Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι έχω ένα PC, αλλά χρειαζόμαστε δυο.

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω μια εφαρμογή remote desktop στο box της EON TV και να συνδεθώ σε απομακρυσμένο Windows PC.

Έχω και Cosmote TV οπότε είτε στο ένα είτε στο άλλο θα το κάνω.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από εφαρμογή remote desktop για Android TV.

Καμιά ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτό που θέλω?

Δημοσ.

και ο σκοπος?

ενα pc ειναι ενα pc. Αν θες να δουλεψουν δυο δεν γινεται ο ενας να ειναι φυσικα και ο αλλος απομακρυσμενα...στο ιδιο περιβαλλον θα συνδεθει ο απομακρυσμενος,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

και ο σκοπος?

ενα pc ειναι ενα pc. Αν θες να δουλεψουν δυο δεν γινεται ο ενας να ειναι φυσικα και ο αλλος απομακρυσμενα...στο ιδιο περιβαλλον θα συνδεθει ο απομακρυσμενος,

δουλεύω όλη μέρα με΄σω remote desktop επειδή με το φθηνό λαπτοππακι που έχω δεν μπορω να δουλεψω κανονικά σέρνεται. 

το θέμα είναι ποια εφαρμογή κάνει αυτό που θέλω να κανω σε Android TV. 

Δημοσ.

Αν θέλεις να βλέπεις το πρόγραμμα remote, δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.

Απλά για remote desktop δες στο παρακάτω για να συνδεθείς και πες μας αν καταφέρεις κάτι...

https://beebom.com/how-control-android-tv-from-pc/

Επίσης μπορείς να στήσεις κάποιο vnc και να συνδεθείς με το ανάλογο vnc από το pc. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις το apk στo tv box μέσω κάποιου downloader π.χ.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν θέλεις να βλέπεις το πρόγραμμα remote, δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.

Απλά για remote desktop δες στο παρακάτω για να συνδεθείς και πες μας αν καταφέρεις κάτι...

https://beebom.com/how-control-android-tv-from-pc/

Επίσης μπορείς να στήσεις κάποιο vnc και να συνδεθείς με το ανάλογο vnc από το pc. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις το apk στo tv box μέσω κάποιου downloader π.χ.

ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την απάντησή σου. Δεν θέλω να βλέπω  το περιεχόμενο αλλά να δημιουργήσω ένα PC.

δηλαδή θέλω στο Android box να κατεβασω μια εφαρμογή που να επιτρέπει να ελέγχω  απομακρυσμένα ένα PC. Όπως δηλαδή μπαίνω από ένα desktop  PC με to remote desktop app των Windows και  ελέγχω ένα VPS της Liteserver.nl. 

Δημοσ.

Τότε δες το βίντεο. Αν το pc είναι στο σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα και το μόνο που θέλεις είναι η ip από το pc σε περίπτωση που δεν το εντοπίσει αυτόματα.

Αν το pc είναι εκτός εσωτερικού δικτύου, θα πρέπει να ξέρεις την εξωτερική ip από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το pc και ίσως να χρειαστεί να περάσεις πόρτα στο router. Ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να μπλοκάρει ο πάροχος (στο δίκτυο του pc) την επικοινωνία στο rdp και να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με αυτόν για να σε ξεμπλοκάρει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω eon tv στο σπίτι με το box. Θα πάω για λίγες ημέρες στο πατρικό μου που έχουν Vodafone γνωρίζει κανείς εάν παίξει το box με το Ίντερνετ της Vodafone; Ή έστω να βλέπω eon tv από το tablet μέσω του app ή είναι κλειδωμένο αποκλειστικά για το δίκτυο της nova. Γιατί έχω ακούσει ότι η cosmote tv παίζει σε όλες τις εταιρείες.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, greekparot είπε

Έχω eon tv στο σπίτι με το box. Θα πάω για λίγες ημέρες στο πατρικό μου που έχουν Vodafone γνωρίζει κανείς εάν παίξει το box με το Ίντερνετ της Vodafone; Ή έστω να βλέπω eon tv από το tablet μέσω του app ή είναι κλειδωμένο αποκλειστικά για το δίκτυο της nova. Γιατί έχω ακούσει ότι η cosmote tv παίζει σε όλες τις εταιρείες.

Δεν ειναι κλειδωμενο. Παιζει παντου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...