Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Απορία για το αν πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή του A52s σε επίπεδα χαμηλότερα της Black Friday κατά τη διάρκεια των εορτών αλλιώς να πάμε να το πάρουμε απο Vodafone που το έχει ακομα 299 σύμφωνα με το σιτε.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να πέσει.

Επίσης ψάχτο λίγο γιατί όλες οι εταιρείες το έχουν 369€.

Μην ειναι κανένα εκθεσιακό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι με τιποτε λογότυπα ,αλλα από Vodafone θα λειτουργεί σαν 5G σε Vodafone δικτυο .Τα γνωστά κόλπα με το 5G με τους παρόχους ..

Oσο αφορά την τιμή μάλλον δύσκολο να πέσει με ότι γίνεται   .Πιθανόν όμως συντομα να μην είναι τόσο διαθέσιμο σαν παλαιότερο μοντέλο .

Δημοσ.

Κατάλαβα. Άρα όντας ένας αισιόδοξος άνθρωπος, θα πω ότι μέσα στις γιορτές θα πέσει 299 για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Ε και άμα δε πέσει, καλή καρδιά. Πάμε γι άλλα 

• Λύση
Δημοσ.

€299 είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να πουληθεί αυτή η συσκευή αν έχασες την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα τότε ίσως μετά τις γιορτές κάποια τελευταία τεμάχια που θέλουν να ξεφορτωθούν τα καταστήματα. Μέσα στις γιορτές δύσκολα να βρεις χαμηλές τιμές μιας και όλοι ψωνίζουν τα καταστήματα περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα τις χρονιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησαν τώρα και οι τραγικοί που αγόρασαν το κινητό black friday με τιμολόγιο και το πουλάν 299 και 300. "Το φθηνότερο της αγοράς, στο σκρουτζ έχει 315". Ερε ξύλο... 

Δημοσ.

Πήρα δύο A52s στην black Friday , 8/256, από την προσφορά του Γερμανού. Το ένα προορίζεται για δώρο σε λίγο καιρό. 

359€ με την έκπτωση, συν 15% επιστροφή με κάρτα eurobank. ( Αν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός με αυτό το θέμα της επιστροφής, σε 3 ημέρες είχαν πιστωθεί τα χρήματα, 54€ για  κάθε κινητό, τα οποία προορίζονται για αγορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και μόνο.  Θα τα χρησιμοποιήσω στις εκπτώσεις, κανένα παπούτσι με βλέπω να παίρνω) . 

Λόγω φόρτου εργασίας πάντως, δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής καθόλου, είναι στο κουτί του.  Παραμένω με το redmi note 5 μου, με το οποίο πάντως ακόμα δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα . 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 8:24 ΠΜ, kogba είπε

Πήρα δύο A52s στην black Friday , 8/256, από την προσφορά του Γερμανού. Το ένα προορίζεται για δώρο σε λίγο καιρό. 

359€ με την έκπτωση, συν 15% επιστροφή με κάρτα eurobank. ( Αν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός με αυτό το θέμα της επιστροφής, σε 3 ημέρες είχαν πιστωθεί τα χρήματα, 54€ για  κάθε κινητό, τα οποία προορίζονται για αγορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και μόνο.  Θα τα χρησιμοποιήσω στις εκπτώσεις, κανένα παπούτσι με βλέπω να παίρνω) . 

Λόγω φόρτου εργασίας πάντως, δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής καθόλου, είναι στο κουτί του.  Παραμένω με το redmi note 5 μου, με το οποίο πάντως ακόμα δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα . 

Και εγώ το A52s κοιτούσα εδώ και καιρό, δυστυχώς όμως δεν είχα κάρτα Eurobank, την έβγαλα στις 30/11 και η προσφορά ήταν έως τις 27/11.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Και εγώ το A52s κοιτούσα εδώ και καιρό, δυστυχώς όμως δεν είχα κάρτα Eurobank, την έβγαλα στις 30/11 και η προσφορά ήταν έως τις 27/11.

Έχω καρτα σε όλες τις τράπεζες πλην της Άλφα.

Στην τελική, με την έκπτωση 16,5% περίπου της black Friday+ 15,% επιστροφή σε πίστωση, μου βγήκε 304€ η έκδοση 8/256. 

Ίσως ξαναβγεί κάποια προσφορά στις γιορτές ( ή στις εκπτώσεις  σίγουρα) .

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, kogba είπε

Έχω καρτα σε όλες τις τράπεζες πλην της Άλφα.

Στην τελική, με την έκπτωση 16,5% περίπου της black Friday+ 15,% επιστροφή σε πίστωση, μου βγήκε 304€ η έκδοση 8/256. 

Ίσως ξαναβγεί κάποια προσφορά στις γιορτές ( ή στις εκπτώσεις  σίγουρα) .

Είχα Alpha και Εθνική, τώρα έχω και Eurobank.Θα περιμένω τα Χριστούγεννα, το πολύ έως τον Ιανουάριο.

Τώρα πάντως λόγω Χριστουγέννων, έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα, όπως και στο A52s.

Πχ είχα αγοράσει για την μητέρα μου το Realme 8 στην έκδοση 6/128 Gb στα 185-190€ πρίν κανά εξάμηνο και τώρα έχει ανέβει.

Και το Samsung S20 FE 5G ήταν καλή περίπτωση απο τον Γερμανό στα 329€, με την επιστροφή έβγαινε στα 279.65.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 5/12/2022 στις 1:47 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Είχα Alpha και Εθνική, τώρα έχω και Eurobank.Θα περιμένω τα Χριστούγεννα, το πολύ έως τον Ιανουάριο.

Τώρα πάντως λόγω Χριστουγέννων, έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα, όπως και στο A52s.

Πχ είχα αγοράσει για την μητέρα μου το Realme 8 στην έκδοση 6/128 Gb στα 185-190€ πρίν κανά εξάμηνο και τώρα έχει ανέβει.

Και το Samsung S20 FE 5G ήταν καλή περίπτωση απο τον Γερμανό στα 329€, με την επιστροφή έβγαινε στα 279.65.

δες και αυτο:  https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones/realme-mblph-realme-95gds4128gbblackv/p-149032/

Δημοσ.

Πέρυσι πάντως ο Γερμανός έβγαλε επιστροφή με Eurobank 30% από Χριστούγεννα μέχρι Πρωτοχρονιά. Κάνε λίγη υπομονή μήπως βγάλει κάτι ανάλογο και φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...