Προς το περιεχόμενο

Το νέο trailer του "Super Mario Bros. Movie" μας συστήνει τον Donkey Kong και την Peach

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είναι αυτό το μεμε που λέει "Σκάσε και πάρε τα λεφτά μου" όταν το χρειάζεσαι;;;  Η ταινία δείχνει απίθανη!!

Επεξ/σία από Vlad27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Χάλια, συνηθισμένες κλισέ σκηνές και forgetable θα είναι. Και γιατί να κάθεσαι δύο ώρες να βλέπεις fmv και να μην παίζεις το παιχνίδι; Αυτά δεν είναι φτιαγμένα για ταινίες, δεν έχουν χαρακτήρες, δεν έχουν κάτι να πουν, τέλος.

37 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Χάλια, συνηθισμένες κλισέ σκηνές και forgetable θα είναι. Και γιατί να κάθεσαι δύο ώρες να βλέπεις fmv και να μην παίζεις το παιχνίδι; Αυτά δεν είναι φτιαγμένα για ταινίες, δεν έχουν χαρακτήρες, δεν έχουν κάτι να πουν, τέλος.

Τα 2 sonic ήταν εξαιρετικά πάντως οπότε περιμένουμε κάτι αντίστοιχα αξιόλογο και εδώ. Από τα trailer δείχνει υπέροχη δουλειά και πιστό στα παιχνίδια που αγαπήσαμε. 

• Like 1

3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

o Σουγκλακος (μορφή 🏅) θα ήταν πολύ πιο τρυφερός νομίζω, αυτή κάνει την Princess Peach να ακούγεται σαν... αιμοβόρο cougar! 

E  τοτε να την αποκαλουμαι ως Princess Bitch

No offense αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι στο τέλος αυτή θα σώζει το Mario; Το οποίο υκσ δεν θα με χάλαγε απαραίτητα, αλλά σκεπτόμενος τη μόδα του Hollywood με το wokeness τα τελευταία χρόνια, μου κάνει πολύ forced... Anyway, ίδωμεν...

Γιατί υποψιάζομαι ότι πολύς κόσμος άνω των -άντα περιμένει απλώς να το δει μεταγλωττισμένο με την κατάλληλη παρέα, οπότε δεν τον ενδιαφέρουν οι original φωνές; 

• Confused 2

7 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Γιατί υποψιάζομαι ότι πολύς κόσμος άνω των -άντα περιμένει απλώς να το δει μεταγλωττισμένο με την κατάλληλη παρέα, οπότε δεν τον ενδιαφέρουν οι original φωνές; 

Οι original φωνές της ταινίας  πραγματικα είναι ότι χειρότερο. Χίλιες φορές να ήταν μουγκοί. Τουλάχιστον ο Mario. 

54 λεπτά πριν, safridia είπε

Πολυ ενδιαφερον φαινεται. Ποτε ακριβως βγαινει στην Ελλαδα δεν καταλαβα

Συμφωνα με το imdb οποτε εκεινες τις μερες ακομα δεν μπηκε η Ελλαδα επισημα αλλα μπορει και 24 Μαρτιου μπορει και 26 Μαιου. 

Screenshot-3.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...