Προς το περιεχόμενο

Από iPhone 11 σε 13 pro max , 14, 14 plus ή 14 pro max

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από louk0ss,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iphone 13 pro max 256gb 1410+ευρώ στο skroutz ,1250+ευρώ απο Best price.

Value for money όχι αστεία..... 

Ο άνθρωπος έχει γράψει ότι ο κύριος λόγος που θέλει να αλλάξει είναι ο παραπάνω χώρος, και οι άλλοι του προτείνουν τις ακριβότερες συσκευές.

Χειρότερα και απο πωλητές στις μεγάλες αλυσίδες.......

Η πιο σωστή απάντηση ειναι το σχόλιο του @gz205

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ο άνθρωπος έχει γράψει ότι ο κύριος λόγος που θέλει να αλλάξει είναι ο παραπάνω χώρος, και οι άλλοι του προτείνουν τις ακριβότερες συσκευές.

Σε καταστήματα του best ή του skoutz  δέχονται να αγοράσουν το iPhone 11 ? 

Το iPhone 14 pro max  πλέον το βγάζω τελείως από το παιχνίδι. 

Οπότε η σύγκριση είναι μόνο μεταξύ 13 pro max και 14 plus που από ότι διαβάζω όμως είναι παρόμοια 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Οπότε η σύγκριση είναι μόνο μεταξύ 13 pro max και 14 plus που από ότι διαβάζω όμως είναι παρόμοια 

βασικά δεν είναι παρόμοια. το 13 pro max εχει 120hz οθόνη και πολύ καλύτερη κάμερα απο το απλό 14.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Δεν είναι παρόμοια 

Μεγεθος έχουν παρόμοιο ναι 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πόσοι του πρότειναν ακριβότερες συσκευές και δεν τους βλέπω; 

Όλοι του είπαμε να πάει στο 13 pro max ξέρω γω. 

Συζήτηση κάνουν οι άλλοι, δεν του πρότειναν κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουλάς το 11 64gb περί τα 320-350€.

Αγοράζεις ή ανταλλάσεις σε ένα μεταχειρισμένο 11 pro max 256gb στα 550-600€, και κάνεις την δουλειά σου. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dante80 είπε

Πουλάς το 11 64gb περί τα 320-350€.

Αγοράζεις ή ανταλλάσεις σε ένα μεταχειρισμένο 11 pro max 256gb στα 550-600€, και κάνεις την δουλειά σου. 

Με ενδιαφέρει να έχει 5g και " διπλή " sim ώστε να μην ξανά αλλάξω κινητό για τουλάχιστον 3 χρόνια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Με ενδιαφέρει να έχει 5g και " διπλή " sim ώστε να μην ξανά αλλάξω κινητό για τουλάχιστον 3 χρόνια 

Με αυτές τις απαιτήσεις, θα πήγαινα προσωπικά σε μεταχειρισμένο 13 pro max 256gb. Σε κάθε περίπτωση, καλές αγορές εύχομαι!

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2022 στις 2:32 ΜΜ, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Αρα πας στην τελευταία σειρά αν είναι να το κρατήσεις για χρόνια. Βέβαια φέτος το 14 είναι πιο κοντά στα 13 Pro και Pro Max παρά στα 14 Pro. Δηλαδή Α15 και 6gb ram, οθόνη  το ίδιο απλά τα pro έχουν 120hz ρυθμό ανανέωσης από 60, συν η 3η κάμερα στα Pro.Αν ήμουν από το πολύ καλό 11 θα κοιτούσα σίγουρα 5G, αυτονομία και ίσως και την τριτη κάμερα αν μου χρειάζεται. Δηλαδή κοιτάμε 13 Pro Max ή 14 Plus και στα 256Gb ιδανικά. 
Υ.Γ. Και το 11 δέχεται δεύτερη sim, απλά η μια πρέπει να είναι e-sim. Προς το παρόν υποστηρίζει η Vodafone και η Cosmote. 

Επεξ/σία από NikolasKon14
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Αρα πας στην τελευταία σειρά αν είναι να το κρατήσεις για χρόνια. Βέβαια φέτος το 14 είναι πιο κοντά στα 13 Pro και Pro Max παρά στα 14 Pro. Δηλαδή Α15 και 6gb ram, οθόνη  το ίδιο απλά τα pro έχουν 120hz ρυθμό ανανέωσης από 60, συν η 3η κάμερα στα Pro.Αν ήμουν από το πολύ καλό 11 θα κοιτούσα σίγουρα 5G, αυτονομία και ίσως και την τριτη κάμερα αν μου χρειάζεται. Δηλαδή κοιτάμε 13 Pro Max ή 14 Plus και στα 256Gb ιδανικά. 
Υ.Γ. Και το 11 δέχεται δεύτερη sim, απλά η μια πρέπει να είναι e-sim. Προς το παρόν υποστηρίζει η Vodafone και η Cosmote. 

Και εγώ το 14 το έχω αποκλείσει 

Ή 13 pro max ή 14 plus . 

Νομίζω και τα δύο έχουν 5g , διπλή sim , 256 gb , ίδιο επεξεργαστή και οθόνη πέραν της ανανέωσης. Οι κάμερες μπροστά και πίσω είναι ίδιες;;;; Πέραν της έξτρα τρίτης ; Δηλαδή σε καθημερινές φωτογραφίες που βγάζουμε όλοι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Και εγώ το 14 το έχω αποκλείσει 

Ή 13 pro max ή 14 plus . 

Νομίζω και τα δύο έχουν 5g , διπλή sim , 256 gb , ίδιο επεξεργαστή και οθόνη πέραν της ανανέωσης. Οι κάμερες μπροστά και πίσω είναι ίδιες;;;; Πέραν της έξτρα τρίτης ; Δηλαδή σε καθημερινές φωτογραφίες που βγάζουμε όλοι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα;

Λοιπόν η διαφορά είναι η 3η κάμερα που έχει, στο βάρος που είναι πιο ελαφρύ το plus και τα 120hz που έχει το 13 Pro Max στην ανανέωση της οθόνης. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για κάποιους με σημαντικότερα η 3η κάμερα και τα 120hz. 
Οικονομικά βέβαια με τιμές Σκρουτζ/best price υπολόγισε ότι η διαφορά είναι γύρω στα 200€ μεταξύ τους που με τα ρέστα παίρνεις θήκες,τζαμάκι,φορτιστή και ένα ζευγάρι AirPods. 
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11862&idPhone2=11089

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Λοιπόν η διαφορά είναι η 3η κάμερα που έχει, στο βάρος που είναι πιο ελαφρύ το plus και τα 120hz που έχει το 13 Pro Max στην ανανέωση της οθόνης. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για κάποιους με σημαντικότερα η 3η κάμερα και τα 120hz. 
Οικονομικά βέβαια με τιμές Σκρουτζ/best price υπολόγισε ότι η διαφορά είναι γύρω στα 200€ μεταξύ τους που με τα ρέστα παίρνεις θήκες,τζαμάκι,φορτιστή και ένα ζευγάρι AirPods. 
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11862&idPhone2=11089

Η τρίτη κάμερα τι ακριβώς κάνει ; 

Τα 120 hz δεν είναι σημαντικά για μένα , το βάρος έτσι κι έτσι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Η τρίτη κάμερα τι ακριβώς κάνει ; 

Τα 120 hz δεν είναι σημαντικά για μένα , το βάρος έτσι κι έτσι!

Η Τρίτη κάμερα νομίζω είναι ο τηλεφακος,φαίνεται αναλυτικά στο link.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Η τρίτη κάμερα τι ακριβώς κάνει ;  ......

.....Η Τρίτη κάμερα νομίζω είναι ο τηλεφακος,φαίνεται αναλυτικά στο link.

εαν θέλεις να ψαχτείς και καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, δες το παρακάτω link.

εαν σε κουράζει και μόνο το μέγεθος του κειμένου, τότε είσαι κατευθείαν για non-pro συσκευή. (13 or 14 6.1")

https://lux.camera/iphone-14-pro-camera-review-a-small-step-a-huge-leap/

Επεξ/σία από gz205
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...