nikos087 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Πριν απο λιγα λεπτα εκανα την εγγραφη μου στο site γιατι πριν απο λιγες ημερες διαβασα αυτο το θεμα του cybereddie για το the film machine. Το προγραμματακι δουλευει υπεροχα και μονο με το cinema craft encoder, ειναι ευκολοχρηστο και οι οδηγιες του cybereddie με βοηθησαν για την δημιουργια του πρωτου μου dvd απο avi με subs! Επισης θεματα βοηθειας εμπεριεχονται και στο προγραμμα, η διαδικασια ειναι απλη, περνει περιπου 5-6 ωρες αλλα αξιζει το αποτελεσμα! Καλως σας βρηκα...
cybereddie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά από καιρό ξανασχολούμαι με το ζήτημα καθώς όσο έλειπα σε διακοπές βγήκε καινούργια έκδοση: 23-08-2008: Released a new betaversion of The FilmMachine (version 1.6.0.13) - Implemented a new build of DVDAuthor, Spumux and Mplex. Now cygwin dllʼs are not needed anymore. - Changed some commandline settings of Mplex, DVDAuthor and Spumux. - MP3 decoder filter not needed anymore, now using ffdshow for MP3 decoding. - Fixed the problem with opening MKV files. - Audio delay is now rounded to the correct milliseconds. - Implemented the latest version of Bass_fx.dll (version 2.4.1.0). - Implemented the latest version of Bass.dll (version 2.4.1.1). - Implemented the latest version of Avisynth (version 2.58 RC3). - Fixed a few other bugs. [Download]
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Με τα vista τι γίνεται; Έχω και εγώ πάνω από χρόνο να ασχοληθώ. Άντε να βρούμε άκρη τώρα!!!
vpardalis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά. Χρησιμοποιώ το filmmashine και κάνω τις ταινίες με το canopus.Όμως εδώ και λίγο καιρό το canopus ανοίγει αλλά δεν κάνει convert σταματάει στο source. Προσπάθησα με νέα εγκατάσταση να το διορθώσω αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει?
cybereddie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά. Χρησιμοποιώ το filmmashine και κάνω τις ταινίες με το canopus.Όμως εδώ και λίγο καιρό το canopus ανοίγει αλλά δεν κάνει convert σταματάει στο source. Προσπάθησα με νέα εγκατάσταση να το διορθώσω αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει? Δωσε το αρχέιο log εδω για να δω τι έχει, μα κανε υπομονη γιατι δεν μπαίνω κάθε μερα πια! -----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 08 : 40 : 40----- Με τα vista τι γίνεται; Έχω και εγώ πάνω από χρόνο να ασχοληθώ. Άντε να βρούμε άκρη τώρα!!! Αντρικο, δουλεύει - γιατι έχεις πρόβλημα?
evita23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα παιδια. έχω κατεβάσει το filmmachine, το εγκατέστησα μαζι με το canopus, παίζει πολύ καλά η ταινία αλλα τους υπότιτλους τους βγάζει κινέζικα! ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει??
cybereddie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα παιδια. έχω κατεβάσει το filmmachine, το εγκατέστησα μαζι με το canopus, παίζει πολύ καλά η ταινία αλλα τους υπότιτλους τους βγάζει κινέζικα! ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?? d. δίπλα (subtitle language) κσι δηλώνουμε την γλώσσα του υπότιτλου. e. πιο χαμηλά (δίπλα απο το κουμπί (Α) βάζουμε : ARIAL.TTF,28,ISO-8859-7
gianthom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Κατευασα το The FilmMachine δεν μπωρεσα να βρω τους canopus and cinema conders και ετσι θα δοκιμασω τον quenk ξερει καποιος απο που τον κατευαζω η αν ειναι εγκατεστημενος και αν ειναι καλος για μετατροπη mkv σε dvd και αν τους υποτιτλους τους περνει μονο του η τους βαζουμε εμεις;
evita23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 d. δίπλα (subtitle language) κσι δηλώνουμε την γλώσσα του υπότιτλου.e. πιο χαμηλά (δίπλα απο το κουμπί (Α) βάζουμε : ARIAL.TTF,28,ISO-8859-7 σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. τα έκανα όλα αυτά που έπρεπε κ όμως φαίνονται κινέζικα οι υπότιτλοι. υπάρχει περίπτωση να έχει καμία σχέση με τα codecs, να έχω κάνει κάτι λάθως στην εγκατάσταση???
cybereddie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. τα έκανα όλα αυτά που έπρεπε κ όμως φαίνονται κινέζικα οι υπότιτλοι. υπάρχει περίπτωση να έχει καμία σχέση με τα codecs, να έχω κάνει κάτι λάθως στην εγκατάσταση??? κοίτα στα regional settings, στη γλώσσα, να βάλεις τα non-unicode programms να έχουν greek. -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 11 : 27 : 35----- Κατευασα το The FilmMachine δεν μπωρεσα να βρω τους canopus and cinema conders και ετσι θα δοκιμασω τον quenk ξερει καποιος απο που τον κατευαζω η αν ειναι εγκατεστημενος και αν ειναι καλος για μετατροπη mkv σε dvd και αν τους υποτιτλους τους περνει μονο του η τους βαζουμε εμεις; ο quenk είναι ενσωματωμένος αλλα δεν εχει πολλές δυνατότητες. Ψάξε καλύτερα, Μπορείς να τους βρεις ...
2sfe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα Κινέζικα βαζω ISO-8859-7 28, Arial TTF δεν ειδα να εχει, στο preview λοιπον μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα. Οταν παιζει το αρχειο avi στον WMPlayer τα παιζει ελληνικα κανονικα βγαζει ομως ενα εικονιδιο divx κατω. Τι πρεπει να κανω?
cybereddie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα Κινέζικα βαζω ISO-8859-7 28, Arial TTF δεν ειδα να εχει, στο preview λοιπον μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα. Οταν παιζει το αρχειο avi στον WMPlayer τα παιζει ελληνικα κανονικα βγαζει ομως ενα εικονιδιο divx κατω. Τι πρεπει να κανω? Στο preview παντα κινεζικα τα βγάζει ... στην ταινια όμως βγαίνουν κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.