xrixat Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Όταν ξεκίνησα remote δουλειά πριν χρόνια για μια εταιρία μου είχαν δώσει ένα cisco 8851 phone, πριν κάποιους μήνες αυτοί έφυγαν απο cisco και πήγαν zoom οπότε βγήκε στην αχρηστία και πριν κάποιους μήνες άλλαξα και δουλειά και ποτέ δεν το ζήτησαν πίσω... Υπάρχει περίπτωση αυτό το τηλ με κάποιο τρόπο να το χρησιμοποιήσω σαν home office phone ανεξάρτητο; Έχει κάποιος εμπειρία ή μπορεί να προτείνει κανένα how-to σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν ακούγεται λίγο χαζή η ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpror Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Νομίζω για να παιξει το συγκεκριμένο θέλει cisco call manager. Αντιθέτως η σειρά spa παίζει κατευθειαν με asterisk ή και με την sip τηλεφωνια του παροχου σου Είχα σετάρει παλιότερα ενα 7841 φοτρώνοντας του xml file με tftp για να δουλέψει σε αστερισκ αλλα είχε περιορισμένες δυνατότητες. Για να δουλέψει το συγκεκριμένο κατευθειαν με τα στοιχεια του παροχου σου δεν παιζει. Αν είμαι λαθος ας διορθώσει καποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Όπως είπε και ο από πάνω μόνο του δεν παίζει.. sip γίνεται register με πολύ κόπο και με ελάχιστες με τις δυνατότητες του. Από εμένα είναι όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα