Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Εφόσον ο πατέρας σου δεν έχει χρήματα, αλλά ούτε και εσύ,τίποτα μην τους δώσετε. Ούτε δημόσιο είναι για να μπορέσουν να κρατήσουν χρήματα απο την σύνταξη του πατέρα σου, μέχρι και αν τα καταφέρουν, θα χρειαστούν δικαστήρια και χρόνο, θα ασχοληθούν για μικρό ποσό; Αν ήταν, θα το είχαν κάνει ήδη τόσα χρόνια, έχει λήξει το θέμα χρόνια πρίν. Αλλοι χρωστάνε εκατομμύρια ακόμα και στο κράτος και είναι έξω. Θα τους κάνεις block. αυτή η δουλειά το δάνειο 15+ χρόνια άρα αδύνατο να μπω εγγυητής εγώ 28 χρόνων είμαι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Alexandros_28 είπε αυτή η δουλειά το δάνειο 15+ χρόνια άρα αδύνατο να μπω εγγυητής εγώ 28 χρόνων είμαι τώρα καταναλωτικό δάνειο 15+ χρόνια; για τι ποσό μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Alexandros_28 είπε αυτή η δουλειά το δάνειο 15+ χρόνια άρα αδύνατο να μπω εγγυητής εγώ 28 χρόνων είμαι τώρα Γιατί να μπείς εγγυητής και να πρέπει να πληρώσεις το δάνειο, αφού δεν είναι δική σου ευθύνη και δεν πρόκειται να κληρονομήσεις τίποτα απο τον πατέρα σου; Αποποίηση κληρονομιάς θα κάνεις αργότερα. Ψάχνεις να καταστρέψεις την ζωή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Γιατί να μπείς εγγυητής και να πρέπει να πληρώσεις το δάνειο, αφού δεν είναι δική σου ευθύνη και δεν πρόκειται να κληρονομήσεις τίποτα απο τον πατέρα σου; Αποποίηση κληρονομιάς θα κάνεις αργότερα. Ψάχνεις να καταστρέψεις την ζωή σου; Αυτή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε για κατασχέσεις αυτοί μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο τους λέω να γίνει μια πιο ευνοϊκή λύση και τα δικά τους 5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε καταναλωτικό δάνειο 15+ χρόνια; για τι ποσό μιλάμε; 55.000€ ήταν 65 μετά είχαμε τρεχάματα με γιατρούς σοβαρά προβλήματα υγείας και έμεινε εκεί που έμεινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Alexandros_28 είπε Αυτή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε για κατασχέσεις αυτοί μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο τους λέω να γίνει μια πιο ευνοϊκή λύση και τα δικά τους 55.000€ ήταν 65 μετά είχαμε τρεχάματα με γιατρούς σοβαρά προβλήματα υγείας και έμεινε εκεί που έμεινε o πατέρας σου σε τι φάση είναι τώρα; μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτοί που σε παίρνουν είναι εισπρακτική εταιρεία, με την τράπεζα θα κάνεις τον διακανονισμό αν είναι, αυτούς τους κάνεις block στα τηλέφωνα. Υπάρχει ακόμα η τράπεζα σαν επωνυμία; Καλά, δάνειο για αυτοκίνητο 55.000€; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αυτοί που σε παίρνουν είναι εισπρακτική εταιρεία, με την τράπεζα θα κάνεις τον διακανονισμό αν είναι, αυτούς τους κάνεις block στα τηλέφωνα. Υπάρχει ακόμα η τράπεζα σαν επωνυμία; Αν το έχει πουλήσει η τράπεζα στην εισπρακτική, πλέον δεν θα κάνει κανένα διακανονισμό με την τράπεζα. Μόνο με την εισπρακτική. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνει διακανονισμό, εφόσον δεν έχουν να πάρουν τπτ από τον πατέρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αυτοί που σε παίρνουν είναι εισπρακτική εταιρεία, με την τράπεζα θα κάνεις τον διακανονισμό αν είναι, αυτούς τους κάνεις block στα τηλέφωνα. Υπάρχει ακόμα η τράπεζα σαν επωνυμία; Καλά, δάνειο για αυτοκίνητο 55.000€; Όχι δεν είναι δάνειο για αυτοκίνητο δεν ξέρω γιατί το είχε πάρει τότε αυτό το πράγμα αυτοί από την εισπρακτική μου έλεγαν για κατασχέσεις 23 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε o πατέρας σου σε τι φάση είναι τώρα; μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο; Ο πατέρας μου είναι από χειρουργείο ανεύρυσμα δεν θέλω στην παρούσα φάση να του πω κάτι γιατί ίσως να πάει και σκαστός που λέει ο λόγος δεν είναι σε φάση τώρα γιατί είναι στην εντατική για παρακολούθηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μίλησα με δικηγόρο πριν από λίγο και της είπα τι γίνεται ακριβώς και μου ειπε κατά γράμμα ότι έτσι κάνουν αυτοί από αυτές της εταιρίες λένε διαφορά τέτοια για να τρομοκρατήσουν το κόσμο και μου είπε επίσης ότι πρέπει να λάβω χαρτί πρώτα και μετά να πάω να μιλήσω με αυτή τη κυρια που μίλησα σήμερα μέχρι τότε δεν είσαι υποχρεωμένος λέει να σηκώσεις το τηλέφωνο αυτά τα πράγματα δεν λέγονται και μου έφεραν ένα παράδειγμα με έναν ηλικιωμένο που του είπαν θα σε πετάξουμε έξω από το σπίτι κλπ κλπ τρομοκρατούν το κόσμο αυτά μου είπε και επίσης θα πάω μια μέρα να έρθει σε επικοινωνία η ίδια με τη τράπεζα για διαπραγμάτευση αυτά ήταν τα λόγια της!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση έχει ο πατέρας μου ένα δάνειο εδώ και αρκετά χρόνια σε μια τράπεζα αδυνατούσε να πληρώσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εν το μεταξύ κάνει και ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και με πήραν από μια εισπρακτική τηλέφωνο και μου έλεγαν να καταθέσω ένα ποσό 7.000€ αδύνατο να έχω τόσα χρήματα μετά μου είπαν κάτι για κατασχέσεις το ερώτημα μου είναι το εξής ο πατέρας μου το μόνο που έχει στο όνομα του είναι ένα σκούτερ 125 κυβικά και εγώ στο όνομα μου έχω το αμάξι μπορούν να μου το πάρουν ? Εν το μεταξύ εγώ τους είπα να κάνουμε μια ρύθμιση να πληρωνω το ποσό της δόσεις γιατί είναι αδύνατο να βρω τόσα χρήματα και ήταν ανένδοτη όχι μου είπαν θελουμε αυτή τη προκαταβολή πρώτα και αφού τους είπα οτι δεν τα έχω εδώ και 2-3 μέρες δεν με ξανά πήραν τηλέφωνο τα φώτα σας Ευχαριστώ παιδια Ρε συ σιγουρα ειναι legit η ολη φαση? η μην ειναι απο αυτα τα τηλεφωνα τυπου: -τρακαρε ο γιος σας, στειλτε μου 10χιλιαρικα να τον παμε νοσοκομειο.. -μα δεν εχω γιο.. -μπιπ μπιπ μπιπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Μίλησα με δικηγόρο πριν από λίγο και της είπα τι γίνεται ακριβώς και μου ειπε κατά γράμμα ότι έτσι κάνουν αυτοί από αυτές της εταιρίες λένε διαφορά τέτοια για να τρομοκρατήσουν το κόσμο και μου είπε επίσης ότι πρέπει να λάβω χαρτί πρώτα και μετά να πάω να μιλήσω με αυτή τη κυρια που μίλησα σήμερα μέχρι τότε δεν είσαι υποχρεωμένος λέει να σηκώσεις το τηλέφωνο αυτά τα πράγματα δεν λέγονται και μου έφεραν ένα παράδειγμα με έναν ηλικιωμένο που του είπαν θα σε πετάξουμε έξω από το σπίτι κλπ κλπ τρομοκρατούν το κόσμο αυτά μου είπε και επίσης θα πάω μια μέρα να έρθει σε επικοινωνία η ίδια με τη τράπεζα για διαπραγμάτευση αυτά ήταν τα λόγια της!!! Ζητά τη σύμβαση του καταναλωτικό δανείου, να δεις τι έχει υπογράψει ο πατέρας σου. Αν υπάρχουν εξασφαλίσεις. Εκεί είναι όλο το παιχνιδι... Ούτε και τον δικηγόρο να εμπιστεύεσαι απόλυτα, τι διαπραγμάτευση και ιστορίες, αν δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις?? .. Αν υπάρχουν, το συζητας... Αν και 50.000+ καταναλωτικό μου φαίνεται περιεργο. Σε κάθε περίπτωση ομως, το βάρος το φέρει ο πατέρας σου. Αν δεν εχει περιουσιακά στοιχεία (δεν μιλάμε για το σκούτερ) , κάνεις αποποίηση και για σένα τελειώνει εκεί το ζητημα (στο είπαν και παραπάνω αυτό). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, emperor4her είπε Ρε συ σιγουρα ειναι legit η ολη φαση? η μην ειναι απο αυτα τα τηλεφωνα τυπου: -τρακαρε ο γιος σας, στειλτε μου 10χιλιαρικα να τον παμε νοσοκομειο.. -μα δεν εχω γιο.. -μπιπ μπιπ μπιπ Ρε φίλε δε ξέρω τι γίνεται αλήθεια να κάνω ότι είπε η δικηγορεσα ? 1 λεπτό πριν, Flying_Dutchman είπε Ζητά τη σύμβαση του καταναλωτικό δανείου, να δεις τι έχει υπογράψει ο πατέρας σου. Αν υπάρχουν εξασφαλίσεις. Εκεί είναι όλο το παιχνιδι... Ούτε και τον δικηγόρο να εμπιστεύεσαι απόλυτα, τι διαπραγμάτευση και ιστορίες, αν δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις?? .. Αν υπάρχουν, το συζητας... Αν και 50.000+ καταναλωτικό μου φαίνεται περιεργο. Σε κάθε περίπτωση ομως, το βάρος το φέρει ο πατέρας σου. Αν δεν εχει περιουσιακά στοιχεία (δεν μιλάμε για το σκούτερ) , κάνεις αποποίηση και για σένα τελειώνει εκεί το ζητημα (στο είπαν και παραπάνω αυτό). Στην παρούσα φάση έχει το σκούτερ και τη σύνταξη του αυτά τίποτα άλλο το αμάξι το έχω εγώ στο όνομα μου εγγυητής δεν είμαι σε καμία περίπτωση το λέω με απόλυτη σιγουριά 1000% με πήραν και πριν από λίγο τηλ αλλά δεν το σήκωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Alexandros_28 είπε Ρε φίλε δε ξέρω τι γίνεται αλήθεια να κάνω ότι είπε η δικηγορεσα ? Στην παρούσα φάση έχει το σκούτερ και τη σύνταξη του αυτά τίποτα άλλο το αμάξι το έχω εγώ στο όνομα μου εγγυητής δεν είμαι σε καμία περίπτωση το λέω με απόλυτη σιγουριά 1000% με πήραν και πριν από λίγο τηλ αλλά δεν το σήκωσα γραψε το τηλεφωνο εδω, η googlαρε το να δεις τι θα σου βγαλει.. στη χειροτερη παρε τηλεφρωνο απο αλλο τηλεφωνο να δεις ποιος θα το σηκωσει και τι θα πουν.. (πες μετα σορρυ λαθος νουμερο πηρα) μου φαινεται μουφα το ολο θεμα παντως.. κανε ενα ακατασχετο απο το taxisnet στο λογαριασμο του πατερα σου, και δεν πειραζουν τιποτα.. εκτος και αν η συνταξη του ειναι κανα 3χιλιαρο που δεν νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, emperor4her είπε γραψε το τηλεφωνο εδω, η googlαρε το να δεις τι θα σου βγαλει.. στη χειροτερη παρε τηλεφρωνο απο αλλο τηλεφωνο να δεις ποιος θα το σηκωσει και τι θα πουν.. (πες μετα σορρυ λαθος νουμερο πηρα) μου φαινεται μουφα το ολο θεμα παντως.. κανε ενα ακατασχετο απο το taxisnet στο λογαριασμο του πατερα σου, και δεν πειραζουν τιποτα.. εκτος και αν η συνταξη του ειναι κανα 3χιλιαρο που δεν νομιζω.. 1049€ το μήνα παίρνει ούτε ευρώ παραπάνω το πάτησα στο Ίντερνετ το τηλέφωνο άσε που παίρνουν από 20 διαφορετικά νούμερα κινητά σταθερά και λένε επικίνδυνος εισπρακτικές μην απαντάτε και αλλά τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Τότε θα ελεγα οτι είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τι να πάρουν από κάποιον που δεν έχει κάτι? (Το Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, ειπώθηκε και παραπάνω). Κι ο δικηγόρος καλό θα ήταν να είναι εξειδικευμένος σε αυτά τα θέματα. Ψαχτο λίγο (σύμβαση) να ξεμπερδεύεις και να είσαι και ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα