Vlad27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Που είναι αυτό το μεμε που λέει "Σκάσε και πάρε τα λεφτά μου" όταν το χρειάζεσαι;;; Η ταινία δείχνει απίθανη!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από Vlad27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Αν έπρεπε κάποιος να κοπανάει τον Mario αυτός είμαι εγώ που μου έκλεψε τη πριγκίπισσα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Χάλια, συνηθισμένες κλισέ σκηνές και forgetable θα είναι. Και γιατί να κάθεσαι δύο ώρες να βλέπεις fmv και να μην παίζεις το παιχνίδι; Αυτά δεν είναι φτιαγμένα για ταινίες, δεν έχουν χαρακτήρες, δεν έχουν κάτι να πουν, τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Χάλια, συνηθισμένες κλισέ σκηνές και forgetable θα είναι. Και γιατί να κάθεσαι δύο ώρες να βλέπεις fmv και να μην παίζεις το παιχνίδι; Αυτά δεν είναι φτιαγμένα για ταινίες, δεν έχουν χαρακτήρες, δεν έχουν κάτι να πουν, τέλος. Τα 2 sonic ήταν εξαιρετικά πάντως οπότε περιμένουμε κάτι αντίστοιχα αξιόλογο και εδώ. Από τα trailer δείχνει υπέροχη δουλειά και πιστό στα παιχνίδια που αγαπήσαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Vlad27 είπε Που είναι αυτό το μεμε που λέει "Σκάσε και πάρε τα λεφτά μου" όταν το χρειάζεσαι;;; Η ταινία δείχνει απίθανη!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ο Υ Ρ Λ Ι Α Ζ Ω 🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, BadIronTree είπε μάλλον όταν γεννήθηκες το έτος ξεκινά από 20xx 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε o Σουγκλακος (μορφή 🏅) θα ήταν πολύ πιο τρυφερός νομίζω, αυτή κάνει την Princess Peach να ακούγεται σαν... αιμοβόρο cougar! E τοτε να την αποκαλουμαι ως Princess Bitch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 No offense αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι στο τέλος αυτή θα σώζει το Mario; Το οποίο υκσ δεν θα με χάλαγε απαραίτητα, αλλά σκεπτόμενος τη μόδα του Hollywood με το wokeness τα τελευταία χρόνια, μου κάνει πολύ forced... Anyway, ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Γιατί υποψιάζομαι ότι πολύς κόσμος άνω των -άντα περιμένει απλώς να το δει μεταγλωττισμένο με την κατάλληλη παρέα, οπότε δεν τον ενδιαφέρουν οι original φωνές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, nzeppos είπε Γιατί υποψιάζομαι ότι πολύς κόσμος άνω των -άντα περιμένει απλώς να το δει μεταγλωττισμένο με την κατάλληλη παρέα, οπότε δεν τον ενδιαφέρουν οι original φωνές; Οι original φωνές της ταινίας πραγματικα είναι ότι χειρότερο. Χίλιες φορές να ήταν μουγκοί. Τουλάχιστον ο Mario. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Πολυ ενδιαφερον φαινεται. Ποτε ακριβως βγαινει στην Ελλαδα δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, safridia είπε Πολυ ενδιαφερον φαινεται. Ποτε ακριβως βγαινει στην Ελλαδα δεν καταλαβα Συμφωνα με το imdb οποτε εκεινες τις μερες ακομα δεν μπηκε η Ελλαδα επισημα αλλα μπορει και 24 Μαρτιου μπορει και 26 Μαιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 οταν εχεις δει ολα αυτα τα σκουπιδια της marvel ο,τι και να δεις ειναι διαμαντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Jack Black ως Bowser Tropic thunder, τρελό γέλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα