Προς το περιεχόμενο

Οθόνη oem android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..αναμεσα σε ίδιες προδιαγραφές..digital iq ή kirosiwa??θα δώσω κ παραπάνω λεπτομέριες με λινκ αν θέλει κάποιος να βοηθήσει 

Δημοσ.

Την kirosiwa ούτε καν την ξέρω. Έβαλα πριν 1,5 χρόνο digital iq (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο, 4 Gb RAM, κόστος αγοράς ~€430 σε ελληνικό κατάστημα). Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι. Όλα δουλεύουν κανονικά, μαζί με τις κάμερες οπισθοπορείας και DVR μπροστά. Το μόνο αρνητικό είναι ένα lag στα πάντα (πχ ανοίγεις google maps και κάνει 1-2" μέχρι να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η kirosiwa ηταν εταιρία με πολύ μεγάλο όνομα στα ηχοσυστήματα. αλλά πλεόν είναι απλά κινέζικα φασόν όπως και της digital iq. είναι απλα rebrand.

βάλε όποιο έχει μεγαλύτερη εγγυηση. πχ για digital iq βλεπώ 12μηνες + 12μηνες αν γίνει σε εξειδικευμένο συνεργείο. 

αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγυηση. δες και απο εξωτερικό.

πχ για ford c max που έψαχνα 

4gb ram / 64 rom στα ~199ευρό

2 Din Android 11 Car Radio No Dvd Player For Ford Focus 2 Ford Fiesta Mondeo 4 C-max S-max Fusion Transit Kuga Multimediastereo - Car Multimedia Player - AliExpress 

ενω απο ελλάδα παίρνεις το ίδιο αλλά με 2gb ram/ 16rom στα 210 

Kirosiwa Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου για Ford C Max 2003 - 2010 (Bluetooth/USB/GPS) με Οθόνη Αφής 7" AC-4582 | Skroutz.gr

Επεξ/σία από madnifestah
  • Like 1
Δημοσ.

Για Nissan Qashqai J10 (το facelift αν παίζει ρόλο) έχουμε τίποτα αξιοπρεπές και οικονομικό;

Έχει ήδη απ' τον πρώτο κάτοχο, αλλά είναι πολύ παλιά και δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα πλέον.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@phanispal εγώ θα σου πρότεινα τύπου digital iq την 9αρα με το πλαίσιο ( την πήρα απέξω ίδια ακριβώς οθόνη όπως την digital iq με ίδιο μενού άνοιγμα ίδια ποιότητα και τα σχετικά με τα μισά λεφτά από ότι παίζουν στην αγορά εδώ) την έχω σχεδόν δύο χρόνια δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2022 στις 11:03 ΜΜ, vasilisnto είπε

@phanispal εγώ θα σου πρότεινα τύπου digital iq την 9αρα με το πλαίσιο ( την πήρα απέξω ίδια ακριβώς οθόνη όπως την digital iq με ίδιο μενού άνοιγμα ίδια ποιότητα και τα σχετικά με τα μισά λεφτά από ότι παίζουν στην αγορά εδώ) την έχω σχεδόν δύο χρόνια δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Θα μπορούσες να δώσεις ένα link γιατί με ενδιαφέρει και εμένα; Ευχαριστώ πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...