Bitbit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Σκέφτομαι να πάρω μια 27'' για γενική χρήση. Δε παίζω παιχνίδια, δε βλέπω ταινίες (μόνο youtube). Θα χρησιμοποιείται για σερφάρισμα και για δουλειές γραφείου. Οπότε δεν υπάρχουν περίεργες απαιτήσεις. Θεωρώ δεν αξίζει να πάω σε 1920*1080, Μια στο τόσο χρόνια αλλάζουμε οθόνη, καλύτερα 2560 x 1440p. Το κακό είναι ότι το budget είναι στα 200-250€ και δε ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα παίρνεις αξιοπρεπή οθόνη τέτοιας ανάλυσης ή πρέπει να πάω σε FullHD. Η κάρτα γραφικών είναι μια AMD R5 230. Ναι οκ δε τραβάει αλλά όπως είπα για δουλειά γραφείου την θέλω Βρήκα αυτή και αυτή. Διαθεσιμότητα δε βλέπω όμως. Αγγίζει το μήνα και αναρωτιέμαι αν έρθει ποτέ. Σχόλια που βρήκα στο νετ είναι θετικά όμως. Ακούω γνώμες γι αυτές τις 2 και γενικά προτάσεις. Μην αρχίσετε να μου λέτε βάλε + τόσα και πάρε αυτή με 300€+. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/36560704/Dell-SE2723DS-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-8ms-GTG.html?from=catspan εδώ είσαι. ips του 23 φρέσκο μοντέλο με hdmi + displayport 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε https://www.skroutz.gr/s/36560704/Dell-SE2723DS-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-8ms-GTG.html?from=catspan εδώ είσαι. ips του 23 φρέσκο μοντέλο με hdmi + displayport ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν έχει την εμφάνιση των άλλων 2 αλλά αν υπερισχύει σε άλλα δεν υπάρχει θέμα. Θα ψάξω λίγο τις λεπτομέρειες, πχ κατανάλωση, ηχεία (όχι ότι με ενδιαφέρουν αλλά είναι ένα +) τα 8ms είναι θέμα σε σχέση με τα 4? δεν έχω ιδέα. Αυτή που χρησιμοποιώ τώρα έχει 2ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 για καθημερινή απλή χρήση δε θα δεις διαφορές. σε ενδιαφέρει να είναι ξεκούραστο το πάνελ ανάλογα τις ώρες που θα κάθεσαι. και τα dell είναι μακράν τα πιο ξεκούραστα εδώ και χρόνια. flicker free, blue light, κλπ ηχεία δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Bitbit είπε Σκέφτομαι να πάρω μια 27'' για γενική χρήση. Δε παίζω παιχνίδια, δε βλέπω ταινίες (μόνο youtube). Θα χρησιμοποιείται για σερφάρισμα και για δουλειές γραφείου. Οπότε δεν υπάρχουν περίεργες απαιτήσεις. Θεωρώ δεν αξίζει να πάω σε 1920*1080, Μια στο τόσο χρόνια αλλάζουμε οθόνη, καλύτερα 2560 x 1440p. Το κακό είναι ότι το budget είναι στα 200-250€ και δε ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα παίρνεις αξιοπρεπή οθόνη τέτοιας ανάλυσης ή πρέπει να πάω σε FullHD. Η κάρτα γραφικών είναι μια AMD R5 230. Ναι οκ δε τραβάει αλλά όπως είπα για δουλειά γραφείου την θέλω Βρήκα αυτή και αυτή. Διαθεσιμότητα δε βλέπω όμως. Αγγίζει το μήνα και αναρωτιέμαι αν έρθει ποτέ. Σχόλια που βρήκα στο νετ είναι θετικά όμως. Ακούω γνώμες γι αυτές τις 2 και γενικά προτάσεις. Μην αρχίσετε να μου λέτε βάλε + τόσα και πάρε αυτή με 300€+. Ευχαριστώ. Μια χαρά είναι η HP που έχεις βάλει και είναι και εντός budget. Η Dell που έχει προταθεί είναι χειρότερη και με μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 δε ξέρω αν παρήγγειλες αλλά σήμερα έσκασε και αυτή σε drele.com και σε e-shop στα 240περίπου ευρώ https://www.skroutz.gr/mp/131432032/Xiaomi-Mi-2K-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-BHR5039.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε δε ξέρω αν παρήγγειλες αλλά σήμερα έσκασε και αυτή σε drele.com και σε e-shop στα 240περίπου ευρώ https://www.skroutz.gr/mp/131432032/Xiaomi-Mi-2K-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-BHR5039.html τώρα έριχνα μια τελευταία ματιά. πιστεύεις η xiaomi είναι καλύτερη επιλογή απ όσες αναφέρθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σαν πάνελ είναι καλύτερο. Σαν quality control και εγγύηση να προτιμήσεις την Dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, greekfragma είπε Σαν πάνελ είναι καλύτερο. Σαν quality control και εγγύηση να προτιμήσεις την Dell να σου πω την αλήθεια τη lenovo είχα στο νου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Just now, Bitbit said: να σου πω την αλήθεια τη lenovo είχα στο νου ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ειχα παρει στην bf, την παρακατω, 229€ την ειχε τοτε. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2722DC/DELL-Monitor-S2722DC-27''-USB-C-QHD-AMD-FreeSync-HDMI-Height-Adjustable-Speakers-3YearsW ισως ξαναπαίξει σε προσφορά μεσα στις γιορτες. Εξαιρετική, νομίζω για απλή χρήση είναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα