Προς το περιεχόμενο

The FilmMachine & οδηγός λειτουργίας (AVI->DVD)

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 866
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι όντως! Παλιότερη έκδοση ζήτησα του προγράμματος και όχι κάτι κακό και απαγορευμένο.

Είναι πολύ κακή η διακίνηση παράνομου software και εδώ όπως και σε όλα τα forums.

Εγώ πάντως έκανα και donate The film machine εχτές!

Να είστε καλά παιδιά για όλη την βοήθεια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Με την CCE 2.50 όλα πήγαν καλά πάντως σε μένα και έχω αρχίσει και αρχειοθετώ της παλιές μου ασπρόμαυρες ταινίες. Όλα καλά όσον αφορά ένα αρχείο avi και ένα srt.

Όταν η ταινία μας είναι 2 avi και έχουμε και τουσ υπότιτλους σε 2 srt;

Πατώντας το ctrl όταν κάνεις import avi όπως λέει ο οδηγός το πρόγραμμα μας ενώνει αυτόματα τα 2 αρχεία χωρίς παραμέτρους; Και τα αρχεία των υποτίτλων που είναι 2; Ενώνονται με κάποιον άλλον τρόπο;

Δημοσ.

ενώνωνται αυτοματα οι 2 υποτιτλοι, οσον αφορα το προβλημα που σου εβγαζε (αν δεν το εχεις φτιαξει ηδη με την 2.5 ver του cce) ο δημιουργος του tfm λεει να χρησιμοποιησεις το divfix για να τσεκάρεις αν το avi εχει καποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

vre .. lithrini mou apo p2p exeis akoysei? exeis katebasei pote mousiki apo internet? Den sto lew gia nase pikarw, apla me ena kazaa, kazaalite, dc++, emule, edonkey, imesh, winmx kai den xerw posa alla p2p programmata yparxoun mporeis na breis oti thes, kyriws bebaia kai na agoraseis kai kati otan einai poly shmantiko gia sena (gia na exeis kai thn kapoia - opoia ypostirixi). kalh synexeia :wink:

Δημοσ.

Γεια χαρά και πάλι

Βάζω να κάνω με το πρόγραμμα ένα DVD, το the good the bad and the ugly. Το βάζω στην αρχή με selectable υποτίτλους αγγλικούς και αφου τελειώνει η διαδικασία το δοκιμάζω με το windvd πριν το κάψω με το ΝΕΡΟ και δεν μπορούσα πουθενά να βρω πως να τους επιλέξω. Ε λέω προφανώς θα επιλέγονται απο το κοντρόλ του επιτραπέζιου και συνεχίζω.

Μεταφράζω τους υπότιτλους σε ελληνικούς (εντελώς βαρετό δεν το ξανακάνω ούτε με ενέσεις) και ξανα αρχίζω τη διαδικασία (η οποία σπάει νεύρα, αναμονή του κερατά) και αυτή τη φορά βάζω permanent υπότιτλους.

Ξεκινάει η διαδικασία με 5 errors στον ταδε υπότιτλο (νούμερο 1050) και σε κάτι άλλα νούμερα που δεν υπάρχουν στο .srt (καταραμένος είμαι;)

Ε τελειώνει η διαδικασία ανοίγω τα αρχεία με το windvd, οι υπότιτλοι σε όσα κομμάτια είδα γιατί βαριόμουν να δω πάλι όλο το έργο ήταν οκ αλλά στο τέλος της ταινίας είχε φάει και κανά 2λεπτο.

Καμιά ιδέα για τα δυο αυτά προβλήματα;

Δημοσ.

Well exw kai gw merika problimata ....... etsi exoume kai leme paw na kanw ena dvd .... apo 1 divx kai mou bgazi

++ WARN: Target data rate lower than computed requirement!

++ WARN: N.b. a 20% or so discrepancy in variable bit-rate

++ WARN: streams is common and harmless provided no time-outs will occur

Run-in Sectors = 89 Video delay = 13019 Audio delay = 0

New sequence commences...

Kai sinexizei sto telos tha doume ti skata tha bgali.

Episis se svcd alla problimata ..... se tenia pou itan 1 cd ..... piga na tin kanw kai 1 cd svcd ...... mou bgale sta 800kbps konta ok eipa se ena baneraki pou bgale as sinexisi kai as min bgi kali piotita .... ta kane ola mia xaraaaaaa omws sto telos sto bin arxio ebale ta teleutea lepta tis tenias !!! megisto bug mou to kane se 2 diaforetikes tenies .... eutixos pou den sbini ta log arxeia ekei brika to mpg tis kathe tenias ..... mono pou elipe ena mikro komati apo to telos tis tenias !!! auto diladi pou ekopse kai to ekane bin .........

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι διαβαζοντας τα topic αποφασισα να να βαλω αυτο το "θαυματουργο"

προγραμμα αλλα εχω το εξης προβλημα : Εχω P4 2.4 1G memory kai εναν serial ΑΤΑ μονο για αυτην τηνδιεργασια δηλαδη να κανω 2 CD -> 1 DVD με τον cinema craft encoder 2.67 μου βγαζει χρονο επεξεργασιας 8+ ωρες !!! Ειναι φυσιλογικο αυτο μηπως εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση ??

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εδω και καιρο παρακολουθω τα forums και απο εδω εβαλα σε πληρη λειτουργια το προγγραμμα με παρα πολυ καλα αποτελεσματα. Αποφασισα και εγω να ζητησω απο καποιο ,που θελει να βοηθησει, τον cinema craft encoder για να μην μου βγαζει το ενοχλητικο μπλε σημα στην ταινια. Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω το προγγραμμα πουθενα. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει κερνω μπυρες στ Κυπρο. Ευχαριστω. :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...