killer76 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα. Εχω ενα macbook pro του 2015 με (big sure) και παρατηρησα οτι μετα απο sleep (πανω απο 2 μερες) κανει το εξης. Με το που ενεργοποιειται και αφου μπει στην επιφανεια εργασιας, μετα απο 20 δευτερολεπτα, σβηνει για 10 δευτερολεπτα και μετα οταν ξανανοιγει, τρεμοπαιζει ελαφρα η οθονη. Αν κανω επανεκκινηση δουλευει μια χαρα, χωρις κανενα προβλημα. Googlara και ειδα οτι συμβαινει σε παρα πολλους μετα απο sleep, αλλα δεν εβγαλα ακρη απο τις απαντησεις Εχει τυχει σε κανεναν; Τι μπορει να φταιει; Υ.Γ Προφανως μπορω και να μην το καναβαλω σε sleep mode, άπλα ρωταω γιατι εχω φοβηθει μηπως αρχισει και δημιουργειται καποιο προβλημα. Αν ηταν hardware ομως πιστευω θα το εκανε και μετα απο restart και απο sleep mode σωστα;
Tasos19s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, killer76 είπε Καλησπερα. Εχω ενα macbook pro του 2015 με (big sure) και παρατηρησα οτι μετα απο sleep (πανω απο 2 μερες) κανει το εξης. Με το που ενεργοποιειται και αφου μπει στην επιφανεια εργασιας, μετα απο 20 δευτερολεπτα, σβηνει για 10 δευτερολεπτα και μετα οταν ξανανοιγει, τρεμοπαιζει ελαφρα η οθονη. Αν κανω επανεκκινηση δουλευει μια χαρα, χωρις κανενα προβλημα. Googlara και ειδα οτι συμβαινει σε παρα πολλους μετα απο sleep, αλλα δεν εβγαλα ακρη απο τις απαντησεις Εχει τυχει σε κανεναν; Τι μπορει να φταιει; Υ.Γ Προφανως μπορω και να μην το καναβαλω σε sleep mode, άπλα ρωταω γιατι εχω φοβηθει μηπως αρχισει και δημιουργειται καποιο προβλημα. Αν ηταν hardware ομως πιστευω θα το εκανε και μετα απο restart και απο sleep mode σωστα; Μπορεί να οφείλεται σε software Πρεπει να αρχίσεις πρώτα από εκεί. Άφησε το hardware στο τέλος
epinki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Login σε Safe Mode. Δεν δουλεύεις καθόλου το μηχάνημα και το αφήνεις να κοιμηθεί για δυο ημέρες. Ξύπνησε το να δούμε αν το θέμα επιμένει και πράττουμε ανάλογα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από epinki
killer76 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Στις 1/12/2022 στις 12:36 ΜΜ, epinki είπε Login σε Safe Mode. Δεν δουλεύεις καθόλου το μηχάνημα και το αφήνεις να κοιμηθεί για δυο ημέρες. Ξύπνησε το να δούμε αν το θέμα επιμένει και πράττουμε ανάλογα. To άφησα... για να δουμε αυριο... Υ.Γ. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά ας το αναφέρω. Το sleep mode δεν το έκανα με το κλείσιμο της οθόνης, αλλά είχα φτιάξει μια "ενεργη γωνία" που όταν αφηνα το mouse εκεί, να γίνεται sleep mode
Tasos19s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, killer76 είπε To άφησα... για να δουμε αυριο... Υ.Γ. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά ας το αναφέρω. Το sleep mode δεν το έκανα με το κλείσιμο της οθόνης, αλλά είχα φτιάξει μια "ενεργη γωνία" που όταν αφηνα το mouse εκεί, να γίνεται sleep mode Καλά δεν χρειάζεται να το αφήσεις δυο μέρες Μετα από πόση ώρα αδράνειας είχες παρατηρήσει ότι σου κάνει αυτό το πρόβλημα; Παλι το ίδιο κάνε με το safe mode
epinki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, killer76 είπε To άφησα... για να δουμε αυριο... Υ.Γ. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά ας το αναφέρω. Το sleep mode δεν το έκανα με το κλείσιμο της οθόνης, αλλά είχα φτιάξει μια "ενεργη γωνία" που όταν αφηνα το mouse εκεί, να γίνεται sleep mode Δες το άρθρο Εκκίνηση του Mac σας σε ασφαλή λειτουργία. Όσο αφορά στον χρόνο πρότεινα δυο ημέρες για να κάνουμε ακριβή αναπαραγωγή του θέματος. Πάντως, αν το ανοίξεις νωρίτερα δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά.
killer76 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Μετα απο sleep 2 ημερων σε safemode δεν το εκανε. Μετα το εβαλα sleep 2 ωρων απο κανονικη εκκινηση, επανηλθε στην επιφανεια εργασιας με 30% μπαταρια και εκανε μονο το σβησιμο των 10 δευτερολεπτων, αναψε το εικονιδιο οτι θελει φορτισμα (αν και η μπαταρια ηταν στο 30%), εβαλα τον φορτιστη και ξανααναψε η οθονη. Χωρις τρεμοπαιγμα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από killer76
epinki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει το ισχυρό. ενδεχόμενο το Safe Mode με το καθάρισμα των System Caches και τις επισκευαστικές ρουτίνες που έτρεξε να έχει επιλύσει το θέμα. Συνέχισε λοιπόν κανονικά τις εργασίες σου, αν παρ΄ ελπίδα το θέμα προκύψει ξανά, βλέπουμε. 1
killer76 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μου ξανακανε το ιδιο σβησιμο σημερα μετα απο κανονικη εναρξη και οχι sleep. Δεν εκανε τρεμοπαιγμα ομως
killer76 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Να πω τι πρόσεξα μήπως και βοηθάει. Όταν ανάβει ο υπολογιστής και δεν είναι στο ρευμα, αλλα έχει μπαταρία πχ 70%, μπαινει στο desktop και μετά από 30 sec περίπου σβήνει. Όταν πατάω το power, μου βγάζει το σύμβολο να συνδέσω φορτιστή. Συνδέω το φορτιστή και ξαναμπαίνει στο desktop κανονικά. Μετά και να βγάλω τον φορτιστή, συνεχίζω κανονικά μέχρι να πέσει η μπαταρία. ΑΡΑ, πιστεύω οτι κάτι στην εκκίνηση ΜΟΝΟ, δείχνει εσφαλμένα, σαν η μπαταρία να είναι άδεια. Για αυτό και κλείνει μάλλον (ίσω μπαίνει σε sleep).... H μπαταρία όμως δεν μου φαίνεται οτί θέλει αλλαγή
killer76 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Update. Εκανα reset nvram και smc και τωρα μου δειχνει την μπαταρια οτι θελει service. αρα απο την αρχη εφταιγε μπαταρια και απλα δεν ειχε την ενδειξη. Σωστα;
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Με 900 κύκλους η μπαταρία έχει γίνει όπως η γαλοπούλα. Θα την αλλάξεις εσύ ή θα το πας για επισκευή;
jodact Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Η μπαταρία σου αρχικά είναι για πέταμα. Έχει φτάσει προ πολλού στο τέλος της ζωής της.
killer76 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριατω παιδια. Μια ερωτηση ακομα… μιας και το λαπτοπ κατα 99% θα το χρησιμοποιω σαν σταθερο με εξωτερικη οθονη, αν δεν αλλαξω αμεσα μπαταρια και την αλλαξω σε 4-5 μηνες, μπορει να εχω προβλημα; (Κατι για φουσκωματα διαβαζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα