peterako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Κρατήστε αυτό που έχετε, και αν πρέπει να πάρετε, πάρτε κάτι άλλο. Δεν θα πάθετε τίποτα. 1 1
AtiX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Choronzon είπε ας μην ξεκινήσουμε την κουβέντα , είναι και οφτοπικ και προφανώς διαφωνούμε Τότε γιατί το έγραψες? Μην το έγραφες καν εκτός και αν έλπιζες σε μη απάντηση… 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, AtiX είπε Τότε γιατί το έγραψες? Μην το έγραφες καν εκτός και αν έλπιζες σε μη απάντηση… εσύ γιατί μου απαντάς ?
AtiX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Choronzon είπε εσύ γιατί μου απαντάς ? Γιατί δεν θεωρώ ότι ήμαστε εκτός θέματος και δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνώ μαζί σου… Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από AtiX 2
JonnyBoy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Αυτό που έχει χάσει το iPhone είναι το glamour. Παλιά θεωρούταν status symbol. Πλέον, με την άνοδο του ανταγωνισμού από την Ασία και με κινητά σε παρεμφερείς τιμές, είναι απλά ένα από τα κορυφαία τηλέφωνα στην αγορά. Οι διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν με τα μέτρα για τον Κορωναίο, όχι με την Apple.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 το άρθρο αφορά το κορονοιο και το λοκ ? μαλλον όχι ,γι'αυτό λοιπόν λέω ότι δε χρειάζεται να συνεχίσουμε . την αντίθεση σου την εξεφρασες στο πρώτο ποστ και καλά έκανες και σου απάντησα , δε θυμάμαι ούτε να ειρωνεύτηκα ούτε να αστειυςτηκα όπως στο δεύτερο ποστ -απαντηση σου . αλλά οκ δεδομένου ότι μάλλον θα σβηστεί η απάντηση μου ας βγω λίγο οφ τοπικ . ναι το λοκ στη Κίνα και το ζερο κοβιντ για όποιον έχει βασικές γνώσεις ιατρικής και λοιμοξιολογιας ήταν εντελώς ανούσιο και σίγουρα δεν θα είχε αποτέλεσμα . δε θεωρώ τους Κινέζους ηλίθιους και δεδομένων α)των τεράστιων προβλημάτων στην οικονομία τους που έχουν ( πιστευω γνωρίζεις τις φούσκες με την αγορά κατοικίας , το δίκτυο σιδηροδρόμων ,τις τράπεζές τους και άλλα διάφορα που σκασαν τα τελευταία δύο χρόνια ) β) του ιστορικού του κόμματος ( cultural Revolution κλπ ) γ) την αντιμετωπιση των αντιφρονούντων η απλά διαφορετικών ( μοσουλμανοι Ουιγούροι ,καθολικοί χριστιανοί , Χονγκ Κονγκ κλπ ) δ) του δυστοπικου συστήματος με social points και τη μόνιμη παρακολούθηση , μπορώ να πω ότι το μέχρι σήμερα λοκνταουν ήταν απλά ένα ακόμα σχέδιο καταστολής και ελέγχου των μαζών στη Κίνα. για τους εργαζόμενους στη foxconn έχω να πω ότι σίγουρα έχουν πολύ περισσότερα μέζεα από τους αντίστοιχους συνδικαλες του ΠΑΜΕ πχ και διλλημα iPhone η απεργία δεν υπάρχει . για την υποκρισία των πολυεθνικών αλλά και τη δική μας ως καταναλωτών - πολιτών του δυτικού ,υποτίθεται πολιτισμένου κοσμου τα εχουμε ξαναπεί σε αντίστοιχα πρόσφατα άρθρα ( εγώ τουλάχιστον )
nikosgalis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Choronzon είπε αν ήσουν λοιμωξιολογος πάντως θα ήξερες τι λένε σήμερα τα Καμαρια μας που βγαίναν στη τιβι δύο χρόνια τώρα και τρομοκρατούσαν το κόσμο. Σε στενούς ιατρικούς / νοσοκομειακους κύκλους βέβαια και αυστηρά στο live media ..... Τρομοκρατούσαν; Όταν έλεγαν ότι πεθαίνει ο κόσμος και δεν έχουν κλίνες να βάλουν τους ασθενείς που συρρέουν στα νοσοκομεία, έλεγαν ψέμματα; 3 ώρες πριν, Choronzon είπε το 20 το έλεγαν επιτυχημένη πολιτική της Κίνας ..... το 20 έφτιαχναν αναπνευστήρες τροποποιώντας μάσκες κατάδυσης, και οι γιατροί σε εξέταζαν με στολές αστροναύτη γιατί αν κολλούσες, δεν είχαν φάρμακο να σου δώσουν, μόνο αγιασμό. Σε αυτή την χώρα η μνήμη είναι πολύ κοντή τελικά 2
Chris_BMW Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Έχεις όρεξη, ξεκινά τότε… Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5, Link 6, Link 7, Link 8, Link 9, Link 10, Link 11, Link 11… και είναι μόνο στα ελληνικά… δεν είναι ειρωνία να απαντάς με το ίδιο ύφος του συνομιλητή σου, εκτός και αν πρώτος ειρωνεύτηκες… κατά τα αλλά, όλη η επιστημονική κοινότητα λέει το αντίθετο από εσένα… Μην ασχολείσαι αγόρι μου με άτομα εμπαθή στη συγκεκριμένη εταιρεία . Η εμπάθεια από κάπου προκύπτει … Αστούς να νομίζουν πως στο ίδιο κράτος οι άλλες εταιρείες είναι εργατικός παράδεισος και 200Κ άτομα που δουλεύουν στην Foxconn για λογαριασμό της Apple απειλούνται με το I ντουφέκι να πάνε στην δουλειά! Μην προσπαθείς να εξηγήσεις πως σε κανένα άλλο τηλέφωνο που παρουσιάζεται η ζήτηση τους πρώτους μήνες ξεπερνάει κατά πολύ της προσφοράς και είναι λογικό ως ένα σημείο να δουλεύουν νύχτα μέρα μα τις καλύψουν . Άστο δεν υπάρχει λόγος Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από Chris_BMW 2
hsa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Συμπτώσεις.... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2022/10/22/apple-iphone-14-plus-sales-iphone-14-pro-max-success/?sh=76659e4022a9
AtiX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Choronzon είπε το άρθρο αφορά το κορονοιο και το λοκ ? μαλλον όχι ,γι'αυτό λοιπόν λέω ότι δε χρειάζεται να συνεχίσουμε . την αντίθεση σου την εξεφρασες στο πρώτο ποστ και καλά έκανες και σου απάντησα , δε θυμάμαι ούτε να ειρωνεύτηκα ούτε να αστειυςτηκα όπως στο δεύτερο ποστ -απαντηση σου . αλλά οκ δεδομένου ότι μάλλον θα σβηστεί η απάντηση μου ας βγω λίγο οφ τοπικ . ναι το λοκ στη Κίνα και το ζερο κοβιντ για όποιον έχει βασικές γνώσεις ιατρικής και λοιμοξιολογιας ήταν εντελώς ανούσιο και σίγουρα δεν θα είχε αποτέλεσμα . δε θεωρώ τους Κινέζους ηλίθιους και δεδομένων α)των τεράστιων προβλημάτων στην οικονομία τους που έχουν ( πιστευω γνωρίζεις τις φούσκες με την αγορά κατοικίας , το δίκτυο σιδηροδρόμων ,τις τράπεζές τους και άλλα διάφορα που σκασαν τα τελευταία δύο χρόνια ) β) του ιστορικού του κόμματος ( cultural Revolution κλπ ) γ) την αντιμετωπιση των αντιφρονούντων η απλά διαφορετικών ( μοσουλμανοι Ουιγούροι ,καθολικοί χριστιανοί , Χονγκ Κονγκ κλπ ) δ) του δυστοπικου συστήματος με social points και τη μόνιμη παρακολούθηση , μπορώ να πω ότι το μέχρι σήμερα λοκνταουν ήταν απλά ένα ακόμα σχέδιο καταστολής και ελέγχου των μαζών στη Κίνα. για τους εργαζόμενους στη foxconn έχω να πω ότι σίγουρα έχουν πολύ περισσότερα μέζεα από τους αντίστοιχους συνδικαλες του ΠΑΜΕ πχ και διλλημα iPhone η απεργία δεν υπάρχει . για την υποκρισία των πολυεθνικών αλλά και τη δική μας ως καταναλωτών - πολιτών του δυτικού ,υποτίθεται πολιτισμένου κοσμου τα εχουμε ξαναπεί σε αντίστοιχα πρόσφατα άρθρα ( εγώ τουλάχιστον ) Η διαφωνία φίλε μου ήταν στο τότε και στο τώρα μιας και δεν ήταν οι ίδιες καταστάσεις… ναι τώρα γίνεται εκμετάλλευση από ένα κράτος για καταστολή, τότε όμως γινότανε σχεδόν από όλους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής… Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από AtiX
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, AtiX είπε Η διαφωνία φίλε μου ήταν στο τότε και στο τώρα μιας και δεν ήταν οι ίδιες καταστάσεις… ναι τώρα γίνεται εκμετάλλευση από ένα κράτος για καταστολή, τότε όμως γινότανε σχεδόν από όλους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής… το δέχομαι , και όντως εκεί διαφωνούμε . εγώ δε πιστεύω σε καλές προθέσεις από το κράτος ούτε το 20 ....
Choulio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, magictoboggan είπε Ξύπνησαν ξαφνικά οι Κινέζοι η αυτές οι διαμαρτυρίες που γίνονται στο εργοστάσιο της Foxconn είναι υποκινούμενες από την κινεζική κυβέρνηση σε συνεννόηση με την apple για να αυξήσουν τις τιμές; Γιατί απ όσο ξέρω όποιος τολμάει να διαμαρτυρηθεί στην κίνα εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Φίλε στην είδηση που σχολιάζεις συμπεριλαμβάνεται ανάλυση που λέει ότι η μείωση της διαθεσιμότητας στις γιορτές είναι απώλεια κερδών για την Apple γιατί πολύ αυτά αυτός που δεν θα το πάρει τώρα δεν θα έρθει να το πάρει αργότερα. Για την Apple ειναι μειον ενας πελατης που ΔΕΝ θα ανπληρωθει αργοτερα οταν θα φτιαχτει η διαθεσιμοτητα. Αρα γιατι ακριβως να την συμφερει κατι τετοιο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα