Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον κατα αρχην ευχαριστω για την απαντηση

εγω λοιπον τα εχω ολα οπως εχεις πει πολλακις πιο πανω και την ωρα που παει να ανοιξει τον encoder κολλανε όλα!

Δημοσ.
ειναι θεμα encoder , άλλαξε τον. Τι τυπο χρησιμοποιείς?

το υποπτευόμουν και εχθες το βραδυ αργα τον αλλαξα και έβαλα τον canopus και ολα καλα. Να φανταστείς οτι εκανα ενα encode με τον canopus και μετα πηγα να κανω εναν ακόμα με τον cinema και τον έκανε χωρίς να κολλήσει.

Ευχαριστω για την απάντηση....

Δημοσ.

εχω κατεβάσει δύο avi και θέλω να τα κάνω ενα dvd πως μπορώ? να σημειώσω οτι και οι υπότιτλοι ειναι δύο αρχεία!

Thanxxxx

Δημοσ.
einai 2 avi ths idias tainias? an nai tote thefilmmachine , an oxi ulead movie factory

nai tis idias! ta kanw add sto prwto menu kai tis dio tainies? kai tous ipotitlous prepei na tous exw se ena arxeio e?

Δημοσ.

oxi bebaia, to Thefilmmachine enwnei 2 diaforetikous ypotitlous: sthn arxi bazeis ta 2 avi kai otan ftaneis stoys ypotitlous, bazeis kai ta 2 arxeia. Proipothesi : na einai sygxronismenoi (timeadjuster)

Δημοσ.
oxi bebaia, to Thefilmmachine enwnei 2 diaforetikous ypotitlous: sthn arxi bazeis ta 2 avi kai otan ftaneis stoys ypotitlous, bazeis kai ta 2 arxeia. Proipothesi : na einai sygxronismenoi (timeadjuster)

to dokimazw kai sou lew, euxaristw pantws gia tis apantiseis sou!

Δημοσ.

Εχω ενα avi με 6καναλο ηχο. Χρειαζεται να ενεργοποιησω το «Audio Boost function»; Τι ακριβως κανει αυτη η λειτουργια και τι διαφορες υπαρχουν αναμεσω στις 3 επιλογες; (εχω την 1.5.0.9 beta)

Επισης ειδα οτι το frame rate του ειναι 29,970 (δηλ NTSC). Για να φαινεται οκ το dvd σε δικες μας tv, xρειαζεται να επιλεξω την conversion NTSC->PAL;

Thnx πατριωτη ;)

Δημοσ.

6 June 2005 version 1.5.0.9 beta- Implemented a check that gives a warning when the final DVD is smaller then 3.5 GB. Then you can choose to burn the DVD or not.

- Hopefully fixed the locking of BeSweet when Audio Sampling Rate was 44100, Audiotype was MP3 and the output was DVD.

- Implemented a combobox to select the burn speed when burning DVD.

- Now it is possible to let CCE do a maximum of 15 passes.

- Fixed a few bugs.

Timeline.jpg

http://members.home.nl/thefilmmachine/download/The%20FilmMachine%20beta.rar

LOrd Ardas:

1. αν το dvd player σου παιζει ntsc ταινειες δεν χρειάζεται να κανεις την μετατροπή, αν οχι ειναι απαραιτητο.

2. To audio bouster ειναι για να βελτιώνεις τον ήχο. Περισσότερα θα σου πω οταν γυρισω στο νησι γιατι ειμαι για διακοπες αθηνα.

Δημοσ.

Οκ, σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Για την ωρα θα το κανω χωρις booster και PAL για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Have fun στις διακοπες σου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...