Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia mias k twra mpenw sto dvd authoring mia leptomeria otan petaei to parathiro tou besweet.dll k to sistima fenete san na mi kaneis tpt. mexri k sta processes fenete oti o cpu de xrisimopoiite, kati exw kanei lathos?

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά για να το κάνω αυτό πρέπει να βρώ χρόνο, δύσκολο μέχρι αδύνατο για την ώρα, εχω και το site Μου και πραγματικά είναι tough. Να δω πότε θα ξανακάνω ένα review ...

Δημοσ.

Παιδιά χρησιμοποιώ για πρώτη φορά το filmMachine και έχω κολλήσει. Όταν πάω στους υπότιτλους και θέλω να βάλω ARIAL.TTF,28,ISO-8859-7 δεν μπορώ να το γράψω με το πληκτρολόγιο. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα βάλω αυτές τις παραμμέτρους? Ευχαριστώ πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτησούλα αδαή περί του video encoding.

Έχω ένα divx αρχείο με ανάλυση 656x352. Το πρόβλημά μου είναι στην επιλογή του κατάλληλου arrange method, ώστε να καταλαμβάνει δίχως παραμόρφωση (διατήρηση δηλαδή των αναλογικών διαστάσεων) το μεγαλύτερο δυνατό μέρος μιας μη widescreen τηλεόρασης.

Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για μια widescreen 16:9.

Δημοσ.

15-12-2006: Released release 1.5.4 of The FilmMachine

(Download now)

- Added the BIG5 traditional Chinese to the selectable subtitle charactersets.

- Adjusted the size for DVD Shrinking a little bit.

- Updated the ffdshow codec to compile date 3 November 2006 revision 494 by clsid.

- Updated the Haali MediaSplitter to the latest version.

- Updated the AC3 filter to version 1.11.

- Implemented the latest version of HcEncoder (version 0.19.01).

Δημοσ.
Ρε παιδιά το DVD βγαίνει κανονικά 4,2Gb ή 4,3Gb αλλά πάντα ανοίγει το DVDShrink και το κάνει 3,8, με αποτέλεσμα να μου αλλοιώνει τον ήχο. Υπάρχει λύση;

Χτες χρησιμοπιοησα την έκδοση 1.5.4 και το αποτέλεσμα ήταν 4450mb.Ως γνωστόν το μέγιστο μέγεθος χωρητικότητας είναι 4483.Και δε μου έβγαλε καν τον Shrink.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλά προβλήματα γαμώτο. Τώρα όλες οι ταινίες βγαίνουν λες και κάποιος έχει ένα remote control και το κάνει μπρος-πίσω. Δοκίμασα και με παλιές ταινίες οι οποίες ήταν εντάξει αλλά τα ίδια. Τα έβγαλα και τα έβαλα όλα αλλά πάλι τίποτα. Λες και κάτι κολλάει, μετά πηγαίνει πίσω και ξανά πάλι το ίδιο. Αυτό το κάνει με όλες τις εκδόσεις του TFM. Χρησιμοποιώ τον Canopus Procoder 2. Μήπως να χρησιμοποιούσα τον CCE; Ποια είναι η έκδοση που μου κάνει και αν είναι εύκολο που θα τον βρω; Χρησημοποιώ το TFM 1.5.4. Ευχαριστώ και να έχετε όλοι καλή χρονιά!

Δημοσ.

Παιδια, επειδη είχα λίγα κενά για το πρόγραμμα - θα το ξανα-ματα-δοκιμάσω και θα σας πω λίαν συντόμως. Ανδρέα βάστα γερά, θα σου πω σύντομα. Απλά είχα too much job to do ...

Δημοσ.
Ρε παιδιά ένα avi αρχείο με 0 frames φτιάχνεται; Τώρα τελευταία έχω τύχει σε πολλά τέτοια και δε μπορώ να βρω λύση.

Μία από τα ίδια και σε εμένα,αν μπορεί καποιος που έχει ασχοληθεί ας δώσει χέρι βοήθειας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια,υπομονή γιατί έχω πνιγεί στο τρέξιμο, ήμουν και άρρωστος πάνω από 10 μέρες [μια χαρά δηλαδή]

Περαστικά σου σιδερένιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...