Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sto permanent thimame ego pos den me afine na grapso sto keno dipla apo to grama A

Katebasa thn beta ekdosh kai den mporo na katalabo ti ekane.. ebala na grapsi mia teneia se dvd kai to ekane meta apo 6 ores. omos to cinema craft encoder akoma trexei........pos ginete ayto?mipos h beta exei polla bugs akoma? ti na kano ego tora? na to afiso to cce na trexei?

(o fakelos dvd eine mono 350mb..)

Telika to ekapse to dvd. eine mono 30 deyterolepta apthn teneia kai to cce akoma trexei :D oi ypotitloi giati eine terastioi? ebala font 28 kai eine les kai exo bali 48

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. otan den synexizei kai o ypokatalogos DVD menei mikros (xwris na oloklirwthei h diadikasia) dokimaste to divfix (ftiaxnei arketa problimata). To divfix to katebazete apo edw: http://www.videohelp.com/download/DivFix110.zip

2. otan oi ypotitloi einai xamhla kai kommenoi dokimaste na megalwsete to bottom margin kai na balete mikrotero font - episis sta vcd douleyoun mono oi permanent(ayto eida sthn beta ekdosi).

3. gia ta passes dokimaste ligotera (exei epiptwsi sthn poiothta, alla me oxi toso tragika apotelesmata) kalo einai na peiramatisteite. Kai 2 passes einai kala an den einai poly grigori h tainia - epitaxinetai h diadikasia para poly.

4. Safestata h ekdosi akoma einai beta kai endukneitai mono gia otan den trexei to filmmachine se P4 kai SP2. Dokimaste thn ver 1.3. Me cce einai kalytera. Episis to TFM den ftaiei gia ola kai na exete ypopsi ta eksis:

a. akoma ekselisetai - ara problimata yparxoun, ta anaferoume kai ftiaxnonta

b. polles fores exoun problimata ta avi pou katebainoun apo to internet

c. thelei dokimes mexri na katastallaxeis se rythmiseis pou na boleyoun, gi ayto kalo einai ola ta test na ta kanete me thn idia taineia kai oso kalyterhs poiothtas ginetai.

d. kalo einai otan anaferete problimata na lete tis ekdoseis twn programmatwn poy xrisimopoieite.

kai telos na exete panta ypopsi ta senaria egatastasis gia na douleyoun ola kala:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387877&postdays=0&postorder=asc&start=165

Δημοσ.

e ta senaria egatastashs den nomizo na exoun toso megalh symasia. ektos kai ean eine toso xazo to programa.. telos panton as dokimasoume kai thn 1,3.

Na sou po. ean balo ena videaki 10 lepton kai kano ekei ena test me ipotitlous. ayto to test the isxyei kai gia mia kanonikh tainia? logika malon oxi giati prepei na pezei rolo to megethos ths teneias.(Otan leo megethos enoo widht and height). den ksero kiolas.

Δημοσ.

exei shmasia h seira me thn opoia egkathistontai ta programmata. To xerw oti thelei ligo xrono sthn arxi - mallon kalytera einai na dokimaseis me olokliri tainia. Nai , dhmioutgei menou. Gia to divfix perissotera sto http://divfix.maxeline.com/divfix.html , pantws anaferei sto site: Some people reported problems using DivFix with the XVID codec, but unfortunately it works correctly all of my XVID films... :)

Δημοσ.

apoti katalaba den eine se kalo shmeio to programa. exei polla problhmata akoma. thelei dromo gia na ginei AutoGK :)

Pos mporo na eime sigouros ean ena arxeio exei h den exei problhmata kai pos mporo na ta diorthoso ektos apto divfix? to checking errors tou divfix apo mono tou leei pos de douleyei sosta. kai me to virtual dub mporeis na deis ean ena video exei problhmata. allos tropos?

Den mporo na po pos h selida tou divfix boithaei poly. ean se ena arxeio kano check for errors kai den mou brei tipota shmenei pos to arxeio einai mia xara?

Δημοσ.

tora poia xrhsimopoio thn cce 1.3 den thn exo testari 100% akoma. pantos dvd kateythian den antigrafo pali. ekana kai correct to arxeio mpas kai eixe kana problhma me to programa videofixer. To bradaky tha kano ena kalo test

Th speed exete eseis? ego me p4@1,5ghz piano 0,79 :(. eseis?

Δημοσ.

asxhmo ayto. kapoios tropos tha yparxei na mhn emfanizete to menu. ean epeksergasto ta arxeia me to nerovison meta? den mporo na bgalo to menu?

Ekana ena test pantos.

Gia na bgenei font 28 prepei na baleis 16-18.

O xoros pou apeti gia na kanh mia tainia 700mb se dvd 4,5gb me cce kai 2 pass kai thn epilogh delete temporary files eine 9gb peripou. kai poio liga

to menu pou dhmiourgh eine poly asxhmo pantos. oute mousikh den mporeis na baleis. ase pou den leei oti tha to ftiaksei oposdipote. Nomiza pos otan patas sto create dvd menu thn dhmiourgei

Me thn teleytea beta den dimiourgi menu

Δημοσ.

paidia prospatho na ftiaxo mia tainia kai mou bgazei oti den mporei na brei to BeSweet\BeSweet.dll

ti prepei na kano akribos?? ti na katebaso kai se pio folder na to balo? brika ena beta tou besweet se dll morfi kai to ebala sto folder tou filmmachine se ena fakelo me onoma BeSweet kai ayti ti fora den ebgale mynima lathous, apla ekleise xoris warning!!

Help!!

Δημοσ.

Προσπaθώ να κάνω την ταινία The crimson rivers 2 απο ΧviD σε DVD και αποτυγχάνω Έχω την έκδοση 1.3 του The film machine και τιν 1.01.35 του Canopous Pro coder Πρέπει να ρυθμίσω τίποτα στον Canopous η αρκεί μόνο να επιλέξω μόνο το φάκελο στον οποίο βρίσκετε στο TFM; Παίζει μήπως ρόλο η σειρά εγκατάστασης;

Δυο φορές που δοκίμασα μου βγάζει το ακόλουθω σφάλμα:

-------------------------------------------------------

- 8/12/2004 1:21:55 μμ

- AVI to DVD conversion

- The FilmMachine version 1.3

--------------------------------------------------------

Initializing.

Initializing finished.

- 8/12/2004 1:21:57 μμ

- Free on drive C: 32,02 GB

- Creating and Merging Subtitles

Writing C:\programes\The FilmMachine\Output\TFM_Subtitle_File.srt

Saving Subtitle File

- 8/12/2004 1:21:58 μμ

- Free on drive C: 32,02 GB

- Audio Extraction

Extracting audio from AVI file

Audio extraction finished.

- 8/12/2004 1:23:06 μμ

- Free on drive C: 31,93 GB

- Audio Conversion

Executing BeSweet DLL. Commandline:

-azid( -L -3db -c normal -s surround2 -g max ) -ota( -fs 48000 ) -shibatch( --rate 48000 ) -ac3enc( -b 224 )

Audio conversion finished.

- 8/12/2004 1:30:09 μμ

- Free on drive C: 31,83 GB

- Creating temporary Avi file with VFAPIConv

Executing VFAPIConv.

File dropped successfully.

- 8/12/2004 1:30:19 μμ

- Video Encoding using Canopus Procoder 1.00

Executing Canopus Procoder.

No sources found

Encoding failed

- 8/12/2004 1:30:20 μμ

- DVD creation finished!

Αλλά φυσικά και τα συνολικά αερχεία δεν ξεπερνούν τα 200 mb

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...