nickol-us Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Χαιρετίζω το φόρουμ. Χρειάζομαι τα φώτα σας για ένα "περίεργο" περιστατικό, αν γνωρίζετε ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ή/και τι ισχύει νομικά. 20/6/2020 Πουλάω το ιχ μου. Μεταβαίνουμε σε ΚΕΠ με τον αγοραστή, καταθέτουμε τα χαρτιά για τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου, παραλαμβάνω τα χρήματα και του δίνω το αυτοκίνητο. 28/6/2020 Κάπου έχει πάει το τσακάλι για καφέ και "τσιμπάει" κλήση από δημοτική αστυνομία. Προφανώς αδιαφόρησε και δεν την πλήρωσε ποτέ. Η μεταβίβαση άγνωστοι πόσο καιρό έκανε να ολοκληρωθεί, σκεφτείτε μάλιστα οτι μιλάμε για περίοδο covid όπου όλα έκαναν διπλούς-τριπλούς χρόνους 30/11/2022 Μου ήρθε ειδοποίηση από Ελτά και πήγα και παρέλαβα κλήση από τον Δήμο όπου σημειώθηκε η παράβαση. Spoiler Προφανώς και θα καλέσω στο τηλέφωνο όπου έχει πάνω η κλήση και ελπίζω να υπάρχει κάποιος που απαντάει τις γραμμές. Το απόγευμα που γύρισα απο την εργασία δε το σήκωσε κανείς, ενδεχομένως να ήταν και αργά για αυτούς. Το ερώτημα είναι: ποιός πρέπει να πληρώσει την κλήση; Έχω στα χέρια μου φωτό(ίσως έχω κρατήσει και τα πρωτότυπα) με τα χαρτιά κατάθεσης για μεταβίβαση στο ΚΕΠ. Νομικά είμαι καλυμμένος; Θα έπρεπε ο αγοραστής να μην είχε παραλάβει το αυτοκίνητο πριν βγει η άδεια στο όνομά του; Για καλή μου τύχη, επειδή δεν είχε κάποιον γνωστό, έκανε συμβόλαιο ασφάλισης την ίδια μέρα στον ασφαλιστή μου ενώ εγώ διακοπή. Μπορεί αυτό να παρουσιαστεί ως στοιχείο επίσης; Ευχαριστώ σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, nickol-us είπε 20/6/2020 Πουλάω το ιχ μου. Μεταβαίνουμε σε ΚΕΠ με τον αγοραστή, καταθέτουμε τα χαρτιά για τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου, παραλαμβάνω τα χρήματα και του δίνω το αυτοκίνητο. Καλημέρα Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι, πώληση χωρίς μεταβίβαση δεν υφίσταται, τουλάχιστον όχι επίσημη/νόμιμη, και η διαδικασία που κάνατε την συγκεκριμένη ημέρα ήταν - όπως περιγράφεις και εσύ - απλά ένα αίτημα για μεταβίβαση, ή ίδια η μεταβίβαση έγινε άλλη ημέρα, κάπου στο taxis φαίνεται πότε ακριβώς. Αναφορά σε κείμενο Η διαδικασία της μεταβίβασης ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ολοκληρώνεται με την κατάθεση της αίτησης στο ΚΕΠ, παρά μόνο εφόσον ελεγχθούν τα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά από τον αρμόδιο υπάλληλο της Υπηρεσίας Μεταφορών & Επικοινωνιών της οικείας Περιφέρειας και εκδοθεί από την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών νέα άδεια κυκλοφορίας στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη ή του νέου κατόχου. https://marathon.gr/μεταβίβαση-και-έκδοση-άδειας-κυκλοφο/ 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Το ερώτημα είναι: ποιός πρέπει να πληρώσει την κλήση; Έχω στα χέρια μου φωτό(ίσως έχω κρατήσει και τα πρωτότυπα) με τα χαρτιά κατάθεσης για μεταβίβαση στο ΚΕΠ. Νομικά είμαι καλυμμένος; Θα έπρεπε ο αγοραστής να μην είχε παραλάβει το αυτοκίνητο πριν βγει η άδεια στο όνομά του; Αν η μεταβίβαση έγινε μετά τις 28/06 τότε εσύ πρέπει να την πληρώσεις μια και τότε το αυτοκίνητο ανήκε σε σένα, την δημοτική αστυνομία δεν την ενδιαφέρει ποιος το πάρκαρε παράνομα, από τον ιδιοκτήτη απαιτεί το πρόστιμο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αφού την πληρώσεις να απαιτήσεις δικαστικά τα χρήματα από τον αγοραστή μια και αυτός έκανε την παράβαση, κάτι που προφανώς είναι ασύμφορο, δεν - νομίζω να - υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Επίσης μια και ρώτησες ο αγοραστής θα έπρεπε να μην κυκλοφορεί το αυτοκίνητο μέχρι να γίνει η μεταβίβαση και να πάρει την άδεια στα χέρια του, ήταν παράνομο να κυκλοφορεί χωρίς πρωτότυπη άδεια (η απόδειξη παραλαβής αιτήματος μεταβίβασης δεν την αντικαθιστά), και επίσης η ασφάλεια που έκανε δεν θα τον κάλυπτε σε περίπτωση ατυχήματος, μόνο σε τυχόν έλεγχο τροχαίας ήταν καλυμμένος. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αφού την πληρώσεις να απαιτήσεις δικαστικά τα χρήματα από τον αγοραστή μια και αυτός έκανε την παράβαση, κάτι που προφανώς είναι ασύμφορο, δεν - νομίζω να - υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. ας ειμαστε ρεαλιστες 1)δυσκολο να παει αυτη η υποθεση σε δικαστη αλλα ακομα και αν παει το βλεπω σε 2-3 χρονια απο τωρα αναλογα τη περιοχη 2)Για να παει δικαστικα( για την ακριβεια με τη νομικη οδο) χρειαζονται υπηρεσιες δικηγορου που θα εχουν πολλαπλασιο κοστος απο την ιδια τη κληση. 3)Ακομα και αν παει νομικα χρειαζονται τεκμηρια (φανταζομαι για αποπειρα εξαπατησης) που αμφιβαλλω αν θα σταθουν για κατηγορια. 4)Ισως ενα εξωδικο μπας και φοβηθει αλλα και αυτο εχει....κοστος Δικη μου γνωμη: δυστηχως ας προσεχες, ειτε παρτο τηλ μπας και την πληρωσει (μεσω αποζημιωσης) και τα βρειτε ή ....χωνεψε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 πόσο είναι η κλήση? Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις στην δημοτική αστυνομία με τα χαρτιά που έχεις. Μπορεί και να το δεχτούν. ποτέ δεν ξέρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σε πρώτη φάση επικοινωνείς μαζί του να του το πεις μήπως έχει φιλότιμο και σου δώσει τα χρήματα. Φαντάζομαι μιλάμε για μικροποσό 20-40 ευρώ. Σε δεύτερη φάση αν φας άκυρο επικοινωνία με τη δημοτική αστυνομία/δήμο για να προσκομίσεις έγγραφα που δείχνουν ότι 8 μέρες πριν τη κλήση είχατε καταθέσει αίτηση για μεταβίβαση σε ΚΕΠ (μαζί με την υπεύθυνη δήλωση που φαντάζομαι υπογράψατε) και ότι το όχημα δεν ήταν στη κατοχή σου, μήπως γίνεται η κλήση να φύγει από το όνομά σου και να πάει σε αυτόν. Η μεταβίβαση μέσω ΚΕΠ αργεί πολύ (μήνες κυριολεκτικά ανάλογα με τη περιφέρεια) και πλέον είναι περιττή διαδικασία αφού γίνεται ηλεκτρονικά αλλά στο ενδιάμεσο το όχημα ασφαλίζεται και κινείται κανονικά με το αποδεικτικό της κατάθεσης που σου δίνουν. Απλά όπως στη περίπτωσή σου αν κάτσει κάποια στραβή υπάρχουν πιθανά "μπερδέματα". Αλλά δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε ακινησία που αναφέρθηκε επάνω (θα μένει σε ακινησία 2-3 μήνες που κάνει το ΚΕΠ δηλαδή). Ακόμα και τώρα με την ηλεκτρονική μεταβίβαση λέει ότι με το αποδεικτικό κατάθεσης αίτησης ασφαλίζεις και οδηγάς κανονικά και έχεις περιθώριο 1 μήνα να κλείσεις ραντεβού στη περιφέρεια να πάρεις την άδεια κυκλοφορίας στο όνομά σου. Πριν απλά περίμενες το ΚΕΠ πότε θα το ολοκληρώσει. Επίσης μη πιστεύετε τι σας λένε στα ΚΕΠ οι υπάλληλοι. Απλά ήθελαν να αποφύγουν τις μεταβιβάσεις γιατί σαν διαδικασία τους έπεφτε βαριά, καθώς έπρεπε να πηγαίνει κάποιος από το ΚΕΠ στη περιφέρεια να καταθέτει τα δικαιολογητικά και μετά να παραλαμβάνει τις άδειες οπότε πάντα προσπαθούν να διώχνουν κόσμο που πάει για μεταβιβάσεις. Θυμάμαι όταν είχα πάει που μας έλεγε στα ίσα η υπάλληλος πηγαίντε μωρέ σε ένα γραφείο διεκπαιρεώσεων να δώσετε 30 ευρώ, που μας έρχεστε εδώ πέρα λολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επίσης μια και ρώτησες ο αγοραστής θα έπρεπε να μην κυκλοφορεί το αυτοκίνητο μέχρι να γίνει η μεταβίβαση και να πάρει την άδεια στα χέρια του, ήταν παράνομο να κυκλοφορεί χωρίς πρωτότυπη άδεια (η απόδειξη παραλαβής αιτήματος μεταβίβασης δεν την αντικαθιστά), και επίσης η ασφάλεια που έκανε δεν θα τον κάλυπτε σε περίπτωση ατυχήματος, μόνο σε τυχόν έλεγχο τροχαίας ήταν καλυμμένος. Επειδή αγόρασα μεταχειρισμένο το Φλεβάρη του 2020, δηλαδή τότε που έγινε το «μπαμ» με τον Covid και οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών ήταν κλειστές τον πρώτο καιρό, ο ασφαλιστής μου μού είχε πει ότι το αυτοκίνητο μπορούσε να κυκλοφορήσει κανονικά και με το νόμο. Την άδεια την πήρα μετά από μήνες λόγω της κατάστασης τότε, αλίμονο αν δε μπορούσα να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Επειδή αγόρασα μεταχειρισμένο το Φλεβάρη του 2020, δηλαδή τότε που έγινε το «μπαμ» με τον Covid και οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών ήταν κλειστές τον πρώτο καιρό, ο ασφαλιστής μου μού είχε πει ότι το αυτοκίνητο μπορούσε να κυκλοφορήσει κανονικά και με το νόμο. Την άδεια την πήρα μετά από μήνες λόγω της κατάστασης τότε, αλίμονο αν δε μπορούσα να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητο. Δεν μου λένε κάτι ούτε οι ισχυρισμοί ενός ασφαλιστή ούτε η εμπειρία σου, προφανώς σε αυτό το διάστημα ούτε σε τυπικό όργανο έπεσες (θα σε είχε γράψει επειδή δεν διέθετες πρωτότυπη άδεια), ούτε κάποιο σοβαρό ατύχημα προκάλεσες (η ασφαλιστική σου θα πατούσε σε λανθασμένα στοιχεία ασφάλισης και δεν θα σε κάλυπτε). Η ασφάλεια που είχες κάνει σε κάλυπτε μόνο έναντι της τροχαίας και ηλεκτρονικών διασταυρώσεων (το όχημα σου στη βάση δεδομένων φαινόταν ασφαλισμένο). Όλα είναι καλά μέχρι να γίνει η στραβή όπως στην περίπτωση του ts, που αν δεν του ερχόταν η κλήση σπίτι θα είχε να λέει τα καλύτερα για τις μεταβιβάσεις μέσω ΚΕΠ, όπως ακριβώς και εσύ άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, MikeJ είπε Σε πρώτη φάση επικοινωνείς μαζί του να του το πεις μήπως έχει φιλότιμο και σου δώσει τα χρήματα. Φαντάζομαι μιλάμε για μικροποσό 20-40 ευρώ. Σε δεύτερη φάση αν φας άκυρο επικοινωνία με τη δημοτική αστυνομία/δήμο για να προσκομίσεις έγγραφα που δείχνουν ότι 8 μέρες πριν τη κλήση είχατε καταθέσει αίτηση για μεταβίβαση σε ΚΕΠ (μαζί με την υπεύθυνη δήλωση που φαντάζομαι υπογράψατε) και ότι το όχημα δεν ήταν στη κατοχή σου, μήπως γίνεται η κλήση να φύγει από το όνομά σου και να πάει σε αυτόν. Η μεταβίβαση μέσω ΚΕΠ αργεί πολύ (μήνες κυριολεκτικά ανάλογα με τη περιφέρεια) και πλέον είναι περιττή διαδικασία αφού γίνεται ηλεκτρονικά αλλά στο ενδιάμεσο το όχημα ασφαλίζεται και κινείται κανονικά με το αποδεικτικό της κατάθεσης που σου δίνουν. Απλά όπως στη περίπτωσή σου αν κάτσει κάποια στραβή υπάρχουν πιθανά "μπερδέματα". Αλλά δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε ακινησία που αναφέρθηκε επάνω (θα μένει σε ακινησία 2-3 μήνες που κάνει το ΚΕΠ δηλαδή). Ακόμα και τώρα με την ηλεκτρονική μεταβίβαση λέει ότι με το αποδεικτικό κατάθεσης αίτησης ασφαλίζεις και οδηγάς κανονικά και έχεις περιθώριο 1 μήνα να κλείσεις ραντεβού στη περιφέρεια να πάρεις την άδεια κυκλοφορίας στο όνομά σου. Πριν απλά περίμενες το ΚΕΠ πότε θα το ολοκληρώσει. Επίσης μη πιστεύετε τι σας λένε στα ΚΕΠ οι υπάλληλοι. Απλά ήθελαν να αποφύγουν τις μεταβιβάσεις γιατί σαν διαδικασία τους έπεφτε βαριά, καθώς έπρεπε να πηγαίνει κάποιος από το ΚΕΠ στη περιφέρεια να καταθέτει τα δικαιολογητικά και μετά να παραλαμβάνει τις άδειες οπότε πάντα προσπαθούν να διώχνουν κόσμο που πάει για μεταβιβάσεις. Θυμάμαι όταν είχα πάει που μας έλεγε στα ίσα η υπάλληλος πηγαίντε μωρέ σε ένα γραφείο διεκπαιρεώσεων να δώσετε 30 ευρώ, που μας έρχεστε εδώ πέρα λολ. on-topic: έχω την εντυπωση πως αν πας και δηλωσεις στην δημοτικη αστυνομια πως το οχημα δεν ηταν πλεον δικης σου ιδιοκτησίας θα μπορέσουν να κανουν κατι, με λιγη καλη θεληση πάντα καθως οπως εγραψα και πανω οι περισσότεροι ΔΥ ειναι άχρηστοι τεμπέληδες .... off-topic: είχα παρόμοια εμπειρία το 2021, μεσα στη καραντίνα και μου λενε ''α δε κανουμε μεταβιβασεις,παραγορευετε'' λεω τι σας εχουν εδω τοτε; και λεει κυριε μου σας παρακαλω θελετε κατι αλλο; τελοσπαντων μη τα πολυλογω, ακρη δεν εβγαλα και το εδωσα τοτε το 30αρι,αλλα ειναι για το Γ@Μωτο! γιατι δηλαδη να μη με εξυπηρετεί; δουλειά τους δεν είναι; είναι νόμιμο αυτό; μπορω να καραγγείλω με καποιο τρόπο αυτούς τους αχρηστους δημοσιους υπαλλήλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, maparios είπε on-topic: έχω την εντυπωση πως αν πας και δηλωσεις στην δημοτικη αστυνομια πως το οχημα δεν ηταν πλεον δικης σου ιδιοκτησίας θα μπορέσουν να κανουν κατι Μα το πρόβλημα είναι πως τη στιγμή που βεβαιώθηκε η παράβαση ΗΤΑΝ στο όνομα του ts... αν δεν ήταν εννοείται πως θα απαλλασσόταν με συνοπτικές διαδικασίες. 3 λεπτά πριν, maparios είπε off-topic: είχα παρόμοια εμπειρία το 2021, μεσα στη καραντίνα και μου λενε ''α δε κανουμε μεταβιβασεις,παραγορευετε'' λεω τι σας εχουν εδω τοτε; και λεει κυριε μου σας παρακαλω θελετε κατι αλλο; τελοσπαντων μη τα πολυλογω, ακρη δεν εβγαλα και το εδωσα τοτε το 30αρι,αλλα ειναι για το Γ@Μωτο! γιατι δηλαδη να μη με εξυπηρετεί; δουλειά τους δεν είναι; είναι νόμιμο αυτό; μπορω να καραγγείλω με καποιο τρόπο αυτούς τους αχρηστους δημοσιους υπαλλήλους; Αυτό δεν είναι τίποτα, ο ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και σήμερα που δεν υπάρχει καμία καραντίνα απαγορεύει στα γραφεία του την είσοδο σε πολίτες και καλά λόγω κορονοϊου... Καταγγελία φυσικά και μπορείς να κάνεις, το αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα το πρόβλημα είναι πως τη στιγμή που βεβαιώθηκε η παράβαση ΗΤΑΝ στο όνομα του ts... αν δεν ήταν εννοείται πως θα απαλλασσόταν με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό δεν είναι τίποτα, ο ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και σήμερα που δεν υπάρχει καμία καραντίνα απαγορεύει στα γραφεία του την είσοδο σε πολίτες και καλά λόγω κορονοϊου... Καταγγελία φυσικά και μπορείς να κάνεις, το αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα είναι άλλο θέμα. καταγγελία σε ποιόν; που; αφου ΠΑΛΙ σε αχρηστο ΔΥ θα πάει η καταγγελία που βαριεται τη ζωή του....το κρατος μας μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, maparios είπε καταγγελία σε ποιόν; που; αφου ΠΑΛΙ σε αχρηστο ΔΥ θα πάει η καταγγελία που βαριεται τη ζωή του....το κρατος μας μεσα! Ε αφού ξέρεις τις απαντήσεις, γιατί ρωτάς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τις απαντήσεις. Απ'οτι φαίνεται το νόμιμο δεν είναι πάντα και το λογικό/ηθικό. Προφανώς και δε θα επικοινωνήσω μαζί του, αφού η άρνηση πληρωμή δείχνει οτι μάλλον εκεί αποσκοπούσε/ Επικοινώνησα με το τμήμα κλήσεων του δήμου και εξήγησα την κατάσταση. Μου ζήτησαν να καταθέσω οτι αποδεικτικά έχω μαζί με μια υπεύθυνη δήλωση που να λέει οτι δεν είχα το αυτοκίνητο στην κατοχή μου. Την εξέλιξη όταν την μάθω θα την μεταφέρω και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, nickol-us είπε Προφανώς και δε θα επικοινωνήσω μαζί του, αφού η άρνηση πληρωμή δείχνει οτι μάλλον εκεί αποσκοπούσε/ Νόμιζα πως είχες ήδη επικοινωνήσει μαζί του, καλύτερα καντο δεν χάνεις τπτ, ίσως να είχε σκοπό να την πληρώσει και να το αμέλησε ή να μην την είχε δει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πιστεύω πάντως ότι αξίζει να επικοινωνήσεις μαζί του. Δε χάνεις κάτι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γλυτώσεις όλα τα περαιτέρω με δικαιολογητικά στο δήμο κλπ. Μπορεί να μην την είδε τη κλήση ή να την αγνόησε αλλά θεωρώντας ότι σε αυτόν θα έρθει πάλι (πολλοί εξάλλου αγνοούν τις κλήσεις τους ενώ ξέρουν ότι είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του οχήματος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Οχι δεν επικοινώνησα μαζί του. Είμαι σχεδόν σίγουρος για την αντιμετώπισή του καθώς μιλάμε για πρώην συνάδελφο. Μάλιστα μου το είχε αναφέρει τότε καθυστερημένα και έμεινα ήσυχος καθώς έχω τα αποδεικτικά. Όπως και να έχει, η κοπέλα που μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο ήταν ευγενική και εξυπηρετική (αυτό για να μην μπαίνουν όλοι σε ένα κουβά που λέει ο maparios), μου έδωσε email όπου και έστειλα όλα τα δικαιολογητικά μαζί με την υπεύθυνη δήλωση. Όλα έγιναν ψηφιακά, χωρίς να σηκωθώ απο την καρέκλα μου. Αισθάνομαι οτι θα έχει καλή κατάληξη. Ακόμα και αν δε, προτιμώ να πληρώσω τα 40€ παρά να ασχοληθώ και να χαλαστώ για οποιαδήποτε/τυχόν κουβέντα. Όταν έχω νέα όπως ήδη είπα θα ενημερώσω το νήμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα