Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Για windows 10 Την βλεπουν στις συσκευες αλλα δεν βρισκω το software της
kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Στις 1/12/2022 στις 9:40 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Για windows 10 Την βλεπουν στις συσκευες αλλα δεν βρισκω το software της Για δες μήπως σε καλύπτει το παρακάτω... https://drivers.softpedia.com/get/SCANNER-Digital-CAMERA-WEBCAM/Microsoft/Microsoft-LifeCam-HD-3000-Driver-5201020-for-Windows-10-64-bit.shtml 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, kormos είπε Για δες μήπως σε καλύπτει το παρακάτω... https://drivers.softpedia.com/get/SCANNER-Digital-CAMERA-WEBCAM/Microsoft/Microsoft-LifeCam-HD-3000-Driver-5201020-for-Windows-10-64-bit.shtml Ευχαριστω Κατεβασα το συμιπεσμενο αρχειο το αποσυμπιεσα αλλα δεν εχει κατι για setup κλπ Απορω γιατι δεν δινει η mivrosoft
accipio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κατεβασα το συμιπεσμενο αρχειο το αποσυμπιεσα αλλα δεν εχει κατι για setup κλπ Έχει οδηγίες για χειροκίνητη ενημέρωση. Μετάφραση: Για να ενημερώσετε χειροκίνητα το πρόγραμμα οδήγησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα (τα επόμενα βήματα): Αποσυμπιέστε το αρχείο .cab σε έναν φάκελο της επιλογής σας. Μεταβείτε στη Διαχείριση Συσκευών (κάντε δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου, επιλέξτε Διαχείριση και στη συνέχεια βρείτε τη Διαχείριση Συσκευών στον αριστερό πίνακα) ή κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη για τα Windows 10 και επιλέξτε Διαχείριση Συσκευών Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή υλικού που θέλετε να ενημερώσετε και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης Επιλέξτε να επιλέξετε τη θέση του νέου προγράμματος οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο και αναζητήστε το φάκελο από τον οποίο εξαγάγατε το πρόγραμμα οδήγησης Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης και θέλετε να ενημερώσετε σε μια νεότερη έκδοση πήρατε το "Επιτρέψτε μου να επιλέξω από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου" Κάντε κλικ στο "Have Disk" (Έχω δίσκο). Περιηγηθείτε στο φάκελο από τον οποίο εξαγάγατε το πρόγραμμα οδήγησης και κάντε κλικ στο ΟΚ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, accipio είπε Έχει οδηγίες για χειροκίνητη ενημέρωση. Μετάφραση: Για να ενημερώσετε χειροκίνητα το πρόγραμμα οδήγησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα (τα επόμενα βήματα): Αποσυμπιέστε το αρχείο .cab σε έναν φάκελο της επιλογής σας. Μεταβείτε στη Διαχείριση Συσκευών (κάντε δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου, επιλέξτε Διαχείριση και στη συνέχεια βρείτε τη Διαχείριση Συσκευών στον αριστερό πίνακα) ή κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη για τα Windows 10 και επιλέξτε Διαχείριση Συσκευών Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή υλικού που θέλετε να ενημερώσετε και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης Επιλέξτε να επιλέξετε τη θέση του νέου προγράμματος οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο και αναζητήστε το φάκελο από τον οποίο εξαγάγατε το πρόγραμμα οδήγησης Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης και θέλετε να ενημερώσετε σε μια νεότερη έκδοση πήρατε το "Επιτρέψτε μου να επιλέξω από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου" Κάντε κλικ στο "Have Disk" (Έχω δίσκο). Περιηγηθείτε στο φάκελο από τον οποίο εξαγάγατε το πρόγραμμα οδήγησης και κάντε κλικ στο ΟΚ Ευχαριστω.Το εκανα αλλα απλα μου λεει οτι το πιο προσφατο προγραμμα οδηγησς ειναι ηδη εγκατεστημενο . Στην Εναρξη /Προγραμματα ομως δεν υπαρχει κατι για το software της καμερας .
accipio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό είναι λογικό γιατί περνάς μόνο drivers και όχι κάποιο λογισμικό για τον έλεγχό της - αυτό το αναλαμβάνουν τα προγράμματα που τη χρησιμοποιούν, π.χ. Skype κτλ., μέσα από τις Ρυθμίσεις τους. Επίσης να πω ότι δεν έχω υπόψη μου κάποιο πρόγραμμα αποκλειστικά για έλεγχο κάμερας. Πάντως τα Windows 10 έχουν προεγκατεστημένο το πρόγραμμα Camera. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, accipio είπε Αυτό είναι λογικό γιατί περνάς μόνο drivers και όχι κάποιο λογισμικό για τον έλεγχό της - αυτό το αναλαμβάνουν τα προγράμματα που τη χρησιμοποιούν, π.χ. Skype κτλ., μέσα από τις Ρυθμίσεις τους. Επίσης να πω ότι δεν έχω υπόψη μου κάποιο πρόγραμμα αποκλειστικά για έλεγχο κάμερας. Πάντως τα Windows 10 έχουν προεγκατεστημένο το πρόγραμμα Camera. Το ειδα τωρα αλλα ειναι παρα πολυ χαλια η εικονα που δινει η καμερα .
accipio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Προφανώς γι' αυτό φταίει πρωτίστως η κάμερα (ίσως και οι drivers). Είχα κι εγώ παλιά ένα μοντέλο Lifecam και η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη απ' όσο θυμάμαι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, accipio είπε Προφανώς γι' αυτό φταίει πρωτίστως η κάμερα (ίσως και οι drivers). Είχα κι εγώ παλιά ένα μοντέλο Lifecam και η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη απ' όσο θυμάμαι. Ηταν πεσμενη πισω απο το επιπλο με το pc απο εποχης windows 7 και την βρηκα τυχαια αλλα νομιζω δουλευε μια χαρα τοτε. Ενταξει δεν την εχω και πολυ αναγκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα