Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Αποφάσισα να το προχωρήσω γιατί είχα περιέργεια

Κλασσικό μήνυμα με κούριερ (της μόδας είναι η "DPD express courier") και οτι θα μου στείλουν τα λεφτά μέσω αυτής , θα τα πάρω στο χέρι και θα δώσω το πακέτο

Αφού έδωσα τα στοιχεία διεύθυνσης , σου λένε οτι η DPD θα στείλει tracking και ζητάνε email (έδωσα άκυρο)

Μετά το κόλπο ήταν οτι ζητάει και καλά η DPD ποσό ασφάλισης και στο email δίνουν σύνδεσμο για πληρωμή του ποσού . Πέθανα στο γέλιο με τον καρμίρη . Ήταν και καλά στο άγχος οτι αν δεν πληρώσω την ασφάλιση αυτός θα χρεωθεί όλο το ποσό της πώλησης και η "κούριερ" δε θα του δώσει τα λεφτά πίσω 😁

Αφού τον δούλευα οτι έβαλα τα λεφτά (αυτός δεν τα έβλεπε) , αυτός μου έστειλε άλλο λινκ στο messenger (εννοείται δεν το πάτησα καν) , για να μπουν τα λεφτά . Το κορυφαίο , το απίστευτο screenshot "απόδειξης" αποστολής/εντολής της DPD που ούτε τα στοιχεία μου δεν μπορούσε να αντιγράψει 😂

Απόκρυψη περιεχομένων

Δρακουμέλ Ψιψίνος , 3ος Πύργος όπισθεν Στρουμφοχωριού

image.png.d5372d85c0269b378c9ca4d10c1fb3ba.png

Χαχαχαχαχα ρε θεούλης είσαι. Τι διεύθυνση έδωσες στον scamer..... 

Άμα πετύχω κανέναν θα του στείλω κανένα όνομα και διεύθυνση χαρακτήρα από anime. 

Δημοσ.

Τα ιδια εχω δει και με ζωάκια ρατσατα σε αγγελίες τύπου χρυση ευκαιρία. Το καταλαβαινεις ότι είναι απατη από τις απαντήσεις που δίνουν που είναι από google translate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...