navger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημερα, μου δωσανε 3 iphone 4s για να τα πουλησω αλλα θα ηθελα να σβησω πρωτα οτι εχει μεσα. ειμαι ασχετος με τα της apple στο ενα εχουμε το Pin και εσβησα φωτογραφιες κλπ, αλλα για factory reset θελει το apple id που δεν υπαρχει. στα αλλα 2 δεν εχουμε pin και δεν μπορω να κανω reset με οτι μεθοδους εχω βρει στο net και αρα εχω κολλησει εκει που ζηταει pin.... καμια βοηθεια?? Μπορω να σβησω τα παντα καπως? ΥΓ δεν ειναι κλεμμενα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από navger
Tasos19s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, navger είπε καλημερα, μου δωσανε 3 iphone 4s για να τα πουλησω αλλα θα ηθελα να σβησω πρωτα οτι εχει μεσα. ειμαι ασχετος με τα της apple στο ενα εχουμε το Pin και εσβησα φωτογραφιες κλπ, αλλα για factory reset θελει το apple id που δεν υπαρχει. στα αλλα 2 δεν μπορω να κανω reset με οτι μεθοδους εχω βρει στο net και αρα εχω κολλησει εκει που ζηταει pin.... καμια βοηθεια?? Μπορω να σβησω τα παντα καπως? ΥΓ δεν ειναι κλεμμενα. Μπορείς να σβήσεις ναι ότι έχει μέσα Τα βάζεις στον υπολογιστή στο iTunes Πρώτα όμως βάζεις το κινητό σε recovery mode Μετα σβήνονται όλα Οποια συσκευή έχει μέσα Apple ID θα συνεχίσει απλά να το ζητάει και αφού γίνει η πλήρης διαγραφή της συσκευής Αυτος που θα το πάρει πρέπει να βάλει τα στοιχεία που είναι κλειδωμένη η συσκευή Εαν γνωρίζεται τα ID αφήστε τα κινητά στο συρτάρι 1
navger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Μπορείς να σβήσεις ναι ότι έχει μέσα Τα βάζεις στον υπολογιστή στο iTunes Πρώτα όμως βάζεις το κινητό σε recovery mode Μετα σβήνονται όλα Οποια συσκευή έχει μέσα Apple ID θα συνεχίσει απλά να το ζητάει και αφού γίνει η πλήρης διαγραφή της συσκευής Αυτος που θα το πάρει πρέπει να βάλει τα στοιχεία που είναι κλειδωμένη η συσκευή Εαν γνωρίζεται τα ID αφήστε τα κινητά στο συρτάρι Recovery mode πως το βαζω?
koutsis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, navger είπε καλημερα, μου δωσανε 3 iphone 4s για να τα πουλησω αλλα θα ηθελα να σβησω πρωτα οτι εχει μεσα. ειμαι ασχετος με τα της apple στο ενα εχουμε το Pin και εσβησα φωτογραφιες κλπ, αλλα για factory reset θελει το apple id που δεν υπαρχει. στα αλλα 2 δεν εχουμε pin και δεν μπορω να κανω reset με οτι μεθοδους εχω βρει στο net και αρα εχω κολλησει εκει που ζηταει pin.... καμια βοηθεια?? Μπορω να σβησω τα παντα καπως? ΥΓ δεν ειναι κλεμμενα. Φίλε μου εφοσον είναι κλειδωμένα με apple id δεν μπορείς να τα πουλήσεις! Το ξεχνάς. Μόνο για ανταλλακτικά κάνουν. Άσε που δεν νομίζω να αγόραζε κανείς iphone 4s εν έτει 2022! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από koutsis 1 1
navger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 οκ, θα ψαξω μηπως τα βρουμε τα id, διαφορετικα για ανταλλακτικα, αρκετα μου επασαν τα νευρα. ευχαριστω !!!!!!!!
Tasos19s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, navger είπε οκ, θα ψαξω μηπως τα βρουμε τα id, διαφορετικα για ανταλλακτικα, αρκετα μου επασαν τα νευρα. ευχαριστω !!!!!!!! Ο προηγούμενος κάτοχος σίγουρα θα μπορεί να επαναφέρει τους κωδικούς με κάποιο τρόπο Με απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας είτε κάποιο άλλο τρόπο επαναφοράς Αλλιώς σας είναι άχρηστα τα τηλέφωνα 1
aces Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, navger είπε Recovery mode πως το βαζω? https://www.recovery-mode.com/apple/apple-iphone-4s.html καλυτερα να ρωτησεις ομως τους προηγουμενους κατοχους για να τα επαναφερεις ευκολοτερα εφοσον ειναι διαθεσιμες οι πληροφοριες αλλιως για ανταλλακτικα μόνο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από aces 1
navger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, aces είπε https://www.recovery-mode.com/apple/apple-iphone-4s.html καλυτερα να ρωτησεις ομως τους προηγουμενους κατοχους για να τα επαναφερεις ευκολοτερα εφοσον ειναι διαθεσιμοι... τελεια, σε ευχαριστω για το χρονο σου! θα το προσπαθησω!!!! 1
btcminer22 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από btcminer22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα