cybereddie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Επίσης οταν τα αρχεία δεν είναι ίδια και θέλουμε να τα ενώσουμε με το TFM: virtual dub 1. decompress audio και από τα δύο avi 2. για το video χρησιμοποιούμε directstreamcopy 3. για το audio -> full processing mode 4. σώζουμε τα avi με νέο όνομα 5. ξαναδίνουμε τα avi στο TFM
cybereddie Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 To diko mou provlima einai oti kovei merika lepta apo to telos tis taineias.Se 3 movies ekane akrivos to idio.Xaneis telika to telos. Kai oi 3 vgikan xoris lathos sto DivFix110. εγω πάντως δοκιμασα το shall we dance και το national treasure και δεν ειχα κανενα πρόβλημα (εκτος από οτι εβαλα μεγαλυτερα γρραμματα στους υπότιτλους και αναγκαστηκα να το ξανακανω - αρα 3 φορες σωστο με την τελευταια beta)
sougiannis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 αν οι υποτιτλοι ειναι σε 2 αρχεια sub οπως και η ταινια, πως τους βαζω και τους 2?για να μη βγει η μιση ταινια με υποτιτλους και η αλλη μιση χωρις
cybereddie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 δεν καταλαβα τι εννοείς .... εχεις 2 αρχεια sub και 2 avi? Αν ναι τοτε μετατρέπεις τα sub σε srt και επιλέγεις και τα 2 avi όπως λέω στον οδηγο....
cybereddie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 http://members.home.nl/thefilmmachine/download/The%20FilmMachine%20beta.rar 24 Februari 2005 version 1.5.0.5 beta - Fixed the bug with opening the DVD menu window. - Fixed persistant bug with BeSplit only working with audio of the first avi. - Fixed the bug with BeSplit only working with audio of the first avi. - Fixed a few other bugs.
daidalus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Πρώτη φορά που το δοκίμασα είχα το ιδιο πρόβλημα με τον Petrosgr:μου έκοψε μερικά λεπτά από το τέλος.Χρησιμοποιώ CCE 2.67 και την 1.4 έκδοση του TFM.WTF? Μήπως να δοκιμάσω την beta?
cybereddie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 παιδιά , εχω την αμυδρή εντύπωση οτι ειναι η εκδοση του cce, εγώ με την 2.5 δεν είχα κανένα πρόβλημα... για δοκιμάστε και καμια άλλη βερσιόν. Edited later: υπάρχουν πολλές 2.67 version του cce. Δοκίμασε μιά άλλη...
Exoskeletor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 cybereddie pos paei to the film machine? exei beltiothi poly apo thn 1.4. apo thn empiria sou ti leei?
cybereddie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 κοίτα, εδω και καιρό δουλεύω καλά μαζι του , οπως και το πρόγραμμα του trustfm άρχισε να ειναι πιο συμπαγές. Για την ώρα απλά έχω 2 προγράμματα που μου κάνουν αυτά που θέλω με σχεδόν ιδιο τρόπο. Το μέλλον θα φέρει 2 πράγματα. 1. Καλυτερη συνεργασία στα προγράμματα που χρησιμοποιούν - γιατι να μην ξεχνιόμαστε το κάθενα από αυτά τα προγράμματα συνεργάζεται ή καλύτερα χρησιμοποιεί 5-6 άλλα προγράμματα με αποτέλεσμα η ομοιογένεια και η σωστή συνεργασία να ειναι το ζητούμενο. 2. Ταχύτητα, που μάλλον θα ειναι απόρροια από τις βελτιώσεις των ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων και ίσως από την δημιουργία καινούργιων. Δεν φτάνει λοιπόν το τι υπάρχει τώρα - σημαντικό ρόλο θα παιξει και η διάρκεια της εξέλιξης της κάθε προσπάθειας. Απλά για την ώρα η εντύπωση που μου δίνεται ειναι οτι αν έχετε ένα συνδυασμο : πρόγραμμα (avi2dvd, thefilmmachine, diko, winavi), με encoder(cce, procoder, quenc) που να σας δουλεύει καλά και απλά να σας κάνει κάποια λαθάκια μην αλλάζετε. Αν όχι, υπάρχουν όπως ανάφερα και άλλες λύσεις που και πάλι θέλει δοκιμή αν στη σύνθεση που έχετε - θα δουλέψει. Αυτά για τις one-click λύσεις...
isaias1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 paidia mporei kaneis na me voithisei?? evala ena avi (sigkekrimena to constantine to opoio eixa kanei avi me to virtual dub) sto film machine alla kollaei ekei pou leei kati gia ipotitlous,demux mou fainetai kai den kanei tipota...kamia idea??
dtsaop Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Paidia otan kanw install to TFM sto telos mou vgazei "INF install failure".To programma omws anoigei kanonika. Mhpws kserei kaneis ti einai ayto to sfalama. Epishs parathrhsa oti to cpu xtypaei 100% otan ginetai h metatropi, einai fysiologiko ayto?eyxaristw poly!!
cybereddie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 dtsaop: έχει να κάνει με τα administration rights (σε τι windows δουλεύεις?)
dtsaop Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Se Windows xp pr doulevw, alla mas exoun valei kai novell panw opote orismena programmata gia na ta kaneis install prepei na exeis administration privileges.Opote an kai anoigei swsta to TFM mallon den 8a doulevei swsta. Epishs x8es pou prospa8hsa na ftiaksw mia tainia me to TFM mou evgale oti den vriskei xvid decompressor (to idio mou symvainei kai me to programma tou trustfm). Sto PC omws exei ginei kanonika install to ffdshow. Yparxei periptwsh an kai exei ginei to install twn codecs na mhn mporei na tous vrei logw oti den exw administration rights sto sygkekrimeno pc? Eyxaristw gia thn voitheia cybereddie
cybereddie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 κοίτα αν δεν έχεις administration rights τότε - και να κάνεις εγκατάσταση drivers - δεν θα τρέχουν κάθε φορά. Ισως - λέω ίσως - αν τρέχεις το xvid driver κάθε φορά που θέλεις να δουλέψεις με το tfm ή to avi2dvd , να κάνεις κάτι αλλά πάντα παίζει σημαντικό ρόλο το επίπεδο των δικαιωμάτων που έχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.