Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω μια απορία επειδή περνούν οπτική ίνα  και μένω σε χωριό έχουμε μια μόνο υπαίθρια καμπίνα είναι του ΟΤΕ και θέλω να μάθω πως θα πάει η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι μου πρέπει να σκάψουν μέχρι την γειτονιά μου για να έρθει η οπτική ίνα η υπάρχει και άλλος τρόπος το σπίτι είναι μονοκατοικία δηλαδή θα συμφέρει να σκάψουν όλες της γειτονίες του χωριού που είναι όλα τα σπίτια  μονοκατοικίες για να περάσουν την οπτική ίνα στα σπίτια η θα την βάλουν την οπτική ίνα μόνο στην υπαίθρια καμπίνα και θα έχουμε λίγο υψηλότερες ταχύτητες από τώρα γιατί τώρα πιάνω 50 mbps ταχύτητα.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stefanos1988 είπε

καλησπέρα έχω μια απορία επειδή περνούν οπτική ίνα  και μένω σε χωριό έχουμε μια μόνο υπαίθρια καμπίνα είναι του ΟΤΕ και θέλω να μάθω πως θα πάει η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι μου πρέπει να σκάψουν μέχρι την γειτονιά μου για να έρθει η οπτική ίνα η υπάρχει και άλλος τρόπος το σπίτι είναι μονοκατοικία δηλαδή θα συμφέρει να σκάψουν όλες της γειτονίες του χωριού που είναι όλα τα σπίτια  μονοκατοικίες για να περάσουν την οπτική ίνα στα σπίτια η θα την βάλουν την οπτική ίνα μόνο στην υπαίθρια καμπίνα και θα έχουμε λίγο υψηλότερες ταχύτητες από τώρα γιατί τώρα πιάνω 50 mbps ταχύτητα.

Αρχικά ότι ήρθε οπτική ίνα στο χωριό δεν σημαίνει ότι θα δώσουν και ftth (οπτική ίνα μέχρι το σπίτι), η οπτική ίνα μπορεί να αφορά vdsl (fttc οπτική ως την καμπίνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, stefanos1988 είπε

... μένω σε χωριό έχουμε μια μόνο υπαίθρια καμπίνα είναι του ΟΤΕ ... τώρα γιατί τώρα πιάνω 50 mbps ταχύτητα.

Σε χωριό και καρφί 50 mbps το λες και μεγάλη επιτυχία, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό καταρχήν. :)

Όπως τα γράφει και ο αποπάνω, ενδέχεται να γίνεται αυτό μόνο μέχρι την καμπίνα προκειμένου να μπορούν να  σας αναβαθμίσουν σε διπλάσια ταχύτητα από ότι είστε τώρα. Αυτό το δωρεάν που κάνει η cosmote.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

ελα ντε ...
εμεις εδω πολη και το vdsl χρονιζει στα 30 ...
καλα για οπτικες...ολο βαζουν και ολο δεν εχουν.
Μια χαρα εισαι !!!!
Αν εχεις και καλο ping τοτε εισαι αρχοντας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, stefanos1988 είπε

Επειδή κι εγώ μένω σε χωριό και το ρώτησα, οι συνδέσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι rural (πρώην  "Λευκών Περιοχών") και οι παροχές που δίνονται είναι διαφορετικές από αυτές που είναι στα αστικά κέντρα. Όπως είπε και ο verylife78, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που έχεις 50άρα και μην ξεχνάς ότι το upload σου κατά πολύ ανώτερο από αυτό της κλασικής vdsl. Εγώ κλειδώνω Up/Down στα 30/50 Mbps και ανεβάζω με περίπου 30 MB/s οπότε έχω πάρει backup στο cloud πολλά πράγματα που αν κλείδωνα στα 5 Up δεν θα το έκανα.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...