κ αν θες ακολουθησε την. Ότι σου χει πει ο πατέρας σου θεωρείσαι το ψέμα κ ψαξτα όλα μόνος σου. Απο προσωπική εμπειρία οι γονείς μας κρυβαν πολλές δανειακές @κιες που μας ειπαν μετά απο αρκετή πίεση. Πχ ειχαν μπει εγγυητές σε δάνειο θείου (ευτυχώς ρυθμίστηκε), δανειο που σταμάτησαν να πληρώνουν όλη την δοση, εγγυητές σε αγορές απο ξαδέρφια/αδέρφια. Αναφέρεις το σπίτι της γιαγιάς. Μήπως πήρε ο πατέρας σου το δάνειο με εγγυήτρια την γιαγιά σου. Αν οχι πες της να σου γράψει το σπιτι χθες (κ για πολλούς άλλους λόγους) Την μητέρα σου δεν την αναφέρεις καθόλου, υπάρχουν ακίνητα στο ονομα της κτλπ Καλημέρα φίλε μου ότι μπόρεσα να δω το είδα μέσα από το Ε9 του δεν είδα κάτι για αυτό το δάνειο που είχε το γνώριζα αλλά δεν ήξερα και πολλά όσο αφορά το σπίτι της γιαγιάς της είχα κάνει μια κουβέντα πριν από αρκετές ημέρες και την είδα κομπλέ αλλά συνάμα κλώτσησε κιόλας τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω η μητέρα μου κληρονόμησε ένα οικόπεδο αλλά είναι στο αφμ το δικό της τώρα με εγγυητές κλπ δεν ξέρω πως να το κοιτάξω και στη τράπεζα μα πάω δεν θα πάρω πληροφορίες αν δεν είναι ο ίδιος ο πατέρας μου εκεί ένα δάνειο που είχε στην Πειραιώς μας πήραν τηλ όπως ξανά είπα από τη τράπεζα και μας έκανε διακανονισμό ο άνθρωπος της τάξεως τον 50€ εδώ η κατάσταση με δαύτους είναι ότι να ναι πολύ πίεση πολύ απειλή πολλά πράγματα τηλέφωνο δεν σηκώνω ο δικηγόρος μου είπε ότι είναι παράνομο αυτό που κάνουν να παίρνουν και να απειλούν με διάφορα τέτοια που λένε και μου έφερε πολλά παραδείγματα από άλλους πελάτες που τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγαν τα χίλια δυο πράγματα σαν τη φάση τη δικιά μου δεν ξέρω ανθρωπιά δεν έχουν πάνω τους καθόλου ? 8 ώρες πριν, jimakos00 είπε Αλέξανδρε απορώ που ακόμα ασχολείσαι μαζί τους και κάνεις κακό στην υγεία σου τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο απειλές. Με το που σηκώνεις το ακουστικό και δεις ότι είναι αυτοί, το κλείνεις και τους αποκλείεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καλημέρα φιλαρακι μου μόνο και μόνο που το σήκωσα εξαρχής και μου είπαν όλες αυτές της απειλές τρομοκρατήθηκα και ακόμα έτσι είμαι τι να πω και ακόμα παίρνουν τηλέφωνα δεν τα σηκώνω εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Καλημέρα φίλε μου ότι μπόρεσα να δω το είδα μέσα από το Ε9 του δεν είδα κάτι για αυτό το δάνειο που είχε το γνώριζα αλλά δεν ήξερα και πολλά όσο αφορά το σπίτι της γιαγιάς της είχα κάνει μια κουβέντα πριν από αρκετές ημέρες και την είδα κομπλέ αλλά συνάμα κλώτσησε κιόλας τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω η μητέρα μου κληρονόμησε ένα οικόπεδο αλλά είναι στο αφμ το δικό της τώρα με εγγυητές κλπ δεν ξέρω πως να το κοιτάξω και στη τράπεζα μα πάω δεν θα πάρω πληροφορίες αν δεν είναι ο ίδιος ο πατέρας μου εκεί ένα δάνειο που είχε στην Πειραιώς μας πήραν τηλ όπως ξανά είπα από τη τράπεζα και μας έκανε διακανονισμό ο άνθρωπος της τάξεως τον 50€ εδώ η κατάσταση με δαύτους είναι ότι να ναι πολύ πίεση πολύ απειλή πολλά πράγματα τηλέφωνο δεν σηκώνω ο δικηγόρος μου είπε ότι είναι παράνομο αυτό που κάνουν να παίρνουν και να απειλούν με διάφορα τέτοια που λένε και μου έφερε πολλά παραδείγματα από άλλους πελάτες που τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγαν τα χίλια δυο πράγματα σαν τη φάση τη δικιά μου δεν ξέρω ανθρωπιά δεν έχουν πάνω τους καθόλου ? Όχι δεν έχουν. Γι'αυτό τους λένε κοράκια. Οπότε Άλεξ εσύ αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να τους γράψεις στ. ..δια σου, και να μην τους το ξανασηκώσεις. Κι άμα σε ξαναπάρουν πες τους ότι είσαι δωρητής οργάνων και μπορούν να πάρουν τ... ....δια σου, και να τους το κλείσεις. Κόψτους τους ψυχολογικούς εκβιασμούς και σύνδεσε τους με Κάϊρο. Περαστικά στον πατέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasteri Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Off the record ⏺️ . Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ,εφόσον δεν είσαι εγγυητής. Ο μπαμπάς σου αν δεν έχει σπίτι ,μη σε νοιάζει . ( Για μελλοντική κληρονομιά) Οι εισπρακτικές μπορούν να σου κόψουν απίστευτο ποσό για να κλείσουν συμφωνία. Πχ με δικηγόρο,αλλά δυστυχώς θέλει και πληρωμή,μπορείς ένα ποσό της τάξης των 7000 να πληρώσεις 2000 μετρητά , και ξεμπέρδεψες. Υπάρχουν τέτοια περιθώρια και περιστατικά. Αν κλείσεις τέτοιο deal , προχώρα το να ηρεμήσεις . Και ένα ακατάσχετο στον τραπεζικό λογαριασμό θα βοηθούσε στα πρώτα 1200ευρω . Ώστε μην γίνει κράτηση από εκεί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί έτσι όπως γράφεις με έχεις αγχώσει κι εμένα. Και άμα τύχει και ξαναμιλήσεις κατά λάθος με τα "κοράκια", άρχιζε να φωνάζεις "βοήθεια, βοηθήστε με, ή καρδιά μου, δεν αισθάνομαι καλά, καλέστε ένα ασθενοφόρο, πεθαίνω" κλπ και μετά θα δεις που θα μεταφερθεί το άγχος και ποιος θα ξαναπάρει τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Πέρασα απο το στάδιό σου πριν πολλά χρόνια και ένα έχω να σου πω. Κοίτα την υγεία σου, και γράψτους κανονικά. Την πρώτη φορά που δεν κατάφερα να πληρώσω δόση και πήραν τηλέφωνο να με ζαλίσουν μετά απο μερικές μέρες, νομίζω ήταν απο τις ποιό χειρότερες εμπειρίες στην ζωή μου. Και τι δεν μου είπαν... Σε μία πήρα το θάρρος και απάντησα στο γνωστό τους σλόγκαν, εσύ δεν πήρες το δάνειο; Η απάντησή μου ήταν πάτε πάρτε τα απο τον Τσοχατζόπουλο(ήταν στην επικαιρότητα εκείνη την περίοδο) και της το κλεισα στα μούτρα. Απο εκεί και πέρα άρχισε το μυαλό μου να λειτουργεί διαφορετικά και σκέφτηκα αν πάω εγώ απο το άγχος κτλ ποιός θα φροντίσει τα παιδιά μου, η τότε γυναίκα μου που δεν εργαζόταν, η τράπεζα η το κράτος; Οπότε άρχισα να τους γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Το μόνο που ασχολήθηκα απευθείας ήταν το στεγαστικό που ήταν άμεση απειλή για το σπίτι. Απο εκεί πέρα έχει ο θεός, αν έχω θα δώσω, αν όχι τι να κάνουμε θα κάνετε υπομονή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, mechpanos είπε Όχι δεν έχουν. Γι'αυτό τους λένε κοράκια. Οπότε Άλεξ εσύ αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να τους γράψεις στ. ..δια σου, και να μην τους το ξανασηκώσεις. Κι άμα σε ξαναπάρουν πες τους ότι είσαι δωρητής οργάνων και μπορούν να πάρουν τ... ....δια σου, και να τους το κλείσεις. Κόψτους τους ψυχολογικούς εκβιασμούς και σύνδεσε τους με Κάϊρο. Περαστικά στον πατέρα. Αυτό θα κάνω αδερφέ σε ευχαριστώ παρά πολύ για τα περαστικά να είσαι καλά πάντα με υγεια 34 λεπτά πριν, kamasteri είπε Off the record ⏺️ . Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ,εφόσον δεν είσαι εγγυητής. Ο μπαμπάς σου αν δεν έχει σπίτι ,μη σε νοιάζει . ( Για μελλοντική κληρονομιά) Οι εισπρακτικές μπορούν να σου κόψουν απίστευτο ποσό για να κλείσουν συμφωνία. Πχ με δικηγόρο,αλλά δυστυχώς θέλει και πληρωμή,μπορείς ένα ποσό της τάξης των 7000 να πληρώσεις 2000 μετρητά , και ξεμπέρδεψες. Υπάρχουν τέτοια περιθώρια και περιστατικά. Αν κλείσεις τέτοιο deal , προχώρα το να ηρεμήσεις . Και ένα ακατάσχετο στον τραπεζικό λογαριασμό θα βοηθούσε στα πρώτα 1200ευρω . Ώστε μην γίνει κράτηση από εκεί ... Καλή σου μέρα φίλε μου μου ζήτησαν 7.000€ προκαταβολή ούτε €€ παρακάτω και 650€ δόση το μήνα πράγμα το οποίο τους είπα ότι είναι αδύνατο να γίνει αλλά πίεζαν ακόμα ακατασχετος είναι ο λογαριασμός όσο για το deal θα το προσπαθήσω αλλά δεν σηκώνω ξανά τηλέφωνα 28 λεπτά πριν, jimakos00 είπε Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί έτσι όπως γράφεις με έχεις αγχώσει κι εμένα. Και άμα τύχει και ξαναμιλήσεις κατά λάθος με τα "κοράκια", άρχιζε να φωνάζεις "βοήθεια, βοηθήστε με, ή καρδιά μου, δεν αισθάνομαι καλά, καλέστε ένα ασθενοφόρο, πεθαίνω" κλπ και μετά θα δεις που θα μεταφερθεί το άγχος και ποιος θα ξαναπάρει τηλέφωνο. Αχαχαχα αστα να πάνε φίλε μου δεν έχω σκοπό να αγχωσω αλλά παιδιά δεν έχω σκοπό να σηκώσω τηλέφωνα ξανά αρκετά έχω το άγχος του πατέρα μου έχω και αυτούς με πίεση 18 λεπτά πριν, piiii είπε Πέρασα απο το στάδιό σου πριν πολλά χρόνια και ένα έχω να σου πω. Κοίτα την υγεία σου, και γράψτους κανονικά. Την πρώτη φορά που δεν κατάφερα να πληρώσω δόση και πήραν τηλέφωνο να με ζαλίσουν μετά απο μερικές μέρες, νομίζω ήταν απο τις ποιό χειρότερες εμπειρίες στην ζωή μου. Και τι δεν μου είπαν... Σε μία πήρα το θάρρος και απάντησα στο γνωστό τους σλόγκαν, εσύ δεν πήρες το δάνειο; Η απάντησή μου ήταν πάτε πάρτε τα απο τον Τσοχατζόπουλο(ήταν στην επικαιρότητα εκείνη την περίοδο) και της το κλεισα στα μούτρα. Απο εκεί και πέρα άρχισε το μυαλό μου να λειτουργεί διαφορετικά και σκέφτηκα αν πάω εγώ απο το άγχος κτλ ποιός θα φροντίσει τα παιδιά μου, η τότε γυναίκα μου που δεν εργαζόταν, η τράπεζα η το κράτος; Οπότε άρχισα να τους γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Το μόνο που ασχολήθηκα απευθείας ήταν το στεγαστικό που ήταν άμεση απειλή για το σπίτι. Απο εκεί πέρα έχει ο θεός, αν έχω θα δώσω, αν όχι τι να κάνουμε θα κάνετε υπομονή... Δεν νιώθουν τίποτα το μόνο που ξέρουν είναι να απειλούν και να σου λένε διαφορά δεν γίνεται αυτό το πράγμα σε φτάνουν σε σημείο να φουντάρεις αν είναι δυνατόν σε ευχαριστώ θερμά φιλαρακι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή προσωπικά δεν γνωρίζω, οι ειπρακτικές καλούν όντως συγγενείς για απλήρωτα δάνεια? Μου κάνει τεράστια εντύπωση, γνωρίζοντας δε τις επιπτώσεις όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα, την παρενόχληση με τα τηλέφωνα κτλ. Με όποιον δικηγόρο μιλήσεις, πρεπει να δεις τους όρους του δανείου και ότι δεν έχει μπει κάτι εγγύηση που σε αφορά άμεσα. Δεν θα είναι η 1η φορά που γονιός ζητάει καμία υπογραφουλα εδώ και εκεί, και εν τέλει μπεις ως εγγυητής ή πως λέγεται εκ των προτέρων. (αν γίνεται κιόλας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Η δικη μου προταση ειναι ως εξης: Φτιαξε ενα καινουριο (αληθοφανες) μαιλ και οταν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο σηκωσε το και πεστους, ναι παιδια συμφωνοι ειμαι διατεθειμενος να το συζητησουμε και να το τακτοποιησουμε, στειλτε μου παρακαλω ολα τα σχετικα στοιχεια γραπτα στο ταδε μαιλ και θα το προχωρησω. Και μετα αν ερθει ποτε αυτο το μαιλ (που δε νομιζω να τολμησουν) το προωθεις στη δικηγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 "Με συγχωρείτε, έχω προσωπικά ανοιχτό δάνειο σε εσάς; Σας έχω απασχολήσει προσωπικά για απλήρωτα δάνεια στο παρελθόν; Όχι; Τότε σας παρακαλώ να μην με ενοχλήσετε ξανά, να απευθυνθείτε απευθείας στον ιδιώτη που πήρε το δάνειο, επιφυλάσομαι δε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου για την παράβαση του GDPR που διενεργείτε από πλευράς σας." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως σε όλες τις συμβάσεις δανείου, ορίζεται κάποιος ως αντίκλητος. Είναι αυτός που πρήζουν οι δανειστές αν δεν μπορούν να πρήξουν τον δανειολήπτη, εξουσιοδοτείται να παραλαμβάνει έγγραφα κλπ. αλλά δεν είναι απαραίτητα εγγυητής ούτε έχει καμία υποχρέωση απέναντι στην τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες του τόπικ, πραγματικά βγήκα από τα ρούχα μου, δεν ξέρω τι έγινε καν στη συνέχεια αλλά δεν μπορώ να μην γράψω αυτό που σκέπτομαι. Που έχουμε φτάσει? Αδιαφανείς εταιρείες να τραμπουκίζουν και να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο σε πολίτες οι οποίοι μάλιστα είναι δίχως καμία έννομη σχέση/εγγυοδοσία με τον οφειλέτη? Επειδή είναι απλά συγγενείς τους? Και ρωτάω εγώ τώρα, αν κάποιος πιο ευαίσθητος συμπολίτης μας πάθει κάποια σοβαρή σωματική βλάβη ως αποτέλεσμα της πίεσης, θα μπουν στην φυλακή οι υπαίτιοι ως ηθικοί αυτουργοί? Ή θα συνεχίσουν ανενόχλητοι στο επόμενο θύμα την εγκληματική δράση τους? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από conqueror06 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, conqueror06 είπε Διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες του τόπικ, πραγματικά βγήκα από τα ρούχα μου, δεν ξέρω τι έγινε καν στη συνέχεια αλλά δεν μπορώ να μην γράψω αυτό που σκέπτομαι. Που έχουμε φτάσει? Αδιαφανείς εταιρείες να τραμπουκίζουν και να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο σε πολίτες οι οποίοι μάλιστα είναι δίχως καμία έννομη σχέση/εγγυοδοσία με τον οφειλέτη? Επειδή είναι απλά συγγενείς τους? Και ρωτάω εγώ τώρα, αν κάποιος πιο ευαίσθητος συμπολίτης μας πάθει κάποια σοβαρή σωματική βλάβη ως αποτέλεσμα της πίεσης, θα μπουν στην φυλακή οι υπαίτιοι ως ηθικοί αυτουργοί? Ή θα συνεχίσουν ανενόχλητοι στο επόμενο θύμα την εγκληματική δράση τους? Οι κλήσεις καταγράφονται οπότε δεν νομιζω να πουν χοντράδες, αλλά μόνο πολλές τηλεφωνικές κλήσεις. Τώρα αν θα μπουν φυλακή, πολύ αμφιβάλλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα