Προς το περιεχόμενο

Η Sony εισέρχεται στο metaverse με το σύστημα ανίχνευσης κίνησης «Mocopi»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

σεχω

https://gr.lovense.digital/male-masturbators.php?gclid=Cj0KCQiAvqGcBhCJARIsAFQ5ke48ET_TRSn8_MA8GBMjBozallq8D51AXABHSbDqvpNzh060rlrqT3EaAj-lEALw_wcB

το facebook μάζεψε κάποια δις κόσμο... προετοιμάστηκε το έδαφος με πολύ έξυπνο τρόπο... τώρα προχωρούν στο δεύτερο μέρος... εδώ είναι όλο το χρήμα. 

Όπως σωστά είπες έμπενες με 50 ευρώ συσκευή... και εντελώς δωρεάν... εδώ θέλεις εξοπλισμό και έχεις και τεράστιο μάρκετ μέσα που μπορείς να ξοδέψεις χρήματα. Αυτό θέλει η ψυχολογία... όταν ξοδεύεις χρήματα η ζωή έχει νόημα. Όταν όλα είναι τζάμπα κανένα νόημα. Το τζάμπα είναι το δόλωμα. Το αγκίστρι... και κρατάει μειωμένο το ενδιαφέρον στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών. 

Εδώ και να μην σου αρέσει το vr  υποχρεωτικά το μυαλό σου θα λέει ότι είναι καλό αφού θα έχεις πληρώσει. Που δύσκολο το βλέπω να μην αρέσει σε κάποιον το VR. Λίγο να εξελίξουν το θέμα άνεσης και ευκολίας καθώς και την ποιότητα ανάλυση κλπ και από εκατομύρια χρήστες που έχουν εμπλακεί στον κόσμο του VR αυτόματα θα γίνουν δις... σε λιγότερο από 5-6 χρόνια κάπως έτσι θα ει´ναι τα πράγματα.

Την εφαρμογή Lovense την έχω εδώ και ένα εξάμηνο περίπου τη συσκευή όχι.

Μετά πρέπει να γραφτείς συνδρομητής σε κάποια site που έχει ωραία κορίτσια που χρησιμοποιούν τέτοιες  συσκευές πρέπει να τους δώσει πρόσβαση στη συσκευή σου και αυτά δίνουν πρόσβαση στη δικιά τους συσκευή ,τα κορίτσια πληρώνονται με tokens που αγοράζεις με χρήματά σου και περνάτε την ώρα σας ωραία. Αυτά όλα είναι λίγο ακριβά και πολύπλοκα για μένα που προτιμώ τη Ρουμάνα της γειτονιάς μου την καταφερτζού που μου τη σαλιώνει για λίγα ευρουδάκια μόνο.

Επεξ/σία από alexpap
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, alexpap είπε

Την εφαρμογή Lovense την έχω εδώ και ένα εξάμηνο περίπου τη συσκευή όχι.

Μετά πρέπει να γραφτείς συνδρομητής σε κάποια site που έχει ωραία κορίτσια που χρησιμοποιούν τέτοιες  συσκευές πρέπει να τους δώσει πρόσβαση στη συσκευή σου και αυτά δίνουν πρόσβαση στη δικιά τους συσκευή ,τα κορίτσια πληρώνονται με tokens που αγοράζεις με χρήματά σου και περνάτε την ώρα σας ωραία. Αυτά όλα είναι λίγο ακριβά και πολύπλοκα για μένα που προτιμώ τη Ρουμάνα της γειτονιάς μου την καταφερτζού που μου τη σαλιώνει για λίγα ευρουδάκια μόνο.

xxx το καταντήσαμε το θέμα LOL

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...