unrealtrooper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ναι φίλε μου το ξέρω,ευχαριστώ... Άλλα από ότι έχω μάθει και αυτά εβγάλαν προβλήματα... Πού με βάζει σε υποψία όπως και άλλους ειδικους/youtubers οτι μπορεί να μη φταίνε τα καλώδια/αντάπτορες τελικα. Ας ελπίσουμε ότι δεν ισχύει αυτό. Για αυτό είπα ότι θα περιμένω κιόλας.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, unrealtrooper είπε Ναι φίλε μου το ξέρω,ευχαριστώ... Άλλα από ότι έχω μάθει και αυτά εβγάλαν προβλήματα... Πού με βάζει σε υποψία όπως και άλλους ειδικους/youtubers οτι μπορεί να μη φταίνε τα καλώδια/αντάπτορες τελικα. Ας ελπίσουμε ότι δεν ισχύει αυτό. Για αυτό είπα ότι θα περιμένω κιόλας. Τους adaptors που ειναι μεσα στο κουτι τους εχουν φτιαξει 2 εταιριες, η ΝΚΤ και η Astron. Απο οτι φαινεται οσοι ειχαν θεμα παρουσιαστηκε στους Astron ενω με τους NKT δεν ειχαν κανενα θεμα. Για να τους ξεχωρησεις πρεπει να δεις το κλιπ του adaptor. O ενας εχει 2 τρυπες για να κλειδωνει(ΝΚΤ) ενω ο αλλος ειναι Flat(Astron). Αν σου κατσει ο Αstron(flat χωρις τρυπες) τον αλλαζεις. Με cablemod δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης. Εγω ετσι και αλλιως θα παω σε cablemod καλωδιο(οχι adaptor) γιατι θελω ασπρο ή σε ασπρο τροφοδοτικο ΑΤΧ 3.0 που θα εχει μεσα το δικο του καλωδιο ασπρο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα