Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

burnin

1.

Store the interleaved data as one stream in the AVI file. This is known as a type-1 file

Split the interleaved data into separate audio and video streams. This is known as a type-2 file

άρα έχουν ίδια πράγματα, οπότε δεν έχει -μάλλον- διαφορά στην ποιότητα, απλά διαχωρίζει το video από το audio για επεξεργασια

2.

το TFM για να ενώσει αρχεία πρέπει να έχουν ίδιο bitrate, έχουν τα δικά σου?

Chapters βάζει αυτόματα ανά κάποια διαστηματα, σε νεότερη έκδοση θα υπάρχει κατα

βούληση.

Για trim μάλλον θα πρέπει να επεξεργαστείς πρώτα το video σου με άλλο πρόγραμμα και μετα να το δώσεις στον TFM.

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://members.home.nl/thefilmmachine/download/The%20FilmMachine%20beta.rar

27 November 2005 version 1.5.0.16 beta

- Implemented the latest MediaInfo library.

- Now you can choose Close Gops when you encode with Procoder.

- Audio encoding with BeSweet is now implemented in the main application form.

- Implemented a total progress bar to show the progress of the total conversion.

- Implemented the latest version of HCEncoder (version 0.16).

- Implemented the latest version of Avisynth (version 2.56a).

- Fixed the audio channel mix-up when using SoftEncode.

- Added an info box about character sets so that you can see which subtitle language is supported in the different character sets.

- Implemented the possibility to correct an audio delay when converting to DVD.

- For audio extraction Besplit has replaced with ffdshow, so now AC3 fixing and encoding (under certain conditions) is done in 1 pass using DirectX.

- Now permanent subtitles are muxed into the borders of the video stream.

- Fixed a few other bugs.

Δημοσ.

χρησιμοποιήται μονο όταν θέλεις να κάνεις το authoring από το video και τον ήχο όχι μέσα από το TFM αλλά από άλλα προγράμματα όπως το DVD-LAB και το TMPGEnc. Οπότε δεν το καίς στο TFM, δημιουργείς τα αρχεία , πάς σε αυτά τα προγράμματα με close gops και συνεχίζεις εκει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα αυτο το προγραμμα στη δουλεια και εβαλα μεσα δυο αρχεια avi που αποτελουσαν μια ταινια και δυο αρχεια srt για τους υποτιτλους.Αποτελεσμα ειχα κατα το ...ημισυ με την εννοια οτι αν και τα δυο avi ηταν επελεγμενα καα την προσθηκη τους το dvd που προεκυψε ειχε μεσα το αποτελεσμα του ενος avi με τους υποτιτλους κανονικα.Μπορει να υποθεσει κανεις τι λαθος εκανα ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

με srt , η τελευταία έκδοση μου έκανε 1-2 προβλήματα. Οταν τα μετέτρεψα σε sub με τον ελληνικό υποτιτλιστή (θα τον βρεις στο dvdstuff.gr) προχώρησε κανονικά. Αν βρω κάτι άλλο θα σου πώ.

Δημοσ.
με srt , η τελευταία έκδοση μου έκανε 1-2 προβλήματα. Οταν τα μετέτρεψα σε sub με τον ελληνικό υποτιτλιστή (θα τον βρεις στο dvdstuff.gr) προχώρησε κανονικά. Αν βρω κάτι άλλο θα σου πώ.

Πως λεγεται αυτος ο υποτιτλιστης ????? Ευχαριστω. :smile: :smile:

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση; Σε υπολογιστή φρεσκοφορμαρισμένο δεν ξεκινάει ούτε με σφαίρες το πρόγραμμα. Το λειτουργικό είναι Win XP Pro SP2, με το Autopatcher XP Νοεμβρίου περασμένο. Υποψιάζομαι ότι φταίει το RAID με τους 2 SATA Seagate Barracuda γιατί στο 2ρο μηχανάκι μου (πάλι με το ίδιο λειτουργικό και updates αλλά και το ίδιο chip-άκι Nforce 2) παίζει μία χαρά. Κάποιος με το ίδιο σύμπτωμα;

Δημοσ.

έχεις τους ίδιους codec και εκεί? αν ναι τοτε μπορει να ειναι αυτο με τους SATA, αν όχι τσεκ... Στο event viewer τι βγάζει σαν error?

Δημοσ.

mencoder to_avi_arxeio_mou.avi -o to_output_file.avi -sub subtitles_arxeio -subcp iso8859-7 -oac copy -ovc xvid xvidencopts bitrate=1500

αυτό για τους τυχερούς που έχουν linux ;-)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος.....

εχω ενα avi αρχειο και θελω να το κανω DVD....

μονο που το avi εχει χαμηλη αναλυση και αν το κανω DVD δεν θα βλεπεται.

Μπορω να το κανω DVD σε χαμηλη αναλυση???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...