Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE G27Q ή XIAOMI

SpirosRonto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρηγγειλα πριν 2 μερες κυριολεκτικα την GIGABYTE G27Q για 310 ευρω και βλεπω προσφορά στην https://www.e-shop.gr/othoni-xiaomi-mi-gaming-monitor-165hz-qhd-2k-27-p-PER.171367 μολις , αξιζει η διαφορα να πληρωσω λιγοτερα και να  παρω αυτην;

Κυριως gaming η χρηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/12/2022 στις 3:24 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

εγω πηρα την Xiaomi
αλλα ειναι πολυ καλη και η Gigabyte

ειδα το μνμ σου καταλαθος, εντυπωσεις? Την βρηκα σε πολυ καλη τιμη και την τσιμπησα για wfh σημερα, ελπιζω να εκανα καλη επιλογη αλλα δεν την πηρα για παιχνιδια

11 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ειδα το μνμ σου καταλαθος, εντυπωσεις? Την βρηκα σε πολυ καλη τιμη και την τσιμπησα για wfh σημερα, ελπιζω να εκανα καλη επιλογη αλλα δεν την πηρα για παιχνιδια

εγω για games και ταινιες/σειρες την πηρα 
πολυ ωραια χρωματα 
νομιζω πως θα σε καλυψει

• Like 1

Στις 6/12/2022 στις 4:58 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

εγω για games και ταινιες/σειρες την πηρα 
πολυ ωραια χρωματα 
νομιζω πως θα σε καλυψει

ενα update μιας και τη χρησιμοποιω 5 μερες, δε κανω τρελα πραματα στον υπολογιστη και την πηρα για τη δουλεια κυριως

intellij + vscode λιγο spotify/youtube και το κλασικο browsing, τρομερο value το μονιτορ νομιζω, πολυ ξεκουραστο και χορταστικες οι 27 ιντσες

πολυ τιμια αγορα νομιζω

• Like 3

καλησπερα παιδια ,

συγγνωμη για το highjack . πηρα και εγω την xiaomi πριν μια βδομαδα με μια καινουργια gpu 6700 amd  . σαν πρωτη εντυπωση μου φανηκε πολυ ωραια αλλα μετα απο καποια ωρα χρησης παρατηρησα οτι σαν να ειναι λιγο θολα τα γραμματα και να με δυσκολευει στο διαβασμα και στο scrolling . ερχεται calibrarismeni απο την εταιρεια αλλα εχετε μηπως πειραξει τις ρυθμισεις ή εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο? ανεβαζω και μια φωτο το πως φαινονται π.χ. τα γραμματα στα tabs του chrome. που για εμενα δεν ειναι πολυ καθαρα. βλεπετε κατι περιεργο ή θελω γυαλια ; :)

ευχαριστω

image.png.2670cb06366fc4e4d129fa6204603148.png

επανερχομαι μετα απο 2 μερες συνεχομενων τεστ . γενικα τα ματια μου εχουν κουραστει οποτε δεν καταλαβαινω τι φαινεται καλα και τι οχι αλλα νομιζω οτι με hdmi καλωδιο ειναι πιο ξεκουραστα και πιο καθαρα σε σχεση με το dp . αλλαξα εντωμεταξυ 2 dp καλωδια ( και τα 2 καινουργια ) , φοβαμαι μη μου δωσανε καμια μεταχερισμενη ή refurbished . την οθονη την πηρα απο το pc1 αλλα η αληθεια ειναι οτι με το που την αγορασα μετα απο λιγες μερες η διαθεσιμοτητα ανεβηκε στις 4-10 μερες ( ηταν 1-2) και η τιμη ακριβυνε κατα 20 ευρω. εχω ξεμεινει απο ιδεες ( και απο οραση) . εχετε πειραξει καθολου το sharpness ή το εχετε αφησει στα 50 ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

περασα πιο παλιους drivers και δειχνει καλυτερα αλλα την εχω στα 144hz με hdmi γιατι στα 165hz με dp διακρινω θολουρα . γενικα την συνηθισα αλλα η Dell S2721DGF που εχω στο αλλο μηχανημα μου φαινεται πιο ξεκουραστη. εγω την πηρα στα 260 απο pc1 που το ανεβασε καπακι μετα στα 280+. δεν ξερω αν θα την ξαναγοραζα η αληθεια ειναι ειδικα στα 300 που εχει τωρα. μπορει να ειμαι και επηρεασμενος που ταλαιπωρηθηκα αρκετα να την φερω στα μετρα μου 

• 1 μήνα μετά...

Άλλαξε καλώδιο, την τελευταία φορά που φαινόταν κάπως θολά τα γράμματα στην οθόνη μου ήταν γιατί προσπάθησα 2560χ1440 60hz με καλώδιο dvi , μόλις έβαλα το hdmi έφτιαξε 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...