mjmj Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Του εδωσα να κανει vcd, χωρις χρηση image, και τωρα εχει τελειωσει την επεξεργασια και αναρωτιεμαι τι πρεπει να καψω σε cd. Χυμα αρχεια, τιποτε οπως ο φακελος dvd οταν δημιουργεις dvd. Χαος?
cybereddie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 @MJMJ κάνε copy το log file... να δω τι παίζει. Συνήθως οταν φτάνει σε μικρό αποτέλεσμα φταίνε οι codec ή η γενικοτερη εγκατασταση.
mjmj Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Οταν ποσταρες πλεον το film machine ειχε τελειωσει την υποτιθεμενη(κακη) δουλεια του. Πλεον μπορω να δω το log file της τελευταιας εργασιας? Που ειναι?
cybereddie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 κοιτα στο temp καταλογο που του έχεις δηλωμενο να βαζει τα προσωρινά αρχεία, μπορεί να μην έχουν σβηστεί.
djtolis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 cybereddie epeidh exeis mia epoikoinwnia me ton dhmioyrgo toy TFM mhpws einai eykolo na ton rwthseis poioi einai oi pio katalhloi codecs gia na doyleyei to TFM me to canopus kai na exoyme thn kalyterh dynath poiothta me oso to ligotero ginete problhmata giati egw xrhsimopoiw toys codecs poy exeis kanei post sthn selida 37 alla exw ana diasthmata to problhma toy sygxronismoy otan metatrepw to avi se dvd opws soy eixa pei se prohgoymeno post.perimenw (opws kai alloi pisteyw) aythn thn xrhsimh plhroforia kai enhmervsh.Eyxaristw!!!
sleepless9 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Exw provlhma otan xrhsimopoiw to film machine gia na ftiaksw DVD me selectable ypotitlous. Vgainoun poly mikroi!!! San permanent, me size=26 vgainoun mia xara megaloi kai diavazontai aneta sthn thleorash. Me selectable..... to size 26 einai poly mikro sthn tv kai enoxlhtiko. Dokimasa na valw 32... tipota! Dokimasa mexri kai 55 kai de fainontai na megalwsan kan!!! Den katalavainw ti paizei, giati ta mege8h pane diaforetika se permanent/selectable kai giati den mporw na to anevasw oso thelw.... Exei kaneis kamia idea?
mjmj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 προβληματα, προβληματα, προβληματα... μου φαινεται οτι το πλησιεστερο dvdαδικο θα μας δωσει την καταλληλη ψυχικη ηρεμια. Αν φυσικα υπαρχει ο τιτλος που ψαχνουμε.
sleepless9 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 προβληματα' date=' προβληματα, προβληματα...μου φαινεται οτι το πλησιεστερο dvdαδικο θα μας δωσει την καταλληλη ψυχικη ηρεμια. Αν φυσικα υπαρχει ο τιτλος που ψαχνουμε.[/quote'] H kalyterh lysh.... prosopika de xrhsimopoiw dvd. Protimw divx ka8ws kai ta dvdplayers pou exw ypostirizoun divx/xvid kai me peiragmena firmwares, exw kai srt/sub! Alla dystyxws otan mou zhtaei kanenas gnostos thn tade tainia kai to player tou den shkwnei divx.... den mporw na tou pw apla na paei sto videoclub!!!! Ka8omai kai th metatrepw. Kai auto to provlhma me tous ypotitlous m'exei xalasei poly...
cybereddie Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 παιδια σαφως το dvdάδικο είναι η σωστή λύση. Γιατι δεν τα παρατάτε ? Εδώ είναι για όσους προσπαθούν και θέλουν βοήθεια. Που με χαρά τη δίνουμε και δεν κερδίζουμε τιποτα!! Αν σας χαλάει να μου το πείτε...
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 trust,συγχαρητηρια για οτι εχεις κανει για εμας, και για τη βοηθεια που δίνεις σε όλους εμάς τους ασχετους. ειδικά οι οδηγοί για τα προγράμματα σου, είναι όλα τα λεφτά. Σημερα λοιπόν, κατεβασα το avi2dvd, και εχω 2 ερωτησεις να κανω:α)δεν ξερω τι ηχο εχω,ποιας χώρας εννοω. τι να κανω? β) κανοντας τα 4 βηματα,κ πατωντας add job k go,μου λεει done σε 2 seconds,αλλα δε βλεπω πουθενα δημιουργημένο αρχείο. τι μπορω να κάνω? help κανεις?
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 το προηγουμενο θεμα λυθηκε,ηταν καθαρα δικη μου βλακεια,δε διαβασα σωστα τις οδηγιες, και ειχα μεσα στην περιγραφη παυλα. την εβγαλα,αλλα οταν παω να κανω εισαγωγη του avi, μου λεει floating point division zero,κοκκινο μηνυμα,και μετα παγωνει η εικονα για πολυ ωρα. τι μπορει να σημαινει αυτο?
antreaslam Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ΓΙΑΤΙ? παλι μ***ια εχω κανει? τι φταιω εγω? (δηλαδη μπορει να φταιω,αλλα δεν ξερω ΠΟΥ φταιω). δε συγχωρειτε καμια ασχετοσυνη πια???πω πω!!! anyway, και ασχετως πλακας, αν μπορει κανεις α με διαφωτισει με απλα ελληνικα ωστε να καταλαβω τι πρεπει να κανω,inform me!!!!
cybereddie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ειμαι και εγω χαλια [εχω πυρετο 38] αλλά είσαι και εσυ?! Βρε δεν καταλαβες οτι μιλάς για το avi2dvd στο post του thefilmmachine? Πές τα του τάσσου στο δικό του post... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=38060
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.