marklar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ιστορικα χαμηλοτερη τιμη και μαζί δίνουν δώρο 2 παιχνίδια. Για να πετύχετε αυτή την τιμή ( 422.46 €) θα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι και ενα αντικειμενο χαμηλης αξιας. Δοκιμασμενα δουλεύει. Στην τιμη συμπεριλαμβανετε τελωνειο και ολα τα μεταφορικα. https://www.amazon.com/dp/B08YKCC8XD https://www.skroutz.gr/s/29197389/XFX-Radeon-RX-6700-XT-12GB-GDDR6-Speedster-Swft-309-Core-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-RX-67XTYJFDV.html Εγω ερωτω τωρα τους ειδικους του φορουμ εχω παραγγειλει την 6700 sapphire απο πλαισιο στα 350 (οπως το μισο ινσομνια απ οτι εχω καταλαβει ). Αξιζει να την ακυρωσω να τσιμπισω αυτη? απ οτι ειδα σε 1-2 βιντεακια ειναι 10-15% ποιο γρηγορη. Την θελω για 4κ gaming δεν με νιαζει το 60 fps. Με Εγγυηση τι παιζει απο amazon.com; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από marklar 1
xdelios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα την παρακάτω από το Γερμανικό amazon και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο αναφορά την εγγύηση. Δεν έχω εικόνα για το αν η υλοποίηση είναι καλή βέβαια. https://www.amazon.de/-/en/ASRock-6700XT-Challenger-RX6700XT-12GB/dp/B0977DG15L/ref=sr_1_2?crid=12BF00C9BBWX1&keywords=6800xt&qid=1669884788&sprefix=6800xt%2Caps%2C119&sr=8-2 Το πρόβλημα με το αμερικάνικο αμαζον είναι πρώτον η εγγύηση που θα πρέπει να επιβεβαιώσεις τι ισχύει και με αμαζον και με XFX. Δηλαδή μπορεί η αμαζον να σου δίνει 1 έτος limited εγγύηση αλλά η XFX να σου δίνει 3ετία worldwide οπότε να είσαι κομπλέ. (αναφέρω 3ετια γιατί τρέχει promo η XFX με 3ετιες στην εγγύηση) Αν ισχύει η οποιαδήποτε εγγύηση της άμαζον Αμερικής και μόνο θα πρέπει να ρωτήσεις τι γίνεται σε περίπτωση RMA. Καλύπτουν αυτοί τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής πχ; Είναι λίγο μπλέξιμο στο θέμα της εγγύησης. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από xdelios 1
giannis22k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σε βιντεο που βλεπω συγκρισης με την 6700 η διαφορα ειναι στα +10fps υπερ της 6700xt + 50watt~ παραπανω.Οποτε αν βαλεις και το τι θα παιξει και με την εγγυηση κλπ..Μηπως δεν αξιζει...?
marklar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, xdelios είπε Θα πρότεινα την παρακάτω από το Γερμανικό amazon και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο αναφορά την εγγύηση. Δεν έχω εικόνα για το αν η υλοποίηση είναι καλή βέβαια. https://www.amazon.de/-/en/ASRock-6700XT-Challenger-RX6700XT-12GB/dp/B0977DG15L/ref=sr_1_2?crid=12BF00C9BBWX1&keywords=6800xt&qid=1669884788&sprefix=6800xt%2Caps%2C119&sr=8-2 Το πρόβλημα με το αμερικάνικο αμαζον είναι πρώτον η εγγύηση που θα πρέπει να επιβεβαιώσεις τι ισχύει και με αμαζον και με XFX. Δηλαδή μπορεί η αμαζον να σου δίνει 1 έτος limited εγγύηση αλλά η XFX να σου δίνει 3ετία worldwide οπότε να είσαι κομπλέ. (αναφέρω 3ετια γιατί τρέχει promo η XFX με 3ετιες στην εγγύηση) Αν ισχύει η οποιαδήποτε εγγύηση της άμαζον Αμερικής και μόνο θα πρέπει να ρωτήσεις τι γίνεται σε περίπτωση RMA. Καλύπτουν αυτοί τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής πχ; Είναι λίγο μπλέξιμο στο θέμα της εγγύησης. καλο το αμαζον γερμανιας αλλα βγαινει 50 ευρω + δεν ειναι και λιγα. Επισης για αυτο ρωτησα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με εγγυση αν και το αμαζον στην ευρωπη ειναι αψογο απ οσο ξερω. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από marklar
xdelios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, marklar είπε καλο το αμαζον γερμανιας αλλα βγαινει 50 ευρω + δεν ειναι και λιγα. Επισης για αυτο ρωτησα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με εγγυση αν και το αμαζον στην ευρωπη ειναι αψογο απ οσο ξερω. Ναι φυσικά δεν διαφωνώ καθόλου γι' αυτό και αναφέρω το θέμα της εγγύησης και εγώ. Αν δεν υπάρχει εγγύηση από Αμερική τότε θεωρώ τα 50 ευρώ πάνω δικαιολογούνται δεδομένου ότι για 2 χρόνια είσαι σούπερ καλυμμένος και με δωρεάν μεταφορικά σε περίπτωση RMA στον ευρωπαϊκό αμαζον Καλύτερη λύση θα ήταν να στείλεις ερώτημα απευθείας στο αμερικάνικο και προσωπικά θα ρωτούσα και XFX. Σημαντικό είναι να μάθεις και το τι παίζει με την μεταφορά σε περίπτωση βλάβης. Γιατί αν πρέπει να πάει πίσω Αμερική (που λογικά έτσι είναι) και όχι σε αποθήκη Ευρώπης τρέχα γύρευε και από άποψη χρόνου όχι μόνο κόστους που θεωρώ ότι θα το καλύπτει το αμαζον το ίδιο. Από προσωπική εμπειρία επειδή χρησιμοποιώ όλες τις πλατφόρμες τις αμαζον ως επαγγελματίας είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν σε περιπτώσεις εγγύησης ακόμα και από Αμερική αλλά δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι με το Αμερικάνικο τέτοιας αξίας για να έχω άποψη. Σε ευρωπαϊκό αντίστοιχα που έτυχε και μεγαλύτερης αξίας να έχω θέμα αρκετές φορές ήταν πολύ άμεση η ανταπόκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα