Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος ένα email επικοινωνίας με τα κεντρικά της Samsung? Θέλω να θέσω υπόψην τους ένα θέμα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά δεν μπορώ να βρω πως να επικοινωνήσω μαζί τους.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, konc είπε

Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος ένα email επικοινωνίας με τα κεντρικά της Samsung? Θέλω να θέσω υπόψην τους ένα θέμα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά δεν μπορώ να βρω πως να επικοινωνήσω μαζί τους.

έτσι γ@ΜΗΣ3 τους 😁 τα ίδια είχα κάνει εγώ με την Nikon που 2 μήνες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι πρόβλημα έχει ο φακός μου. Ως δια μαγείας μόλις έφτασε το email στον Ιάπωνα μίλησε με αντιπροσωπεία και το πρόβλημα λύθηκε την επόμενη μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2022 στις 5:08 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Ευχαριστώ, θα στείλω αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει δουλειά από εκεί. Αφορά την αντιμετώπιση της Ελληνικής αντιπροσωπείας για consumer product.

image.png.4efffe27b98d95d11077f00d6f364bb2.png

Στις 30/11/2022 στις 5:59 ΜΜ, spooker είπε

έτσι γ@ΜΗΣ3 τους 😁 τα ίδια είχα κάνει εγώ με την Nikon που 2 μήνες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι πρόβλημα έχει ο φακός μου. Ως δια μαγείας μόλις έφτασε το email στον Ιάπωνα μίλησε με αντιπροσωπεία και το πρόβλημα λύθηκε την επόμενη μέρα.

Προσπαθώ αλλά απ' ότι φαίνεται κρύβονται καλά επίτηδες

Επεξ/σία από konc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...