cybereddie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 άλλοι λένε τον ένα και άλλοι τον άλλο που σημαινει οτι και οι δυο ειναι καλα προιόντα. Αυτο που έχω ακουσει ειναι οτι ο cce φτιάχνει πιο μικρά αρχεία και δημιουργει λιγότερα προβλήματα. Δεν ειμαι υπέρ του ενός ή του άλλου , απλα μεταφερω καποιες απόψεις που διάβασα. Τους εχω δοκιμασει και τους 2 , κράτησα τον cce , από την άποψη και μόνο να μην φορτώσω και τους 2.
xnoydhs(21) Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Hi pedia... To provlima pou exw einai me to programa film machine. Otan pataw sto options gia na dialekso ton encoder kai pigeno stin kartela pou leei paths, mou exei mono tous <cinema craft kai canopus>, ton quenc den mou ton exei giati? Enw stin proigoumeni kartela pou legete encoders mou tous exei kai tous treis.
cybereddie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 o quenc erxetai mazi me to the film machine (einai free) ara mallon ton esbises kata lathos. An ton exeis anagki - ksanaegkatestise to programma.Ti encoder theleis na xrhsimopoiiseis? o quenc etsi ki alliws einai lysh anagkis - pros to paron- giati exei problimata. Xrhisimopoiise enan apo tous allous 2...
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά το FilmMachine χρησιμοποιεί για ένωση δύο αρχείων το VirtualDubMod υπάρχει κάνα άλλο αρχείο που να κάνει την ίδια δουλειά ίσως και καλύτερο; Γιατί το συγκεκριμένο πολύ συχνα μου βγάζει πρόβλημα με το audio και άντε να το φτιάξεις. Είμαστε και αρχάριοι ακόμη!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!
cybereddie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 βρε συνονόματε αυτα που χρησιμοποιεί το Tfm τα εγκαθιστά αυτόματα άρα να του βάλεις τι άλλο πρόγραμμα αφού δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι άλλο, πες τι ακριβώς...
xnoydhs(21) Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 File den nomizw na ton esbisa katalathos, eksalou ton ksanakatebasa apo to inernet ton quenc alla stin kartela paths den mou ton exei eno stin kartela encoder exei ka itous 3. Afto den katalaveno. Gia na xrisimopihso enan apo tous alous 2 pou mporo na tous vrw, einai mono gia na tous agoraseis?
cybereddie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 οι περισσότεροι τους "αγοράζουν"
cybereddie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 παντως μόλις τελείωσα το φτιάξιμo του National treasure (telecine, ac3, 5.1, 2 avi - 2 υπότιτλους) με selectable υπότιτλους και όλα δούλεψαν ρολόι, κάτι που προσπάθησα και με το ulead workshop2 - το οποίο σε άλλες περιπτώσεις έκανε καλή δουλειά - αλλά με αυτό είχε πρόβλημα.
cybereddie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 the film machine 1.4 + συμπληρωματικο το αρχείο που έχω δώσει πιο πρίν, cce 2.5 gia encoder se windows xp2 με 70 gb free στο δίσκο μου (δεν ξερω ποσα ακριβώς χρησιμοποίησε) και εγκατεστημένα τα ffdshow, ac3filter. Επίσης από ότι είδα χρησιμοποίησε το virtualdubmod 1.5.4.1 για να ενώσει τα αρχεία. Το είδα και στο dvd player του σπιτιού μου (την ταινια national treasure) και η ποιότητα ήταν τελικά πολύ καλή - παίζει βέβαια και η ποιότητα που έχει το avi. Άλλα η δουλειά ήταν άψογη.
gomo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 cybereddie θα ήθελα να σε ρωτησω κατι που εχω ρωτησει και στο forum του TFM μηπως και εχεις βρει την λυση. Θελω να εχω την δυνατοτητα να αλλαζω τα settings (VBR, CBR, δημιουργια .vaf αρχειου) που περναει το TFM στο CCE είτε αλλαζοντας το .ecl αρχειο πριν ξεκινησει το encoding πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να κανω pause με καποιο τροπο το TFM, να αλλαξω το .ecl και μετα να συνεχισει, ειτε με καποιο αλλο τροπο. Μηπως εχεις καποια ιδέα ?
cybereddie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 πριν ξεκινησει το encoding πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να κανω pause με καποιο τροπο το TFM Η διαδικασια ειναι unatteneded - ως τώρα - οπότε άν θέλεις από κάποιο σημειο και μετά να συνεχίσεις χειροκίνητα είναι δύσκολο. Μπορούμε αν θέλεις να ρωτήσουμε αν μπορεί ο μάγκας που το φτιαξε να βάλει κάποια pause για να δωθεί η ικανότητα για editing. Αλλα για τωρα - δύσκολο.
gomo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Θα ήταν καλη ιδεα να υπαρχει καποιο pause η καποιο κουμπακι αντιστοιχο του "edit avisynth script" για το .ecl αρχειο. Επισης ακομα καλυτερο θα ηταν να υπαρχουν αυτα τα settings σε καποιο .ini αρχειο ωστε να ρυθμιζονται κατα βουληση και να μην χρειαζεται να αλλαξει το interface του TFM με extra options.
billymos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπερα σε ολους.. Εδω και λιγες μερες διαβαζω τις οδηγιες στο φορουμ.Πολλες αποριες που ειχα εχουν απαντηθει, αλλες παλι οχι. Σε ενα τελευταιο topic που διαβασα,καταλαβα οτι το film machine ενωνει δυο κομματια μιας ταινιας αυτοματα, αν εχεις εγκατεστημενο και το VirtualDub.Ηθελα να μου πειτε αν ειναι αληθεια ετσι και αν ναι, πως?Αυτοματα? Ευχαριστω Βασιλης
cybereddie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 φίλε βασίλη, κατ'αρχήν welcome στις αυπνίες (οχι της Πάνια!). Μετά: ναι ενώνει 2 αρχεία -αυτόματα - αρκεί να έχουν ίδιο bitrate σε audio-video [αυτό που χρησιμεύει βασικά ειναι να ειναι η ίδια ταινια - κομμένη σε 2 κομμάτια - και να την ενώσει]. Όσον αφορά το virtualdubmod το συμπεριλαμβάνει στην εγκατάσταση το ίδιο το πρόγραμμα (ειναι free). Οπότε μην ανησυχείς γι' αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.