Chuckie667 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Σας ευχαριστώ θερμά για της άμεσες απαντήσεις σας το αμάξι αγοράστηκε το 2005 περίπου και το δάνειο είναι πριν το 2000 με το δάνειο δεν αγοράστηκε αυτοκίνητο Σε ευχαριστώ θερμά φιλαρακι θα το κοιτάξω και αυτο My bad, κακή κατανόηση, αλλά είναι από πραγματικό συμβάν στον κύκλο μου. οπότε, δικηγορος σίγουρα η συμβουλή μου, στο μεταξυ γειωμα τα τηλ 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε αυτο απο που το καταλαβες ? διαβαζε τι λεει ο TS οχι τι γραφει ο καθενας.. πουθενα δν ειπε πηραμε δανειο 55.000 για αμαξι.. ναι μαλλον δεν το κατανοησα ορθα, i stand corrected
pasxaliskar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε My bad, κακή κατανόηση, αλλά είναι από πραγματικό συμβάν στον κύκλο μου. οπότε, δικηγορος σίγουρα η συμβουλή μου, στο μεταξυ γειωμα τα τηλ ναι μαλλον δεν το κατανοησα ορθα, i stand corrected ζητω συγνωμη , τωρα που το ξαναδιαβασα με φανηκε πολυ επιθετη η απαντηση μου.. απλα βιαζομουν επειδη ημουν δουλεια .. σορι φιλε 1
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μπορεί να με πάρουν και 10 φορές στη μέρα μέσα μην είναι και λίγες σήμερα με πήραν 2 φορές μόνο μια πρωί μια το μεσημέρι κατά της 15:30
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Μπορεί να με πάρουν και 10 φορές στη μέρα μέσα μην είναι και λίγες σήμερα με πήραν 2 φορές μόνο μια πρωί μια το μεσημέρι κατά της 15:30 Εξαιρετικά! Ετοιμάσου να κάνεις καταγγελία "Όταν επικοινωνούν μαζί σας εταιρείες ενημέρωσης, θα πρέπει: Να σας καλούν 1 φορά ανά δύο ημέρες ή πιο αραιά. Να σας καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες 9:00 – 20:00. Να εμφανίζεται ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης. Να μην σας καλούν δηλαδή με “απόκρυψη”." https://www.ekpizo.gr/καταναλωτές/δικαιώματα/χρηματοοικονομικά/εισπρακτικές-εταιρείες-και-δικηγορικά-γραφεία 1
CMOS_Z Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Flying_Dutchman είπε Το ότι αγοράζουν τα δάνεια με μονοψήφιο ποσοστό, ασφαλως και δεν μειώνει το χρέος, όμως αφορά την υπόθεση: Για να τα πουλά η τράπεζα τόσο φθηνά, σημαίνει ότι δεν έχουν αξία γιατί ακριβώς δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις... Οπότε όπου τον πιάσουν τον καθένα. Αντίθετα τα (ενυποθηκα) στεγαστικά, πωλούνται πάρα πολύ ακριβότερα. Βασικό στην υπόθεση είναι να πάρει ο άνθρωπος την σύμβαση, να δει τι προβλέπει... Και να μιλήσει με Έναν εξειδικευμένο δικηγόρο. Και πιθανότατα (γνώμη μου) να μην χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, και να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ. Αλλά αυτά με τον δικηγόρο. Δεν μας νοιάζει καθόλου πόσο το αγόρασαν. Αυτό αφορά μόνο αυτούς και τι κέρδος θα βγάλουν. Μπορεί να το πήραν πάρα πολύ χαμηλά και το δάνειο (χαμένο από τράπεζα) να έχει φτάσει σε παιδί μέσω κληρονομιάς που έχει ακίνητη περιουσία ή να έγινε αγορά στο διάστημα αυτό. Εξακολουθεί να μην έχει σε υποθήκη κάποιο ακίνητο αλλά μπορούν να τα ζητήσουν όλα. Τίποτα δε τους εμποδίζει... Για αυτό και μόνο προσωπικά του προτείνω κάπως να το ρυθμίσει τώρα και να μη το αφήσει. Καλύτερα να πάει για κούρεμα και εξόφληση τώρα που δεν έχει κάτι και θα πετύχει καλό ποσό παρά αργότερα που ίσως να έχει. 1
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Flying_Dutchman είπε Εξαιρετικά! Ετοιμάσου να κάνεις καταγγελία "Όταν επικοινωνούν μαζί σας εταιρείες ενημέρωσης, θα πρέπει: Να σας καλούν 1 φορά ανά δύο ημέρες ή πιο αραιά. Να σας καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες 9:00 – 20:00. Να εμφανίζεται ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης. Να μην σας καλούν δηλαδή με “απόκρυψη”." https://www.ekpizo.gr/καταναλωτές/δικαιώματα/χρηματοοικονομικά/εισπρακτικές-εταιρείες-και-δικηγορικά-γραφεία Συμπληρώνω.. Όταν επικοινωνούν μαζί σας εταιρείες ενημέρωσης, θα πρέπει: Να σας καλούν 1 φορά ανά δύο ημέρες ή πιο αραιά. Να σας καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες 9:00 – 20:00. Να εμφανίζεται ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης. Να μην σας καλούν δηλαδή με “απόκρυψη”. Ο υπάλληλος της εταιρείας να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του, την ιδιότητά του, την επωνυμία της εταιρείας, τον αριθμό μητρώου με τον οποίο έχει καταχωρηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο, καθώς και το σκοπό της επικοινωνίας. Να σας ενημερώνουν ότι η κλήση καταγράφεται και τα στοιχεία διατηρούνται για 1 έτος. Στη συνέχεια καταστρέφονται, εκτός αν ζητήσει τη διατήρησή τους ο οφειλέτης ή η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, οπότε και πρέπει να παρασχεθούν εντός 10 ημερών. Τα αρχεία αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Να σας καλούν αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση και διαπραγμάτευση των όρων πιθανής ρύθμισης. Σε περίπτωση γραπτής επικοινωνίας, να φαίνονται πάνω στο έγγραφο όλα τα στοιχεία της εταιρείας (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.) και σε καμία περίπτωση να μην χρησιμοποιείται η επωνυμία της τράπεζας. Οι εταιρείες ενημέρωσης απαγορεύεται: Να σας καλούν πριν να περάσουν 10 μέρες από όταν έγινε ληξιπρόθεσμο το ποσό. Να σας καλούν για οφειλές που βρίσκονται σε ρύθμιση, όσο καιρό αυτή τηρείται. Να εισπράττουν με οποιοδήποτε τρόπο ληξιπρόθεσμες οφειλές. Να προβαίνουν σε τηλεφωνικές απειλές, προσβολές, παραπλανητική πληροφόρηση και άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας 3 1
LastD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καταρχάς πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν έχει τίποτα άλλο έκτος από σκούτερ στο όνομα του. Πχ αν ζουν οι παππούδες σου ότι δεν έχουν να του αφήσουν ακίνητη περιουσία. Αν το σιγουρέψεις αυτό τότε πρέπει να θυμάσαι να κάνεις αποποίηση κληρονομιάς για να μην έχεις εσύ μπλεξίματα μελλοντικά. Όσο αναφορά τον πάτερα σου κάλο είναι να μιλήσεις με δικηγόρο παραθέτοντας του στοιχειά για το συγκεκριμένο δάνειο (συμβάσεις κλπ) και τι συνέπειες μπορεί να έχει εφόσον δεν το πληρώσει και όχι γενικές ερωτήσεις. Τώρα με τα τηλεφωνά που σε παίρνουν, που βρήκαν το δικό σου το τηλέφωνο; Θα τους πεις να μην σε ξαναπάρουν τηλέφωνο γιατί εσύ δεν έχεις δάνειο στο όνομα σου. Αν σου πούνε είναι του πάτερα σου, πες τους δεν με ενδιαφέρει βρείτε το τηλέφωνο του και πάρτε αυτόν,(προφανώς δεν το έχουν γι αυτό παίρνουν εσένα) και ότι εσύ δεν έχεις καμιά επικοινωνία μαζί του. Αν συνεχίσουν και σε ενοχλούν τότε καταγγελία. 2 1
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα αυτό διάβαζα από την εκποιζω παιδιά όλα αυτά που απαγορεύονται τα έχουν κάνει αυτά που επιτρέπεται δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως απλά μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο με δικαστικούς επιμελητές όταν θα τα πάρουν όλα και τα σχετικά τηλέφωνα δε ξανά σηκώνω ποτέ με παίρνουν με πάνω από 10 διαφορετικούς αριθμούς κάθε φορά όπως προείπα κινητά σταθερά και η βαλίτσα πάει!!! Μόλις τώρα, LastD είπε Καταρχάς πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν έχει τίποτα άλλο έκτος από σκούτερ στο όνομα του. Πχ αν ζουν οι παππούδες σου ότι δεν έχουν να του αφήσουν ακίνητη περιουσία. Αν το σιγουρέψεις αυτό τότε πρέπει να θυμάσαι να κάνεις αποποίηση κληρονομιάς για να μην έχεις εσύ μπλεξίματα μελλοντικά. Όσο αναφορά τον πάτερα σου κάλο είναι να μιλήσεις με δικηγόρο παραθέτοντας του στοιχειά για το συγκεκριμένο δάνειο (συμβάσεις κλπ) και τι συνέπειες μπορεί να έχει εφόσον δεν το πληρώσει και όχι γενικές ερωτήσεις. Τώρα με τα τηλεφωνά που σε παίρνουν, που βρήκαν το δικό σου το τηλέφωνο; Θα τους πεις να μην σε ξαναπάρουν τηλέφωνο γιατί εσύ δεν έχεις δάνειο στο όνομα σου. Αν σου πούνε είναι του πάτερα σου, πες τους δεν με ενδιαφέρει βρείτε το τηλέφωνο του και πάρτε αυτόν,(προφανώς δεν το έχουν γι αυτό παίρνουν εσένα) και ότι εσύ δεν έχεις καμιά επικοινωνία μαζί του. Αν συνεχίσουν και σε ενοχλούν τότε καταγγελία. Άλλο πάλι αυτό με το τηλέφωνο ο δικηγόρος που πηγα σήμερα ήταν καθέτως μην ξανά σηκώσεις τηλέφωνο ποτέ αλλιώς έρχεσαι εδώ και τα κανονίζουμε εμείς όλα αυτά τη Δευτέρα θα πάω πάλι ζει η γιαγιά μου αλλά δεν έχει κάτι
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50k πιστόλι +ακομη άλλο ένα δάνειο σχεδόν πιστολιασμενο... το ορθοδοξο ΠΑσοκ ξαναχτύπησε 😛 Κατά τ αλλα ότι σ παν. μαθαίνεις σε ποιον ανήκει(αγοραστει) το δάνειο.. επιπλεον μπορει ηδη να εχεις προσημειωση κατοικιας.4 σελίδες κ ακομη μας λες αυτα π συμφέρουν..τέτοια πόσα δεν έβγαιναν ούτε τότε χωρις ακίνητη περιουσία.. taxis e9 ξερεις να μπαίνεις?οπότε μην αναφέρεις το σκουτερακι αλλά την ακίνητη περιουσία.. εκτός κ αν μεταβίβαστικαν κ αυτά μέσα στα 15χρονια Δεν σ κάνω επίθεση απλά μετανιώνω π πλήρωσα ένα δάνειο 😛 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από kage 2
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Κατ' αρχήν, για να μην το κουράζουμε το θέμα με πολλά πολλά. Ασε τι λένε οι κολοεισπρακτικες που σκοπό έχουν να τρομάξουν τον κόσμο. Και πολλές φορές λένε ότι να ναι. Και πληρωμή να κάνατε τα λεφτά που σας λένε μπορεί να είναι περισσότερα από αυτά που πρέπει, αν κανατε πληρωμή μόνο παρουσία δικηγόρου θα γίνει και όχι αέρα πατέρα. Να πάει ο πατέρας σου στην τράπεζα που χρωστάει να ρωτήσει και να πάρει υπεύθυνη απάντηση με έγγραφα για την πορεία της οφειλής. Αν τώρα το δάνειο έχει πωληθεί σε fund εκεί θα μιλήσετε πρώτα με δικηγόρο διότι υπάρχουν κάποιες παρανομίες που κάνουν, πρέπει να μάθετε αν είναι εταιρεία διαχείρισης ή όχι διότι είναι σύνθετο θέμα, ενδέχεται και να μην έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν κάτι ούτε να σας κάνουν κατάσχεση μέχρι στιγμής. Τα δεν δεχόμαστε διακανονισμό και μπλα μπλα να τα ακούτε βερεσέ προς το παρόν. Εσένα δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Στον πατέρα σου μόνο το σκούτερ που προφανώς δεν θα ασχοληθούν, πάντως θα σας έλεγα ακόμα και έτσι μην το αφήσει ο πατέρας σου στο χαλαρό γιατί παίζει να το βρει μπροστά του με διάφορους τρόπους στο μέλλον. Προς το παρόν πάντως μην αγχώνεστε. 43 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Μόλις τώρα αυτό διάβαζα από την εκποιζω παιδιά όλα αυτά που απαγορεύονται τα έχουν κάνει αυτά που επιτρέπεται δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως απλά μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο με δικαστικούς επιμελητές όταν θα τα πάρουν όλα και τα σχετικά τηλέφωνα δε ξανά σηκώνω ποτέ με παίρνουν με πάνω από 10 διαφορετικούς αριθμούς κάθε φορά όπως προείπα κινητά σταθερά και η βαλίτσα πάει!!! Άλλο πάλι αυτό με το τηλέφωνο ο δικηγόρος που πηγα σήμερα ήταν καθέτως μην ξανά σηκώσεις τηλέφωνο ποτέ αλλιώς έρχεσαι εδώ και τα κανονίζουμε εμείς όλα αυτά τη Δευτέρα θα πάω πάλι ζει η γιαγιά μου αλλά δεν έχει κάτι Δεν μπορείς να διακανονονισεις εσύ δάνειο του πατέρα σου εκτός αν σε έχει εξουσιοδοτησει για αυτό. Άσε τον δικηγόρο να λέει τα δικά του. Αυτοί απλά αν σε πείσουν και πληρώσετε λαμβάνουν μια επιπλέον αμοιβή ως bonus.
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, kage είπε 50k πιστόλι +ακομη άλλο ένα δάνειο σχεδόν πιστολιασμενο... το ορθοδοξο ΠΑσοκ ξαναχτύπησε 😛 Κατά ταλλα ότι σ παν. μαθαίνεις σε ποιον ανήκει(αγοραστει) το δάνειο.. επιπλεον μπορει ηδη να εχεις προσημειωση κατοικιας.4 σελίδες κ ακομη μας λες αυτα π συμφέρουν..τέτοια πόσα δεν έβγαιναν ούτε τότε χωρις ακίνητη περιουσία.. taxis e9 ξερεις να μπαίνεις?οπότε μην αναφέρεις το σκουτερακι αλλά την ακίνητη περιουσία.. εκτός κ αν μεταβίβαστικαν κ αυτά μέσα στα 15χρονια Φιλαρακι δεν υπάρχει τίποτα στο e9 μπήκα τα είδα όλα δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω…φιλικα…Όσον αφορά τώρα το πατέρα δυστυχώς δεν μπορεί να πάει διότι Τετάρτη έκανε ένα χειρουργείο και είναι στην εντατική ακόμα λόγο ενός θέματος που έχει και με την καρδιά του παρουσιάστηκαν κάποιες αρρυθμίες και δεν ξέρω τι γίνεται με όλα αυτά και έχω και αυτούς να μου σπάνε το κεφάλι ενώ τους έχω ενημερώσει τι γίνεται και σε τη φάση βρίσκομαι αυτή τη στιγμή το χαβά τους εκεί επιμένουν ακόμα είμαι κολλημένος στο τοίχο εννοείται πως δεν είμαι εξουσιοδοτημένος εγώ να κανονίσω το δάνειο απλά προσφέρθηκα καλώς η κακός να βρούμε μια λύση ώστε να δίνω το μήνα κάποιο χρηματικό ποσό εδώ μου ζητάνε 7000€ προκαταβολή και 650€ δόση το μήνα και εγώ δουλεύω για 25€ και όχι κάθε μέρα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Alexandros_28
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Φιλαρακι δεν υπάρχει τίποτα στο e9 μπήκα τα είδα όλα δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω…φιλικα Δεν κοιτάνε μόνο ακίνητα, οτιδήποτε έχετε κινητό και ακίνητο. Στην πρώτη κατηγορία αναζήτησης μπαίνουν πάντα τα ακίνητα, μετά κοιτάνε μετρητά καταθέσεις, κινητες αξίες, θυρίδες. Τέλος κοιτάνε αυτοκίνητα αν έχουν σοβαρή αξία και αντικείμενα μέσα στο σπίτι που να αξίζουν, τα τελευταία δύσκολα θα γίνουν βέβαια. Επίσης υπάρχει και η κατάσχεση μισθων και συνταξεων, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει το δικαίωμα να το κάνει η τράπεζα, μόνο η εφορία για μεγαλα χρέη που δεν πληρώνονται ενώ ο φορολογούμενος δηλώνει υψηλά εισοδήματα.
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν κοιτάνε μόνο ακίνητα, οτιδήποτε έχετε κινητό και ακίνητο. Στην πρώτη κατηγορία αναζήτησης μπαίνουν πάντα τα ακίνητα, μετά κοιτάνε μετρητά καταθέσεις, κινητες αξίες, θυρίδες. Τέλος κοιτάνε αυτοκίνητα αν έχουν σοβαρή αξία και αντικείμενα μέσα στο σπίτι που να αξίζουν, τα τελευταία δύσκολα θα γίνουν βέβαια. Επίσης υπάρχει και η κατάσχεση μισθων και συνταξεων, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει το δικαίωμα να το κάνει η τράπεζα, μόνο η εφορία για μεγαλα χρέη που δεν πληρώνονται ενώ ο φορολογούμενος δηλώνει υψηλά εισοδήματα. Τι να σου πω φίλε μου αυτά δεν τα ξέρω το αμάξι πάντως είναι 31 χρόνων ακίνητα δεν έχει καταθέσεις δεν έχει μόνο τη σύνταξη που παίρνει 1049€ αντικείμενα μέσα στο σπίτι τι θα πάρουν το κρεβάτι ? Η το καναπέ ? Τέλος πάντων θα μιλήσω και με το δικηγόρο
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Τι να σου πω φίλε μου αυτά δεν τα ξέρω το αμάξι πάντως είναι 31 χρόνων ακίνητα δεν έχει καταθέσεις δεν έχει μόνο τη σύνταξη που παίρνει 1049€ αντικείμενα μέσα στο σπίτι τι θα πάρουν το κρεβάτι ? Η το καναπέ ? Τέλος πάντων θα μιλήσω και με το δικηγόρο Μιλά με τον δικηγόρο και ρώτα τον αν μπορούν να του πειράξουν την σύνταξη. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και μη που δεν τα ξέρει ο μέσος πολίτης. Αυτό με τα αντικείμενα μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι σύνηθες και δεν γίνεται σε όλους. Προφανώς δεν θα πάρουν το κρεββάτι, κάτι υψηλής αξίας.
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μιλά με τον δικηγόρο και ρώτα τον αν μπορούν να του πειράξουν την σύνταξη. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και μη που δεν τα ξέρει ο μέσος πολίτης. Αυτό με τα αντικείμενα μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι σύνηθες και δεν γίνεται σε όλους. Προφανώς δεν θα πάρουν το κρεββάτι, κάτι υψηλής αξίας. Δεν υπάρχει τίποτα υψηλής αξίας μέσα στο σπίτι λύρες δεν έχω λεφτά δεν έχω γιατί αν είχα δεν θα δούλευα για 25€ τέλος πάντων θα ρωτήσω το δικηγόρο τη Δευτέρα για περαιτέρω…Σας ευχαριστώ θερμά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα