Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα! Θέλω να κάνω αναβάθμιση του υπάρχων επεξεργαστή ryzen 5 2600 στον 5800x το θέμα μου είναι πως έχω ακούσει ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες κάτι που λένε είναι φυσιολογικό έχω μια ψυκτρα Gammaxx 200T θα υπάρχει βελτίωση; Η αλήθεια είναι δε θέλω να πάρω άλλη ψυκτρα τσιγκουνευομαι. 😅 Η μητρική είναι μια msi 450 a pro έχω κάνει και αναβάθμιση του Bios για να την δεχτεί.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, MacGyver25 είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα! Θέλω να κάνω αναβάθμιση του υπάρχων επεξεργαστή ryzen 5 2600 στον 5800x το θέμα μου είναι πως έχω ακούσει ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες κάτι που λένε είναι φυσιολογικό έχω μια ψυκτρα Gammaxx 200T θα υπάρχει βελτίωση; Η αλήθεια είναι δε θέλω να πάρω άλλη ψυκτρα τσιγκουνευομαι. 😅 Η μητρική είναι μια msi 450 a pro έχω κάνει και αναβάθμιση του Bios για να την δεχτεί.

Γιατί δεν σκέφτεσαι και τον 5700x?Είναι λίγο πιο κάτω και δώσε ότι γλιτώσεις σε ψυχτρα.Η gammax με μόνο δύο heat pipes δεν θα είναι καμμία τρελή βελτίωση.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MacGyver25 είπε

Τι cpu θα ήταν καλύτερο για την msi 3070 ti κ αν πάω σε αυτόν τον επεξεργαστή δεν έχει κ τρελή διάφορα σε τιμή.

Μεχρι και ο 5600 μια χαρα την παει βολτα , κοιτας για 5700X

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε καλύτερα σε αυτόν τον επεξεργαστή κ ψυκτρα να βάλω αυτή που είπα πιο πάνω; Κομπλέ δε θα είμαι; Επειδή τον έχω είδη.

Επεξ/σία από MacGyver25
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MacGyver25 είπε

Οπότε καλύτερα σε αυτόν τον επεξεργαστή κ ψυκτρα να βάλω αυτή που είπα πιο πάνω; Κομπλέ δε θα είμαι; Επειδή τον έχω είδη.

για ψήκτρα δες την hyper 212 της coolermaster 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοέμβριος 2020:

Σεπτέμβριος 2022:

Δώσε πόνο πολυμήχανε !

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.

leros2004 ξέρω είσαι trolloψαχτεις αλλά τότε το σκεφτόμουν αν άξιζε κ είχαν γίνει διάφορα και τελικά δεν την έκανα την αναβάθμιση. Τώρα έχω την 3070ti οπότε θέλω να πάω στον 5800x ή 5700x για Gaming 2k και για να μην έχω μπουκάλι έχω μια ψυκτρα Gammaxx 200T απλά άκουγα για τον 5800x πως ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες κ αν η ψυκτρα που έχω τον βοηθούσε καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...