christos4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω καινούρια bt ακουστικά. Με ενδιαφέρει να είναι καλά στην ομιλία (να με ακούνε και να ακούω). Για μουσική, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, αλλά να μην ειναι σάπια εντελως. Βλέπω οτ η πλειοψηφία πλέον είναι tws, αλλά δεν ξέρω αν με βολεύει - ίσως προτιμώ να έχουν και καλώδιο. Έχω περάσει από το Huawei am61, το οποίο λάτρευα όσο είχα. Οταν χάλασε, πήρα το oneplus wireless z, το οποίο μετά από 2 χρόνια περίπου χάλασε, και πήρα πάλι το ίδιο. Δυστυχώς το δεύτερο δεν άντεξε ούτε χρόνο όμως.. Από earbuds, έχω δοκιμάσει τα creative outlier (1st Gen), τα οποία όμως δεν μου καθοντουσαν καλα στο αυτί (το ένα εφυγε ενώ περπατούσα, μέχρι να το βρω το πατησε αμάξι 😐 )
mezger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο το προηγούμενο μοντέλο, προτείνω αβασάνιστα τα SoundPEATS Air 3 Μην τα φοβάσαι που δεν είναι in-ear, είναι πιο βολικά καθώς δε σου βουλώνουν το αυτί, και είναι πολύ πιο σταθερά απ'όσο φαίνονται. Για ομιλία (για να σε ακούνε αξιοπρεπώς δηλαδή) σε αυτά τα χρήματα θέλει ψάξιμο, τα συγκεκριμένα είναι άριστα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από mezger 1
christos4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mezger είπε Έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο το προηγούμενο μοντέλο, προτείνω αβασάνιστα τα SoundPEATS Air 3 Μην τα φοβάσαι που δεν είναι in-ear, είναι πιο βολικά καθώς δε σου βουλώνουν το αυτί, και είναι πολύ πιο σταθερά απ'όσο φαίνονται. Για ομιλία (για να σε ακούνε αξιοπρεπώς δηλαδή) σε αυτά τα χρήματα θέλει ψάξιμο, τα συγκεκριμένα είναι άριστα. Ευχαριστώ! Βλέπω από το Skroutz ότι δεν έχουν multipoint pairing. Έχεις δει μήπως, αν εχουν όμως κάποια λειτουργία, να αλλάζεις γρήγορα συσκευές; πχ στα oneplus wireless z πατούσα 2 φορές ένα κουμπί και άλλαζε μεταξύ των δύο κινητών που είχα συνδεδεμένα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από christos4
mezger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, christos4 είπε Ευχαριστώ! Βλέπω από το Skroutz ότι δεν έχουν multipoint pairing. Έχεις δει μήπως, αν εχουν όμως κάποια λειτουργία, να αλλάζεις γρήγορα συσκευές; πχ στα oneplus wireless z πατούσα 2 φορές ένα κουμπί και άλλαζε μεταξύ των δύο κινητών που είχα συνδεδεμένα Όχι δεν έχουν κάτι τέτοιο, αν το χρειάζεσαι πρέπει να πας σε κάτι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα