antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 και περαστικα σου cybereddie. Δεν εχω πυρετο,μαλακυνση εχω! ημουν στη δουλεια,και δεν προσεξα που εκανα ποστ. σορυυυ!
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 προσπαθω να μετραψε αρχειο avi,se dvd,με το film machine kai to cinema craft encoder. κανοντας τη διαδικασια,εφτιαξε ενα φακελο ccefront,(ti einai αυτο ρε παιδια?),κ ενα φακελο με: video_ts.bup,video_ts.ifo,,vts_01).bup, vts_01_0.ifo, vts_01_1.vob. Τι απο ολα αυτα κραταω,και τι σβηνω?πως μπορω να ελεγξω σε αυτα τα αρχεια αν εχουν αντιγραφει σωστα?Πηγα να τα ανοιγω με power dvd,kai den ta anoige! και ακομα, μηπως στην ολη διαδικασια εχω κανει κατι λαθος? πολλες ερωτησεις,και σιγουρα κουραστικες,αλλα ελπιζω σε βοηθεια.... Οποιος χριστιανος (η μουσουλμανος,η βουδιστης) θελησει να απαντησει,αν μπορει ας το κανει αναλυτικα,να μπορει να καταλαβει και καποιος νεος στο χωρο του backup twn dvd,οπως εγω!
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ρε παιδια,καμια βοηθεια,απο κανεναν???HELP!!!!!
cybereddie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 καλα βρε μη βιαζεσαι. με τι μυαλο να σκεφτώ και 38 πυρετό μαζι?
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 οκ,σορυ, βλεπεις ως καινουργιος στο χωρο,εχω και τον αναλογο ενθουσιασμο.... και παλι περαστικα!!!!
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 μια που σε πετυχα ονλαιν, να ρωτησω ,μηπως υπαρχει κανας οδηγος σε βιντεακι,να δω τι κανω λαθος?γιατι βρηκα κατι οδηγους αλλα απλα γραμμενους στο χερι,και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,ισως κανω κατι λαθος,αλλα ελα που δεν ξερω τι ειναι αυτο το λαθος!
cybereddie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 καπου υπαρχει ένα αρχειο με καταληξη log. Κανε copy paste τα περιεχομενα του, πρεπει να σου σταματησε η διαδικασια για καποιο λόγο, αλλά μόνο μέσα από το log file μπορω να δω που ...
cybereddie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 καπου υπαρχει ένα αρχειο με καταληξη log. Κανε copy paste τα περιεχομενα του, πρεπει να σου σταματησε η διαδικασια για καποιο λόγο, αλλά μόνο μέσα από το log file μπορω να δω που ...
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 θα ξανακανω τη διαδικασια το απογευμα,γιατι νομιζοντας οτι δε μπορει να γινει κατι,τα εσβησα τα προηγουμενα αρχεια. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
sleepless9 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Kamia idea gia to diko mou provlhma me tous ypititlous???
cybereddie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 στους selectable τι font βαζεις? και τι μέγεθος?
mjmj Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Εχω ενα αρχειο με καταληξη .mpg. Θελω να το μετατρεψω σε dvd video. Αλλα στην πρωτη αρχικη οθονη του TFM δεν μου το βλεπει! Κανω open και δεν το βλεπει! Γιατι αυτο?
cybereddie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 το tfm δουλευει μονο με avi, ή θα το μετατρέψεις το mpg σε avi [και θα το βαλεις στο TFM] ή θα κανεις τη δουλεια σου με το ulead movie factory ή το winavi
nt2376 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 τι γινετε οταν εχεις μια σειρα (π.χ lost) με 5 επεισοδια και αντιστοιχα 5 αρχεια υποτιτλων, μπορω να τα ενωσω και να καταληξω σε ενα dvd? ειναι εφικτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.