Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πως το cce ειναι μονο 5mb και το canopus (ενναλακτικος codec) ειναι 170mb?

Γιατι τοση διαφορα?

Ναι' date='το cp2 ειναι 170mb και ίσως γιατί έχει video preview,κάνει καλύτερη επεξεργασία ηχου-εικόνας και αν το ανοίξεις μόνο του (και το ψάξεις βέβαια λιγο) θα δείς ότι εχει πολλά φίλτρα και ρυθμίσεις.

Μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει στο εξής;:;Eχω το εξής avi αρχείο:Chicken.Little.DVDRip.xVID-LRC [rambo'] το οποίο παίζει κανονικά σαν avi αλλά όταν του κάνω convert με TFM & CP2 ή TFM & CCE ή WINAVI (δοκίμασα όλους τους συνδιασμους) έχει καθυστέρηση ο ήχος.Δοκίμασα επίσης να βγάλω και να ξαναβάλω όλους τους codecs αλλά πάλι το τελικό αποτέλεσμα το ίδιο.Καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

μάλλον κατι ειναι με τον codec - στο bsplayer παιζει κανονικα? Το TFM έχει ενσωματομένο audio delay που του λες ποσα δευτερόλεπτα θες να καθυστερησει ο ήχος...

Δημοσ.
μάλλον κατι ειναι με τον codec - στο bsplayer παιζει κανονικα? Το TFM έχει ενσωματομένο audio delay που του λες ποσα δευτερόλεπτα θες να καθυστερησει ο ήχος...

cybereddie για τον codec που λες μου φαινεται παραξενο γιατι εβγαλα ολους τους codec και τους ξαναεβαλα απο την αρχη και ενω εφτοιαξα αλλα avi χωρις κανενα προβλημα σε αυτο ειχε παλι καθυστερηση.Στο bsplayer παιζει κανονικα σαν avi.Για το TFM και το delay εχεις ομως δικιο.Το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει.Θα το δοκιμασω.Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

οχι απλα κοιτάζεις ποσο είναι πίσω ο ήχος από την ταινια στον player που έχεις και μετά βάζεις το ανάλογο του χρόνου στο TFM. Ειναι λίγο εμπειρικό αλλά αν το κάνεις κανα δυο φορές τοτε παίρνεις το κολλάει...

Δημοσ.

1.εχουμε τον καινουργιο οδηγο για την τελευταια εκδοση του filmmachine?

2.ΒΟΗΘΕΙΑ...ας μου πει καποιος που θα βρω?αγορασω? το cce please....

ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

παιδια θελει χρονο, μολις μπορεσω θα τον ανεβάσω τον καινουργιο οδηγο, οσον αφορα το cce , lucio στειλε μου personal message...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω δημιουργησει στο δισκο μου ενα dvd, φτιαγμενο με το TFM και με ελληνικους υποτιτλους.

Οταν παω να το δω με powerdvd, επιλεγω greek στα subtitles, αλλα ομως δεν δειχνει ελληνικα αλλα μονο αγγλικά.

Γιατι?

Δημοσ.

ναι αλλα δινει χαμηλότερη ποιοτητα, ειδικά σε ταινιες με γρηγορη κινηση...

το vso ειναι καλό οταν θες να βάλεις 2-3-4 avi μαζι με υπότιτλους σε ένα dvd π.χ. όταν πρόκειται για σειρες...

Δημοσ.
@mjmj έβαλες κωδικοσελίδα το -7 που ειναι τα ελληνικα? χρησιμοποιήσες selectable ή permanent?

Οχι, δεν το ειχα προσεξει.

Ακουστε τωρα αλλο κουφο:

του δινω να φτιαξει vcd, σε 1 cd.

Μου δινει ως output ενα image γυρω στα 150mb μόνο!!! Ξεκινά από κάποιο τυχαίο καρέ, και έχει υπότιτλους(ελληνικούς πια, αυτο το καταφεραμε), οπου γουσταρει(στη μιση απο την υποτιθεμενη ταινια των 150mb).

Τι γινεται ρε παιδια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...