radeon9700 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Χθες δοκίμασα το ν λόγω προγραμματάκι και έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: χρησιμοποίησα τον Cinema Craft Encoder σε μια trial έκδοση που κατέβασα από το Internet. Όταν έβαλα το DVD με την ταινία να παίξει όλα ήταν μια χαρά αλλά κάτω δεξιά εμφανιζόταν ένα μπλέ παραθυράκι που έγραφε Cinema Craft Encoder το οποίο είναι ολίγον ενοχλητικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν ο συγκεκριμένος Encoder στην κανονική του έκδοση' date=' και όχι την trial, στις ταινίες που φτιάχνεις εξακολουθεί να εμφανίζει αυτό το παραθυράκι ή αυτό εμφανίζεται μόνο στην trial έκδοση του. Thanks 8)[/quote'] einai unregisted stile mou pm pia ekdosi katebases na sou pw ti na kaneis
radeon9700 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 a pa pa mpip ta kana mou bgaze error otan ekana post kai to grapsa 10 fores eh as ta kanei kapios del eheheh.
pang Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια χαρά παιδιά. Είμαι νέος εδώ στις συζητήσεις. Έψαχνα καιρό να κάνω ακριβώς αυτά τα βήματα για να ενσωματώνω υποτίτλους σε παλιές ασπρόμαυρες ταινίες που είμαι λάτρης και να τις βλέπω στο οικιακό dvd. Είδα ότι σχεδόν σε όλους σας δουλεύει η διαδικασία μετατροπής και επειδή εμένα μου βγάζει άπειρα προβλήματα για να μην αρχίσω να ρωτάω χαζοερωτήσεις θα ήθελα να ξέρω εάν το The FilmMachine 1.2 και το Cinema Craft encoder 2.67.00.27 trial δουλεύουν κανονικά με Athlon και με λειτουργικό WinXP με SP2 Ευχαριστώ
cybereddie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν αναφέρει πουθενα οτι ειναι ενα ρατσιστικο προγραμμα , οσον αφορα τους επεξεργαστες... το 1.2 και ο 2.67 μια χαρα συνεργαζονται (δεν ειμαι σιγουρος αν η trial εκδοση σου αφησει κανα σημαδι στην ταινια πανω - π.χ. logo) δες και εδω http://www.dvdrbase.com/showthread.php?s=d450349974d0c9efcdbdd01783d634e7&t=40904 λεει οτι υπαρχει ενα πρόβλημα με τον 2.67 και το sp2 σε athlon
pang Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Με το που αρχίζει η διαδικασία encode βγάζει ένα error και κρασάρει το πρόγραμμα. Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι δεν μου έδινε τη δυνατότητα να επιλέξω υπότιτλους selectable ή permenant, Το είχε ανενεργό επιλέγοντας permenant σαν default. Και επίσης ούτε (δίπλα από το κουμπί (Α) με άφηνε να γράψω το ARIAL.TTF,28,ISO-8859-7. Έβαλα λοιπόν τους ελληνικούς υπότιτλους με το Virtual Dub και λέω ας "μαγειρέψω" (encode) την ταινία. Ε και κράσαρε Καμια ιδέα για να βοηθηθεί ο άμοιρος και ταλαιπωρημένος χρήστης;
adams Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω με win xp με sp2 και cce 2.5sp δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις. Για να κρασαρει το virtual dub μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα σου. Απο θερμοκρασιες εισαι καλα? H trial εκδοση αφηνει logo
pang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι μάλλον δεν εξήγησα καλά. Δεν μου κρασάρει το virtual dub. Ίσα ίσα. Με αυτό πέρασα τους υπότιτλους και τους πέρασε μια χαρά. Ξςεκινάω το FilmMachine. Κάνω import το avi μου... δίνω όσες από τις παραμέτρους με αφήνει να δώσω όπως περιγράφει και ο οδηγός χρήσης (μερικές από αυτές εξήγησα σε προηγούμενο post δεν τισ δέχεται) και με το που αρχίζει η διαδικασία encode με το CCE SP αυτό κρασάρει και κατά συνέπεια σταματάει η όλη διαδικασία του FilmMachine. Όσο για το logo... ας γινόταν η ταινιούλα όμορφα και βρίσκαμε και crackaki. Y.Γ. Από θερμοκρασίες παρόλο που ο υπολογιστής παίζει 7 ημέρες την εβδομάδα 24ωρα είναι ικανοποιητικές για Athlon
cybereddie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 τι μηνυμα βγαζει (απλά κρασάρει?) απο οτι λες μάλλον προβλημα στον cce ειναι. Δοκίμασες τον ενσωμετωμένο? αλλη έκδοση του cce?
pang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 τι μηνυμα βγαζει (απλά κρασάρει?) απο οτι λες μάλλον προβλημα στον cce ειναι. Δοκίμασες τον ενσωμετωμένο? αλλη έκδοση του cce? Έκανα καθαρή εγκατάσταση σε άλλο δίσκο με χωρίς SP2 και δείχνει ότι πάει καλά. Έβαλα μια ταινία avi που είχε ήδη υποτίτλους και ήδη κάνει convert είναι στο 70%. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα γι' αυτά που είχα προαναφέρει; Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι δεν μου έδινε τη δυνατότητα να επιλέξω υπότιτλους selectable ή permenant, Το είχε ανενεργό επιλέγοντας permenant σαν default. Και επίσης ούτε (δίπλα από το κουμπί (Α) με άφηνε να γράψω το ARIAL.TTF,28,ISO-8859-7.
pang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δε με πάει γαμώτο του σήμερα και είναι εκνευριστικό Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας στο pass 1 μου έδωσε αυτό συνέχισε με το pass 2 ξανάδωσε το ίδιο λάθος και συνέχισε όπου το αποτέλεσμα που πήρα ήταν ότι, ναι μεν έχω ήχο σε όλο μου το αρχείο γιατί είχε γίνει εκεί σωστά το encode αλλά έχω εικόνα μέχρι κάποιο σημείο (προφανώς μέχρι εκεί που έβγαλε το σφάλμα) και από εκεί και πέρα κολάει. Δοκιμάζοντας τον άλλον encoder πήρα μήνυμα αυτό Λυπάμαι παιδιά που σας κουράζω απίστευτα με όλα αυτά αλλά θα ήθελα ακόμα λίγη βοήθεια αν ξέρετε κάτι.
cybereddie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 1. δεν κουράζεις κανεναν 2. αν δεν λυθουν τα προβλήματα οπως εχω ξαναπει, δεν γινονται καλύτερα τα προγράμματα... 3. εχω postarei ηδη την ερωτηση και περιμένω απάντηση για το πρόβλημα σου.
cybereddie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 αναφέρουν ενα πρόβλημα(γι αυτο προσεξτε!): But i think the big problem is that CCE SP 2.67 Not support correctly ATLHON XP processor with SP2 (include Palomino, Thoroughbred, an Barton) ... in some case it crash.... The Microsoft related a problem with Atlhon64, but it hangs with others AtlhonXP processors as well .
pang Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 αναφέρουν ενα πρόβλημα(γι αυτο προσεξτε!): But i think the big problem is that CCE SP 2.67 Not support correctly ATLHON XP processor with SP2 (include Palomino' date=' Thoroughbred, an Barton) ... in some case it crash.... The Microsoft related a problem with Atlhon64, but it hangs with others AtlhonXP processors as well .[/quote'] Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι τελικά θα πέρναμε αυτή την απάντηση. Ήταν προφανές ότι ήταν κάποια συμβατότητα. Το είχα διαπιστώσει κι εγώ όταν λίγες ώρες πριν σήμερα το πρωί δοκίμασα να κάνω την όλη διαδικασία σε έναν άλλο υπολογιστή πάλι με Athlon kai winxP με SP2 και δούλεψε με τον Quenc αλλά αρνήθηκε με τον cinema craft encoder SP 2.67. To θέμα είναι ότι ψάχνω 2 μέρες και δεν μπορώ να βρω παλιότερη έκδοση του cinema craft encoder. Μήπως έχει κανείς σας κάποιο link από παλιότερη έκδοση; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.