Προς το περιεχόμενο

Ksekleidoma PANASONIC X70

nektarios1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agorasa ena panasonic X70 apo aglia prin ena mina kai einai klidomeno gia 6 mines oste na doulevei mono sto diktio pou imoun ekei, edo stin ellada den mou dexete kamia ali karta, kserete pos to kseklidono??? as voithisi kapoios giati eimai etimos na skaso :cry:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σου το ξεκλειδώσουν από την Panasonic.

Την δουλειά πρέπει να την κάνεις μόνος σου , ή μέσω τρίτων ( βλέπε sites με remote unlocking ).

( σε περίπτωση γνωστού μου , επειδή έλειπα διακοπές , και ήθελε σώνει και καλά να ξεκλειδώσει ένα Samsung V200 , πήρε στην αντιπροσωπεία , και του είπανε πως δεν είναι νόμιμο να του το ξεκλειδώσουνε , και ότι δεν το κάνουνε )

Νεκτάριε , θες να σου στείλω τα απαραίτητα προγράμματα?

Δημοσ.
Δεν νομίζω να σου το ξεκλειδώσουν από την Panasonic.

Την δουλειά πρέπει να την κάνεις μόνος σου ' date=' ή μέσω τρίτων ( βλέπε sites με remote unlocking ).

( σε περίπτωση γνωστού μου , επειδή έλειπα διακοπές , και ήθελε σώνει και καλά να ξεκλειδώσει ένα Samsung V200 , πήρε στην αντιπροσωπεία , και του είπανε πως δεν είναι νόμιμο να του το ξεκλειδώσουνε , και ότι δεν το κάνουνε )

Νεκτάριε , θες να σου στείλω τα απαραίτητα προγράμματα?[/quote']an mporeis stile se parakalo gia tha skaso sto telos :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
agorasa ena panasonic X70 apo aglia prin ena mina kai einai klidomeno gia 6 mines oste na doulevei mono sto diktio pou imoun ekei, edo stin ellada den mou dexete kamia ali karta, kserete pos to kseklidono??? as voithisi kapoios giati eimai etimos na skaso :cry:

kserei kanenas ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...