paulchro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, andy_1_9_7_2 είπε Είναι λίγο παιδαριώδες να μιλάμε για Haters και Lovers προϊόντων και εταιρειών χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε ακραίες συμπεριφορές που πάντα θα υπάρχουν. Γιαυτό υπάρχουν τα σχόλια στα άρθρα, για ανταλλαγή απόψεων. Μπορώ να θεωρώ μια εταιρεία ή ένα προϊόν ακριβό και να "δηλώσω" ότι δεν θα το έπαιρνα γιαυτόν και γιαυτόν τον λόγο. Και θα έρθει και ο συμφορμίτης μου και θα πει τη δική του γνώμη είτε συμφωνεί είτε όχι μαζί μου επιχειρηματολογώντας ανάλογα. Το "Φίλε αν δεν σου αρέσει μην το παίρνεις" είναι κομματάκι αγενές. Ούτε φίλος είναι ούτε γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Το προϊόν η η εταιρεία από μόνα τους δεν προσβάλλονται και τόσο, γιατί να προβληθώ εγώ λοιπόν από τους "Haters" και τους "lovers". ΟΚ, αλλα ποιος εγραψε "Φίλε αν δεν σου αρέσει μην το παίρνεις";
andy_1_9_7_2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, paulchro είπε ΟΚ, αλλα ποιος εγραψε "Φίλε αν δεν σου αρέσει μην το παίρνεις"; Διυλίζουμε τον κώνωπα πλέον. Το "Δεν σε αναγκαζει κανεις να το παρεις. Παρε οτι θες. Γι αυτο υπαρχουν επιλογες. Το γραφεις και με μαυρο χρωμα.." δεν είναι και πολύ πιο "τρυφερό" από το "Φίλε αν δεν σου αρέσει μην το παίρνεις".
macboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί οποί οι μπαστουνο βλάχοι που το πήραν εδώ στο ελλαντα κάνουν scuba diving
ethereum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 το ρολόι στοχεύει τον καταδυτικό τουρίστα μία μεγάλη και πλούσια αγορά και όχι τον επαγγελματία δύτη 1
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, Neural_handshake said: μηνυσεις , καλο το παπατζιλικι αλλα οπου μας παιρνει κατι θα σκεφτουν 1 hour ago, Πέτρος said: Γιατί εκεί πεθαίνει κόσμος και δεν είμαστε για τέτοια τώρα. θα το γραφει με μικρα γραμματα.δεν φταιμε αμα πεθανετε
Neural_handshake Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, poulinos είπε κατι θα σκεφτουν θα το γραφει με μικρα γραμματα.δεν φταιμε αμα πεθανετε δεν πεθαινετε σωστα :p 11 λεπτά πριν, ethereum είπε το ρολόι στοχεύει τον καταδυτικό τουρίστα μία μεγάλη και πλούσια αγορά και όχι τον επαγγελματία δύτη σωστα αλλα αλλιως το παρουσιαζουν 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ θα πω Βγάλτε ένα apple watch με στρογγυλή οθόνη. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά νομίζω ότι λείπει. Ακόμα είμαι σε Samsung Galaxy 9 αλλά του χρόνου σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και αν πάω στην apple θα ήθελα να έχω στρογγυλό smartwatch. σ.σ. Samsung δώσε support 5+ χρόνια έστω στα vulnerabilities και σε προτιμώ προς το παρών σε κινητά. 1
filipprin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Οταν βουταγα εμπιστευομουν την ζωη μου σε σοβαρο καταδυτικο εξοπλισμο.Τωρα απ και μαπ καλα ειναι αλλα για δισκεδαση...............
arxontas2323 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Looter είπε Φίλε είτε γράφεις μπαρούφες , είτε είσαι απλά hater. Είτε και τα 2.. To ρολόι με 2-2.5 ώρες προπόνηση καθημερινά , με sleep tracking και με πλήρη χρήση ως smartwatch (δηλαδή μερικές κλήσεις , ειδοποιήσεις full , κλπ) κρατάει 2.5 ημέρες. Εκτός αν εννοείς 10 ώρες συνεχόμενη εξωτερική αθλητική χρήση με διπλό gps που πάλι αντέχει οριακά αλλά δεν αφορά το 95% των χρηστών. Επειδή όσα γράφω τα έχω δοκιμάσει μιας και είμαι χρήστης και προέρχομαι από το Fenix 6X Solar , θα σας πρότεινα να δείτε το παρακάτω video. https://youtu.be/iPEg4WPvfiI Το μόνο λάθος της Apple όπως έγραψα και παραπάνω είναι το marketing ότι το ρολόι απευθύνεται σε extreme χρήστες τύπου Ultra , Ironman , δύτες κλπ. Δεν σου κακοφαινεται που φορτίζεις ανα 2.5 μέρες ενω φορτιζες ανα 14 μέρες; Θεωρώ καλο το 2.5 μέρες για Apple.. το επόμενο του χρόνου θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία..κατι πρέπει να κρατάνε και για του χρόνου
sferatos2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 γιατι οχι γκαρμιν ας πουμε????? α ρε μηλαραδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα