rus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, haris_216 είπε Τελευταία πολλοί ξένοι (άγγλοι γάλλοι πορτογάλοι, που λέει και ο καραγκιόζης) ψάχνουν το ελληνικό marketplace για..."αγορές". Κάτι τους τραβάει σε μας Κατά σειρά συμβάντων πάντως, τουλάχιστον όπως τα πετυχαίνω εγώ, πιο ενοχλητικά ταξινομώ: "Είναι διαθέσιμο;" Μακράν ότι πιο σπασα....κο για μένα. 12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και σε εμένα με ρωτάνε αν είναι διαθέσιμο. Το "Ειναι διαθεσιμο το προϊον?" ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα του marketplace 🙂 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από rus 1
haris_216 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι ρε παιδιά, είναι αυτοματοποιημένο το "είναι διαθέσιμο". Αλλά κάτι πρέπει να πατήσεις για να πάει (δεν φεύγει μόνο του) Σίγουρα όλοι το έχουμε κάνει κατά λάθος (εγώ σίγουρα) αλλά στο καπάκι ενημερώνω ότι στάλθηκε από λάθος. Θεωρώ τουλάχιστον αγένεια (τι λέω τώρα ) να σου απαντάει κάποιος στο (έστω κατά λάθος) σταλμένο από σένα μήνυμα και να μην έχεις την στοιχειώδη συνέπεια να πεις "sorry man, λάθος" Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από haris_216
Dante80 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Ναι ρε παιδιά, είναι αυτοματοποιημένο το "είναι διαθέσιμο". Αλλά κάτι πρέπει να πατήσεις για να πάει (δεν φεύγει μόνο του) Ο λόγος που οι περισσότεροι το στέλνουν είναι γιατί όπως οι αγοραστές είναι ότι νά 'ναι στο FBM έτσι είναι και οι πωλητές κατά την εμπειρία μου. Με πολλούς να απαντάνε μετά από ένα διήμερο, ή να έχουν πωλήσει ή αποσύρει το προϊόν χωρίς να αλλάξει η αγγελία. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, rus είπε Το "Ειναι διαθεσιμο το προϊον?" ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα του marketplace 🙂 Αναφέρομαι για άλλη σελίδα με αγοραπωλησίες. Το ρωτάνε σχεδόν όλοι αυτό. Δεν έχω καταλάβει 100% τους λόγους αλλά μπορώ να τους υποθέσω.
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 9:36 ΠΜ, haris_216 είπε Ναι ρε παιδιά, είναι αυτοματοποιημένο το "είναι διαθέσιμο". Αλλά κάτι πρέπει να πατήσεις για να πάει (δεν φεύγει μόνο του) Σίγουρα όλοι το έχουμε κάνει κατά λάθος (εγώ σίγουρα) αλλά στο καπάκι ενημερώνω ότι στάλθηκε από λάθος. Θεωρώ τουλάχιστον αγένεια (τι λέω τώρα ) να σου απαντάει κάποιος στο (έστω κατά λάθος) σταλμένο από σένα μήνυμα και να μην έχεις την στοιχειώδη συνέπεια να πεις "sorry man, λάθος" Χαλαρωσε. Πολυ το κανουν για να αποθηκευσουν ας πουμε την αγγελια. Δεν ειναι λαθος. 1
haris_216 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Χαλαρωσε. Πολυ το κανουν για να αποθηκευσουν ας πουμε την αγγελια. Δεν ειναι λαθος. Σαφώς και είναι λάθος. Έστειλες μήνυμα, έστω και από δυσλειτουργια του app, και κάποιος σου απάντησε. Βλέπεις την απάντηση και βλέπεις ότι όντως εσύ αρχικά επικοινώνησες, με κάποιο τρόπο. Στοιχειώδες να πεις "sorry λάθος" Σα να παίρνεις τηλέφωνο λάθος αριθμό. It happens. Προφανώς και μπορείς απλά να το κλείσεις. Το "συγνώμη λάθος" δεν είναι απλά πιο ευγενικό αλλά υποχρέωσή σου, αν δεν είσαι τελείως ουγκανος (εννοείται πως δεν μιλάω για σένα) Αναφορικά με το "χαλάρωσε" καλό θα ήταν να ξέρεις πού να το απευθύνεις (φιλαράκια, κλπ) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από haris_216
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, haris_216 είπε Σαφώς και είναι λάθος. Έστειλες μήνυμα, έστω και από δυσλειτουργια του app, και κάποιος σου απάντησε. Βλέπεις την απάντηση και βλέπεις ότι όντως εσύ αρχικά επικοινώνησες, με κάποιο τρόπο. Στοιχειώδες να πεις "sorry λάθος" Σα να παίρνεις τηλέφωνο λάθος αριθμό. It happens. Προφανώς και μπορείς απλά να το κλείσεις. Το "συγνώμη λάθος" δεν είναι απλά πιο ευγενικό αλλά υποχρέωσή σου, αν δεν είσαι τελείως ουγκανος (εννοείται πως δεν μιλάω για σένα) Αναφορικά με το "χαλάρωσε" καλό θα ήταν να ξέρεις πού να το απευθύνεις (φιλαράκια, κλπ) Γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι εκαναν λαθος; Χαλαρωσε,στο ξαναλεω.
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Συμφωνώ Δεν ανησυχώ Θέλω να το αγοράσω σήμερα Συμφωνώ, δεδομένης της απόστασης, τότε θα κάνω την πληρωμή σας μέσω παράδοσης DPD EXPRESSE. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε έναν φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, μετά θα δώσετε το αντικείμενο στον ταχυδρόμο και θα μου το στείλει στο σπίτι μου, αν είναι εντάξει με εσάς, αυτό είναι εντάξει; λες να είναι απάτη ? 😂
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νεα κολπα στο marketplace. Θα πρεπει λεει να ανεβασεις τα φορολογικα σου δεδομενα για να κανεις συναλλαγη 😄 "Tax information required To ship orders and receive payouts, you need to update your tax information." Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από rus
andreaspA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/12/2022 στις 5:06 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Αναφέρομαι για άλλη σελίδα με αγοραπωλησίες. Το ρωτάνε σχεδόν όλοι αυτό. Δεν έχω καταλάβει 100% τους λόγους αλλά μπορώ να τους υποθέσω. απλος ειναι ο λογος. Πολυ απλος. Δεν εχει το fb τροπο αποθηκευσης της αγγελιας που σε ενδιαφερει. Πατας ενα "ειναι διαθεσιμο" για να μεινει η συνομιλια στις συνομιλιες σου, αλλιως θα χασεις και θα εξαφανιστει η αγγελια.
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, andreaspA είπε απλος ειναι ο λογος. Πολυ απλος. Δεν εχει το fb τροπο αποθηκευσης της αγγελιας που σε ενδιαφερει. Πατας ενα "ειναι διαθεσιμο" για να μεινει η συνομιλια στις συνομιλιες σου, αλλιως θα χασεις και θα εξαφανιστει η αγγελια. Υπαρχει τροπος να αποθηκευσεις την αγγελια,αλλα ολος ο κοσμος το κανει οπως λες. Αυτο προσπαθω να εξηγησω παραπανω.. 1
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 8:41 ΠΜ, andreaspA είπε απλος ειναι ο λογος. Πολυ απλος. Δεν εχει το fb τροπο αποθηκευσης της αγγελιας που σε ενδιαφερει. Πατας ενα "ειναι διαθεσιμο" για να μεινει η συνομιλια στις συνομιλιες σου, αλλιως θα χασεις και θα εξαφανιστει η αγγελια. Οποιος ενδιαφερεται για κατι το κανονιζει, δεν αφηνει να περασει ο καιρος για να το παρει αλλος. Παρα πολλοι κατα καιρους μου εχουν στειλει "ειναι διαθεσιμο?" αλλα κανεις δεν επανηλθε. Επισης οποιος εν τω μεσω μιας διαπραγματευσης σου πει "οk, θα τα ξαναπουμε αργοτερα" "θα ξαναμιλησουμε", κατα 99% εχει γινει καπνος, δε θα ξαναφανει 😁
Andy_gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Και μένα μου έτυχε 2 φορές σε δύο αγγελίες.... Δυστυχως είναι απάτη. Ίσως θέλουν να αποσπάσουν και διευθύνσεις... Εγώ τους λέω, στείλε μου τα λεφτά στο λογαριασμό και στείλε μου εσύ διεύθυνση να σου στείλω το προϊόν... Και μετά εξαφανιζονται! Ο άλλος μοου έστειλε από Μαρόκο... Ο, τι να ναι
korakios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αποφάσισα να το προχωρήσω γιατί είχα περιέργεια Κλασσικό μήνυμα με κούριερ (της μόδας είναι η "DPD express courier") και οτι θα μου στείλουν τα λεφτά μέσω αυτής , θα τα πάρω στο χέρι και θα δώσω το πακέτο Αφού έδωσα τα στοιχεία διεύθυνσης , σου λένε οτι η DPD θα στείλει tracking και ζητάνε email (έδωσα άκυρο) Μετά το κόλπο ήταν οτι ζητάει και καλά η DPD ποσό ασφάλισης και στο email δίνουν σύνδεσμο για πληρωμή του ποσού . Πέθανα στο γέλιο με τον καρμίρη . Ήταν και καλά στο άγχος οτι αν δεν πληρώσω την ασφάλιση αυτός θα χρεωθεί όλο το ποσό της πώλησης και η "κούριερ" δε θα του δώσει τα λεφτά πίσω 😁 Αφού τον δούλευα οτι έβαλα τα λεφτά (αυτός δεν τα έβλεπε) , αυτός μου έστειλε άλλο λινκ στο messenger (εννοείται δεν το πάτησα καν) , για να μπουν τα λεφτά . Το κορυφαίο , το απίστευτο screenshot "απόδειξης" αποστολής/εντολής της DPD που ούτε τα στοιχεία μου δεν μπορούσε να αντιγράψει 😂 Spoiler Δρακουμέλ Ψιψίνος , 3ος Πύργος όπισθεν Στρουμφοχωριού _____________________ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από korakios στρουμφοscreenshots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα