atrwtos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Είμαι σε αναζήτηση κουρευτικής μηχανής για πρόσωπο-σώμα αν και έψαξα στον γοογλι δεν βρήκα απάντηση μόνο ότι η λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι οι χειρότερες και από τα δύο παραπάνω κράματα. Γνωρίζει κανείς να μου πει;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, atrwtos είπε Είμαι σε αναζήτηση κουρευτικής μηχανής για πρόσωπο-σώμα αν και έψαξα στον γοογλι δεν βρήκα απάντηση μόνο ότι η λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι οι χειρότερες και από τα δύο παραπάνω κράματα. Γνωρίζει κανείς να μου πει; Το πηγές πολύ βαθιά το θέμα 😁
duende Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 παρε μια philips 7000 series και μη παιδευεσαι τζαμπα..
rodosf1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 κουρευτικη για πρόσωπο και εμβάθυνση είναι σε αντίθετες όχθες. Στο πρόσωπο αν θες ξύρισμα σωστό θες ξυράφι ασφαλείας ή τύπου πεταλούδας κλπ με λεπίδες ανταλλακτικες κ εκεί έχεις από επικάλυψη τεφλον μέχρι laser cut blades. Αλλά δεν ειμαι εντός του θέματος κουρευτικη μηχανή και δεν προχωρώ. Θα δεις στο φόρουμ αλλά σχετικά θέματα.
atrwtos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, duende είπε παρε μια philips 7000 series και μη παιδευεσαι τζαμπα.. Την είχε ο αδερφός μου μετά από 2-3 χρόνια άρχισε να μην κόβει καλά και σκούριασε στις γωνίες...ανοξείδωτο ατσάλι κατά τα άλλα. Είχα μια remington από το '14 σκυλί...το '18 τα φτυσαν οι μπαταρίες και τις άλλαξα και δούλευε σαν καινούργιο...όσπου χθες μου έπεσε ψηλά στο ράφι που την είχα με αποτέλεσμα να σπάσει το πλαστικό που κουμπώνουν οι κεφαλές οπότε γειά σας! 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε κουρευτικη για πρόσωπο και εμβάθυνση είναι σε αντίθετες όχθες. Στο πρόσωπο αν θες ξύρισμα σωστό θες ξυράφι ασφαλείας ή τύπου πεταλούδας κλπ με λεπίδες ανταλλακτικες κ εκεί έχεις από επικάλυψη τεφλον μέχρι laser cut blades. Αλλά δεν ειμαι εντός του θέματος κουρευτικη μηχανή και δεν προχωρώ. Θα δεις στο φόρουμ αλλά σχετικά θέματα. Ναι ξέρω τι λές αλλά όχι κουρευτική σετάκι με κεφαλές ψάχνω βολεύει. απλά θα πάρω που θα πάρω ας πάρω κάτι καλό.
duende Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 wahl για σωμα/γενια εχει κανεις αποψη? ψαχνω για οσο πιο κοφτερη λεπιδα γινεται για τις "ατιθασες" λεπτες τριχες του σωματος, μιας και 7000 μετα απο 6-7 χρονια που την εχω δε κοβει πια το ιδιο καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα