doubleh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 μην τους δίνεις σημασία. πες τους ότι θέλουν γραπτά κ μόνο. με πάσα επισημότητα. ή με κλήσεις που ηχογραφουνται. ΕΣΥ δεν έχεις καμία σχέση, είναι σαν να έπαιρναν τηλέφωνο εμένα τα κοράκια. οπότε ηρέμησε. μετά μιλά με δικηγόρο για τα μελλοντικά ζητήματα σε περίπτωση που ο πατέρας σου αποκτήσει περιουσία. αλλά μην αγχώνεσαι. βασικά μην το σκέφτεσαι καν. αν μπορούσαν να κάνουν κάτι νόμιμα θα το έκαναν. αυτό να σκέφτεσαι. δεν κινούνται έτσι από ανθρωπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, doubleh είπε μην τους δίνεις σημασία. πες τους ότι θέλουν γραπτά κ μόνο. με πάσα επισημότητα. ή με κλήσεις που ηχογραφουνται. ΕΣΥ δεν έχεις καμία σχέση, είναι σαν να έπαιρναν τηλέφωνο εμένα τα κοράκια. οπότε ηρέμησε. μετά μιλά με δικηγόρο για τα μελλοντικά ζητήματα σε περίπτωση που ο πατέρας σου αποκτήσει περιουσία. αλλά μην αγχώνεσαι. βασικά μην το σκέφτεσαι καν. αν μπορούσαν να κάνουν κάτι νόμιμα θα το έκαναν. αυτό να σκέφτεσαι. δεν κινούνται έτσι από ανθρωπιά. Τι να σου πω φιλαράκι αλήθεια το έχουν πάει σε άλλο λεβελ η άνθρωποι καταπιεστική όσο δεν πάει ψυχολογικό πόλεμο μέχρι τέλους….Έχω το πατέρα μου στην εντατική και τους το λέω και μου απαντάνε εντάξει περαστικά αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι δηλαδή έλεος…ο θεός μόνο τίποτα άλλο..ευχαριστώ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Τι να σου πω φιλαράκι αλήθεια το έχουν πάει σε άλλο λεβελ η άνθρωποι καταπιεστική όσο δεν πάει ψυχολογικό πόλεμο μέχρι τέλους….Έχω το πατέρα μου στην εντατική και τους το λέω και μου απαντάνε εντάξει περαστικά αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι δηλαδή έλεος…ο θεός μόνο τίποτα άλλο..ευχαριστώ φίλε μου Δεν τους νοιάζει, γραμμένους σας έχουν, μην το πάρεις στραβά έτσι όπως στο λέω. Να πληρώσεις τους νοιάζει και να πάρουν το bonus. Πίσω από αυτόν που σε παίρνει τηλέφωνο ακούει ο διευθυντής σε συνακροαση και όταν γίνεται σκληρός και υποχωρήσει ο πελάτης τότε παίρνει τα εύσημα. Φρόντισε να έχεις καλή ψυχολογία και άστους να λένε. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Αν έχει δικό σου δικηγόρο, όταν σε ξανα πάρουν δώσε το τηλέφωνο του, πες τους να μιλήσουν μαζί του και κλεισ'τους το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexde Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση έχει ο πατέρας μου ένα δάνειο εδώ και αρκετά χρόνια σε μια τράπεζα αδυνατούσε να πληρώσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εν το μεταξύ κάνει και ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και με πήραν από μια εισπρακτική τηλέφωνο και μου έλεγαν να καταθέσω ένα ποσό 7.000€ αδύνατο να έχω τόσα χρήματα μετά μου είπαν κάτι για κατασχέσεις το ερώτημα μου είναι το εξής ο πατέρας μου το μόνο που έχει στο όνομα του είναι ένα σκούτερ 125 κυβικά και εγώ στο όνομα μου έχω το αμάξι μπορούν να μου το πάρουν ? Εν το μεταξύ εγώ τους είπα να κάνουμε μια ρύθμιση να πληρωνω το ποσό της δόσεις γιατί είναι αδύνατο να βρω τόσα χρήματα και ήταν ανένδοτη όχι μου είπαν θελουμε αυτή τη προκαταβολή πρώτα και αφού τους είπα οτι δεν τα έχω εδώ και 2-3 μέρες δεν με ξανά πήραν τηλέφωνο τα φώτα σας Ευχαριστώ παιδια Αλέξανδρε, καθότι σχετικός όσο δεν πάει με τη φύση του προβλήματος σου, αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω και να γλιτώσεις τα λεφτά που θα σου πάρει ο δικηγόρος μόνο για να σε ακούσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ε αφού είσαι σχετικός γράψε να βοηθηθούν κ άλλοι.. Αλλιως https://www.diamesolavisi.gov.gr/mitrwo-diamesolavitwn Χωρίς ένα ακίνητο έβγαλε δάνεια καμιά 100κ ή παραπανω? Χλωμο Παρολ αυτά θα έλεγα τέτοια πόσα δεν δίνονται με καταναλωτικο χωρις υποθήκη ή εγγυητη. Ή είναι μαζεμένα πολλά καταναλωτικά σε ενα δανειο ή καποιο στεγαστικό π το εδιναν σαν επισκευαστικο τότε.. Κ αντε σε παίρνουν τηλ.δεν σ λενε από που καλούν?κ αντε σ λενε κατάσχεση ενώ εσύ ξέρεις ότι δεν έχει τπτ στο όνομα τ κ έχεις αγχωθεί με ποιο θέμα? Μην προτεινετε απλα γραψτους.. Spoiler ξερω καταναλωτικο αυτοκινητου π μπηκε μεχρι κ σε προσημειωση σπιτιου ...Τα δάνεια τ Πατση ήταν από καταναλωτικά κάρτες π δεν είχαν κατι να πάρουν κ μικροποσα.το project ήταν να πρασινίσουν με δημιουργική λογιστική τα κόκκινα δάνεια.δηλ τους έλεγαν δώστε 200ε κ πάρτε εξοφλητικη. Οπότε το κράτος τράπεζα πρασινιζε δάνεια κ ο δανειζομενος έβγαινε από Τειρεσία;) https://youtu.be/9FnOYZxtPN0 https://youtu.be/5HlRMwZifzo Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Φιλαρακι δεν υπάρχει τίποτα στο e9 μπήκα τα είδα όλα δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω…φιλικα…Όσον αφορά τώρα το πατέρα δυστυχώς δεν μπορεί να πάει διότι Τετάρτη έκανε ένα χειρουργείο και είναι στην εντατική ακόμα λόγο ενός θέματος που έχει και με την καρδιά του παρουσιάστηκαν κάποιες αρρυθμίες και δεν ξέρω τι γίνεται με όλα αυτά και έχω και αυτούς να μου σπάνε το κεφάλι ενώ τους έχω ενημερώσει τι γίνεται και σε τη φάση βρίσκομαι αυτή τη στιγμή το χαβά τους εκεί επιμένουν ακόμα είμαι κολλημένος στο τοίχο εννοείται πως δεν είμαι εξουσιοδοτημένος εγώ να κανονίσω το δάνειο απλά προσφέρθηκα καλώς η κακός να βρούμε μια λύση ώστε να δίνω το μήνα κάποιο χρηματικό ποσό εδώ μου ζητάνε 7000€ προκαταβολή και 650€ δόση το μήνα και εγώ δουλεύω για 25€ και όχι κάθε μέρα καταρχην περαστικα στον πατερα σου. παμε τωρα σε σενα.απο τη στιγμη που δεν εισαι εγγυητης στο δανειο δεν μπορουν να σου παρουν τιποτα οτι και να σου λενε.αρα εσυ βγαινεις εκτος καδρου και μην εχεις κανενα αγχος οσο και να σε απειλουνε.τωρα για τον πατερα σου απο τη στιγμη που δεν εχει τιποτα στο ονομα του και δεν υπαρχει καποια υποθηκη ακινητου τοτε το μονο που μπορουν να του παρουν ειναι μονο το σκουτερ αν και δεν θα ασχοληθουν ποτε με αυτο.για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα πειραξουν τη συνταξη του πατερα σου, αν ο λογαριασμος που πληρωνετε ειναι στην ιδια τραπεζα με του δανειου μπες στην εφορια και δηλωσε τον λογαριασμο που πληρωνετε ως ακατασχετο.και τελος οταν σε ξαναπαρουν πες τους οτι εγω δεν εχω κανενα δανειο και απο εμενα προσωπικα θα παρετε απο τα τρια το μακρυτερο και να μην σε ξαναενοχλησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, kage είπε Ε αφού είσαι σχετικός γράψε να βοηθηθούν κ άλλοι.. Αλλιως https://www.diamesolavisi.gov.gr/mitrwo-diamesolavitwn Χωρίς ένα ακίνητο έβγαλε δάνεια καμιά 100κ ή παραπανω? Τι ωραίες εποχές ζησατε Μην προτεινετε σε αλλους απλα γραψτους..ξερω καταναλωτικο αυτοκινητου π μπηκε μεχρι κ σε προσημειωση σπιτιου ...Τα δάνεια τ Πατση ήταν από καταναλωτικά κάρτες π δεν είχαν κατι να πάρουν κ μικροποσα.το σκεπτικό ήταν να πρασινίσουν τα κόκκινα δάνεια.δηλ τους έλεγαν δώστε 200ε κ πάρτε εξοφλητικη. Οπότε το κράτος τράπεζα πρασινιζε δάνεια κ ο δανειζομενος έβγαινε από Τειρεσία;) 100k χωρίς ακίνητο, ακομα και το 80 πολύ δύσκολο να πάρεις. Μπορεί να ήταν τίποτε υψηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος η να έβαλε και μέσον. Όπως και να έχει, λίγη σημασία έχουν σήμερα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Για αυτό και μόνο προσωπικά του προτείνω κάπως να το ρυθμίσει τώρα και να μη το αφήσει. Καλύτερα να πάει για κούρεμα και εξόφληση τώρα που δεν έχει κάτι και θα πετύχει καλό ποσό παρά αργότερα που ίσως να έχει. να ρυθμισει δανειο που δεν ειναι στο ονομα του και δεν εχει μπει ουτε εγγυητης?σου λεει το παιδι οτι δεν εχει τιποτα στο ονομα του ουτε αυτος ουτε ο πατερας του και του λες να παει να κανει ρυθμιση.και πως θα την κανει την ρυθμιση?θα πει οτι αναλαμβανω εγω τα χρεη του πατερα μου?να ειμαστε λιγο σοβαροι .οσο για αυτο που λες οτι μπορουν να ζητησουν τα παντα.απο ποιον?απο τον υιο?με ποια προυποθεση?μονο απο τον πατερα μπορουν να ζητησουν. απο κανεναν αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο 260δις είναι το ιδιωτικο χρεος τι εγινε γ 50 100 200κ ακομη Στο μεταξύ μόλις κατάλαβα ότι ανοίχτηκε στο auto moto τοπικ γιατι ανησυχεί μπας κ τ πάρουν 20χρονων αμάξι π είναι στο όνομα τ κ όχι στον πατέρα τ..κ στο όνομα τ πατέρα σ να ήταν ποιος θα ασχολιοταν για τετοιο αυτοκ Οι Διαταγές πληρωμής /κατασχέσεις /δικαστικούς επιμελητές /παραβολα/αμοιβες ίσως να πλησιάζουν κ αξία αυτοκ Είσαι στην καλύτερη φάση να τρολαρεις κ να βγαλεις κατι θετικο..παιδιά πες έχω 200ε να κλείσουμε κ στείλτε εξοφλητικη μην το κουράζουμε.μπορεις ανετα να μιλησεις οπως οι παραπανω στα βιντεακια😛 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapontikas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Chuckie667 είπε Διάβασα το νήμα, δεν είμαι δικηγόρος. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι αγοράστηκε ένα αυτοκίνητο με καταναλωτικό δάνειο, που σταμάτησε να εξυπηρετείται, για αρκετό χρόνο αυτό, και κατέληξε σε εισπρακτική ( είτε fund που αγόρασε το δάνειο, είτε της ίδιας της τράπεζας). Πρώτα πρέπει να δεις ποιός “κατέχει/κρατάει” το δάνειο, fund ή τράπεζα. Προσπάθησε από τη τράπεζα να σου δώσουν αντίγραφο της σύμβασης, επέμενε, τα κρατάνε, ισως το έχουν ψηφιοποιήσει κιολλας. Σε συνέχεια αυτού, πρέπει να δεις αν στην σύμβαση μπήκε “ενέχυρο” το αμάξι. Σημαντικό αυτό. Και φυσικά να δεις (αν και το απέκλεισες) μην εμφανιζεται πουθενά το όνομα σου. Τώρα, λες ότι το αμάξι είναι στο όνομα σου. ΑΝ δεν ειχε μπει στην δανειακή σύμβαση, καλώς. Αν είχε μπει ομως ως ενέχυρο, πρέπει να δεις πότε σταμάτησε να εξυπηρετείται το δάνειο και πότε πέρασε το αμάξι στο όνομα σου. Αν ήταν ενέχυρο και πέρασε στο όνομα σου, αφου πρώτα σταμάτησε η εξυπηρέτηση του δανείου, ή πχ 1-2 εβδομάδες πριν, δεν ξέρω αν αυτό δίνει έρισμα στον κάτοχο του χρέους σου να επικαλεστεί δόλο (ή κατι τέτοιο, δεν είμαι δικηγορος) και να κινηθεί “εναντίον” του κινητού αυτού περιουσιακού στοιχείου. Μαθε τα αυτά, δες τα με την δικηγόρο, με την δανειακή σύμβαση στο χέρι (όταν με το καλό συνέλθει ο μπαμπάς, μια εξουσιοδότηση, και για γνήσιο κάλεσε να έρθει αστυνομια σπίτι να επικυρώσει αν δεν μπορεί να μετακινηθει - το εχω κανει). Προς το παρόν ghosting στις κλήσεις και καλή ανάρρωση στον Μπαμπά. Δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση αυτοκινήτου (ή ακινήτου) εφόσον υπάρχει δάνειο (με ενέχυρο φυσικά το ίδιο το αυτοκινητο) ακόμα σε εκκρεμότητα. Είναι περιουσία της τράπεζας μέχρι να εξοφληθεί το δάνειο. Στην περίπτωση αυτή ήταν καταναλωτικό δάνειο "αέρα-πατερα", από αυτά που δίνονταν προ κρίσης χωρίς κάποια προσημείωση. Δηλαδή το ότι αγοράστηκε αυτοκίνητο με τα λεφτά του δάνειου δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο εμπράγματο δικαίωμα η τράπεζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonhonda Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Δεν υπάρχει τίποτα υψηλής αξίας μέσα στο σπίτι λύρες δεν έχω λεφτά δεν έχω γιατί αν είχα δεν θα δούλευα για 25€ τέλος πάντων θα ρωτήσω το δικηγόρο τη Δευτέρα για περαιτέρω…Σας ευχαριστώ θερμά Το τι έχεις εσύ η δεν έχεις δεν απασχολεί κανέναν αφου τα χρέη δεν βαραίνουν εσένα όσο ο πατεράς σου είναι εν ζωή. Αν πράγματι δεν έχει ο πατέρας σου κανένα περιουσιακό στοιχείο τότε ούτε αυτόν πρέπει να απασχολεί αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει τον λογαριασμό της συντάξεως του ως ακατάσχετο. Όταν αποβιώσει ο πατέρας σου θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εντός τριμήνου να κάνεις αποποίηση κληρονομιάς(άν έχεις αποκτήσει οικογένεια και παιδιά θα πρέπει να κάνουν και αυτοί όλοι αποποίηση).Καλό βράδυ και περαστικά στον πατέρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Alexde είπε Αλέξανδρε, καθότι σχετικός όσο δεν πάει με τη φύση του προβλήματος σου, αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω και να γλιτώσεις τα λεφτά που θα σου πάρει ο δικηγόρος μόνο για να σε ακούσει. Στείλε μου ένα μήνυμα να μιλήσουμε Άλεξ σε ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, valantis40 είπε να ρυθμισει δανειο που δεν ειναι στο ονομα του και δεν εχει μπει ουτε εγγυητης?σου λεει το παιδι οτι δεν εχει τιποτα στο ονομα του ουτε αυτος ουτε ο πατερας του και του λες να παει να κανει ρυθμιση.και πως θα την κανει την ρυθμιση?θα πει οτι αναλαμβανω εγω τα χρεη του πατερα μου?να ειμαστε λιγο σοβαροι .οσο για αυτο που λες οτι μπορουν να ζητησουν τα παντα.απο ποιον?απο τον υιο?με ποια προυποθεση?μονο απο τον πατερα μπορουν να ζητησουν. απο κανεναν αλλο. Σοβαρός είμαι. Εσύ; Όπως γράφει δε μπορεί ο άνθρωπος να ασχοληθεί για λόγους υγείας. Μπορεί και θέλει έτσι όπως κατάλαβα να ασχοληθεί ο OP. Άμα δεν θέλει να έχει σχέση με τον πατέρα του άλλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω παιδιά λοιπόν το αυτοκίνητο το πήραμε το 2005 το δάνειο το είχε πάρει πολύ πιο πριν παρά πολύ πιο πριν δεν αγοράστηκε αυτοκίνητο με τα χρήματα του δανείου ο πατέρας μου τον λογαριασμό του τον έχει δηλωμένο ακατάσχετο στην εφορία κανονικά περιουσία δεν υπάρχει στο όνομα του όπως ανέφερα και σε προηγούμενα σχόλια παρά μόνο ένα μηχανάκι 125 κυβικών ένα σπίτι έχει η γιαγιά μου δικό της το οποίο μου είχε πει πριν από κάποια χρόνια ότι προορίζεται να το γράψει σε εμένα σύμφωνα με τα λεγόμενα της τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω….Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά σας στο πατέρα μου να σας έχει ο θεός όλους καλά και να έχετε πάντα υγεία στης οικογένειες σας απλά εμένα με παίρνουν τηλ σχεδόν κάθε μέρα και με απειλούν με διάφορες κουβέντες με αποτέλεσμα να έχω το άγχος του πατέρα μου και μου γίνεται περισσότερο με αυτούς όταν μου μιλάνε κατά αυτόν τον τρόπο ήθελα να ήξερα δεν νιώθουν τίποτα δεν έχουν ανθρωπιά πάνω τους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα