cybereddie Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 5 σε 1 θα έχεις κακη ποιότητα σαν τελικο αποτελεσμα , καλύτερα βάλε λιγότερα σε κάθε dvd, και πάλι εξαρτάται πόσο μεγαλο είναι το καθε επεισόδιο... Για επεισόδια με υπότιτλους καλύτερα χρησιμοποίησε το convertxtoDVD
mjmj Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τα χω παρει στο κρανιο... Εκανα την 1η φορα μετατροπη (8ωρες) και ειχα ξεχασει να ορισω οτι οι ρημαδες οι υποτιτλοι ειναι greek.Δικο μου λαθος. Αποτελεσμα: ακαταλαβιστικα Τη 2η φορα, ορισα greek στους υποτιτλους. Αλλες 8 ωρες... Σκ@τ@ και παλι. Εξηγηστε μου γιατι παλι μου βγαζει ακαταλαβιστικα. Οι υποτιτλοι κατεβασμενοι σε μια απο τις ελληνικες ιστοσελιδες υποτιτλων.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Φίλε μου καλησπέρα. Μετά από 2 περίπου χρόνια και αφού είχα κολλήσει στο he FilmMachine 1.1 και 1.3, είπα και εγώ να...αλλάξω. ¨εβαλα λοιπόν την beta έκδοση 1,5,0,173 κι μόλις πάω να ανοίξω το avi αρχείο μου γράφει Interface not supported, και φυσικά εγώ δε ξέρω τι είναι!! Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις; Ευχαριστώ!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δοκίμασα και αυτό (http://www.irt.org/script/322.htm) που είδα σε κάποια σελίδα αλλά τίποτα. Υπαρχει κάτι άλλο να κάνω ή να πάω πάλι στις παλιές version;
cybereddie Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 σε παράθυρο DOS regsvr32 %windir%\system32\qdv.dll [όπου %windir% ο υποφάκελος των windows] οταν σου βγει: "DllRegisterServer in qdv.dll succeeded" ξαναδοκιμασε το TFM
cybereddie Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 @mjmj: τι ειδους υπότιτλους πας να βάλεις selectable ή permanent?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 σε παράθυρο DOS regsvr32 %windir%\system32\qdv.dll [όπου %windir% ο υποφάκελος των windows] οταν σου βγει: "DllRegisterServer in qdv.dll succeeded" ξαναδοκιμασε το TFM Λίγο πιο λιανά φίλε cybereddie γίνεται;
cybereddie Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ανδρέα, ανοίγεις ενα παραθυρο dos [κι ας εχεις XP] τρέχεις regsvr32 %windir%\system32\qdv.dll αν π.χ. ο φακελος των windows σου είναι ο c:\windows τότε τρέχεις regsvr32 c:\windows\system32\qdv.dll και όταν σου βγάλει "DllRegisterServer in qdv.dll succeeded" τότε κλείσε το παράθυρο του dos και ξαναδοκίμασε το TFM
cybereddie Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 @mjmj : στους permanent πρέπει να κάνεις κλίκ στο κουμπί με το "Α" και στην γραφή [στο καινούργιο παράθυρο που ανοίγει] επιλέγεις ελληνικά και όχι δυτική που πιθανόν να έχει τώρα.
mjmj Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλα ε, τι αλλο θα δω ρε γμτ. Το αφησα αλλο ενα 8ωρο να κανει για 3η φορα μετατροπη. Δεν ηταν γραφτο να δω αν εφτιαξα το θεμα των ελλ.υποτιτλων. Γιατι το σκ@τοπρογραμμα σημερα που πηγα να δω το output, μου εδωσε video_ts folder που πέριεχουν μονο .vob αρχεια. Δεν υπαρχει .ifo και φυσικα μου ειναι αχρηστα.... Εχω σαλταρει με τις μ@λ@κιες του προγραμματος... Μη μου πειτε οτι παλι εκανα εγω λαθος.
marios1957 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ... μου εδωσε video_ts folder που πέριεχουν μονο .vob αρχεια. Δεν υπαρχει .ifo και φυσικα μου ειναι αχρηστα.... Μη κλαις,άνοιξε τα vobs με το ifoedit και πές του να σου φτιάξει ifo's.
mjmj Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Κατεβασα το ifoedit, που να παω και τι να κανω? (ελπιζω να κοντευουμε στο τελος...)
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ανδρέα' date=' ανοίγεις ενα παραθυρο dos [κι ας εχεις XP'] τρέχεις regsvr32 %windir%\system32\qdv.dll αν π.χ. ο φακελος των windows σου είναι ο c:\windows τότε τρέχεις regsvr32 c:\windows\system32\qdv.dll και όταν σου βγάλει "DllRegisterServer in qdv.dll succeeded" τότε κλείσε το παράθυρο του dos και ξαναδοκίμασε το TFM Όλα καλά αλλά τώρα όταν διαλέγω selectable υπότιτλους μου βγάζει ακαταλαβήστικα. Όταν το γυρίζω στο permanent τους βγάζει κανονικά. Αυτό το κάνει άσχετα εάν το αρχείο είναι sub, ή srt. Στο selectable χρησιμοποιώ ISO-8859-7 ,και Arial 28 φυσικά greek στιο "sub language". Στο pernament χρησιμοποιώ "Microsoft Sans Serif",26,161,Bold και βγαίνουν κανονικά! Κάνω κάτι λάθος;
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Και κάτι άλλο. Αν κάνω ενα pass και όχι δύο passes με τον Canopus Procoder2 που χρησιμοποιώ το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο; Σίγουρα είναι πιο γρήγορα αλλά με το αποτέλεσμα τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.