Mr Aris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Έχω μια Z790 AORUS elite, Παρόλο που διαθέτει 6 sata, για κάποιο λόγο δεν μπορεί να δει παραπάνω από 4 ssd, Υπάρχει κάποιος περιορισμός που μου διαφεύγει? Οι ssd λειτουργούν κανονικά όλοι σε παλαιότερο σύστημα και σε αυτό αλλά μόνο τετράδες δεν έχει καεί κάποιος τους τσέκαρα Επίσης από τις 4 m2 που διαθέτει η μητρική ο ένας του επεξεργαστή και ένας ακόμη από τους 3 άλλους χρησιμοποιούνται, αν έχει κάποια σημασία αυτο
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Αν διαβασεις το manual της μητρικης θα σου λυθει η απορια. Ισως και να εχει και καποιο sticker στη περιοχη των sata που αναφερει υπο ποιες προυποθεσεις δουλευουν και τα 6
Mr Aris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Έπρεπε να το κατεβάσω από ότι φαίνεται το manual 🤣, δεν υπήρχε στη συσκευασία, οπότε με τους m2 μπομπονελα οι sata 🤣 βοήθεια μου 🤣 Ευχαριστώ πολύ που το έψαξες Επίσης να αναφέρω αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη Μνήμες 6400, cl32 μόνο μετά το τελευταίο bios δούλεψαν, παρότι ο κατασκευαστής έλεγε ότι υποστηρίζονταν, το συγκεκριμένο μοντέλο.... 1
Mr Aris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 🤣 ευχαριστώ φίλε μου δεν έδωσα σημασία κατά την αγορά είδα ότι έχει 6 sata και μου έκανε, ε περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοιος περιορισμός, αλλά δε πειράζει μπορώ να προσθέσω άλλους 2 m2 Ελπίζω να μη κόβει από τη κάρτα γραφικών μετά 🤣 Δε θα γίνει άμεσα οι ssd ήταν 250αριδες παλιοί μόνο τα αρχεία ήθελα και τα πήρα οπότε όλα καλά Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Mr Aris 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Mr Aris είπε 🤣 ευχαριστώ φίλε μου δεν έδωσα σημασία κατά την αγορά είδα ότι έχει 6 sata και μου έκανε, ε περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοιος περιορισμός, αλλά δε πειράζει μπορώ να προσθέσω άλλους 2 m2 Ελπίζω να μη κόβει από τη κάρτα γραφικών μετά 🤣 Δε θα γίνει άμεσα οι ssd ήταν 250αριδες παλιοί μόνο τα αρχεία ήθελα και τα πήρα οπότε όλα καλά Ειναι πολύ κοινό setup η μοιρασιά ενός M2 με 2 από τα SATA, νομίζω στα board που πλασάρονται ως creator π.χ της Asus σε εκείνα δίνουν περισσότερο βάση στην συνδεσιμότητα και στα storage options
dsi44 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 400e motherboard και να παιρνει οσους δισκους παιρνει μια φθηνη μητρικη των 60ε παλαιοτερης γενιας... μην αγοραζετε ρε παιδια δε βλεπετε που το πανε.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, dsi44 said: 400e motherboard και να παιρνει οσους δισκους παιρνει μια φθηνη μητρικη των 60ε παλαιοτερης γενιας... Επίσης παίρνει όσους επεξεργαστές παίρνει και η φθηνότερη, έναν! Νομίζω υπάρχουν λόγοι να αγοράσει κάποιος μια ακριβότερη μητρική έναντι μιας των 60€, δεν είναι απαραίτητο να είναι σε ΟΛΑ καλύτερη από μια φθηνότερη. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από infin1tyGR
Razor333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Για τους pata όμως που δεν βάζουν ακόμα, δεν λέτε τίποτα. Τόσους 80αρηδες έχω και πάνε χαμένοι. 1
Mr Aris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dsi44 είπε 400e motherboard και να παιρνει οσους δισκους παιρνει μια φθηνη μητρικη των 60ε παλαιοτερης γενιας... μην αγοραζετε ρε παιδια δε βλεπετε που το πανε. Αλλάζω hardware κάθε... Αρκετά χρόνια ή αν κάτι πεθάνει πριν την ώρα του 🤣🤣 Η προηγούμενη μητρική μου ήταν μια Asus maximus formula vii, είναι 8 - 9 χρονών, αλλά παρότι ήταν από τα κορυφαία μοντέλα της εποχής την είχα πληρώσει 70€ λιγότερα σε σχέση με τη καινούργια.... Ήταν το μόνο πράγμα από όλο το pc που ένιωσα ότι πραγματικά με γ@μησ@νε 🤣🤣🤣 κι ας μην ήταν ούτε κατά διάνοια το πιο ακριβό κομμάτι του pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα