Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο η παραλαβή για τα 14 θα παει με την ανακοινωση της σειρας 15....

Καιρος κ η apple να χασει καποιες πωλησεις ξυπνησαν και οι ΚινέζοιB)

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Έχω δει κάτι βίντεο που τους έχουν μέσα σε κάτι κοτέτσια αλλά μετά από τόσο καιρό "εξεγέρθηκαν";

kotetsi.jpg

Φρίκη ….

• Like 1
Δημοσ.

Ακούω(διαβάζω μάλλον) όλα αυτά περί διαθεσιμότητας και αναρωτιέμαι. Ήμουν τόσο τυχερός, που παρέλαβα σε 20 μέρες, ή όλα αυτά είναι λίγο τραβηγμένα απο τα μαλλιά? 

• Like 2
Δημοσ.

Για ρωτήστε πόσο έχει μέσο όρο παραλλαβής ένα καινούριο αυτοκίνητο αν το παραγγείλεις σήμερα. 

Και μετά συζητάμε για τα τηλέφωνα. 

Το πρόβλημα είναι γενικό, και είτε γίνεται τεχνιέντως είτε όντως είναι υπαρκτό, δεν παύει να επιρρεάζει το σύνολο της αλυσίδας σε όλα τα ηλεκτρινικά. 

• Like 3
Δημοσ.

Και τώρα;;;;;; πως θα βγάλουμε τον χειμώνα;;;;😂

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nikolaos26 είπε

Ακούω(διαβάζω μάλλον) όλα αυτά περί διαθεσιμότητας και αναρωτιέμαι. Ήμουν τόσο τυχερός, που παρέλαβα σε 20 μέρες, ή όλα αυτά είναι λίγο τραβηγμένα απο τα μαλλιά? 

Ετυχε προφανως & παρελαβες σε 20 μερες. Σιγουρα ολα αυτα δεν ειναι σκηνοθετημένα που τους εχουν κλεισμενους τοσο καιρο που γινονται εκει περα κ παει πισω ολη η Εφοδιαστική αλυσίδα σε αρκετα ειδη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Ξύπνησαν ξαφνικά οι Κινέζοι η αυτές οι διαμαρτυρίες που γίνονται στο εργοστάσιο της Foxconn είναι υποκινούμενες από την κινεζική κυβέρνηση σε συνεννόηση με την apple για να αυξήσουν τις τιμές; Γιατί απ όσο ξέρω όποιος τολμάει να διαμαρτυρηθεί στην κίνα εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.

η απόγνωση γενικά ωθεί σε νέα όρια τους ανθρώπους . επίσης στη Κίνα αυτό το καιρό γίνεται χαμός από διαδηλώσεις και όργιο καταστολής λόγω της zero COVID πολιτικής και άλλων ωραίων πολιτικών του κόμματος που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε οπότε μη θεωρείς απίθανο να είναι πραγματικές οι διαδηλώσεις .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε

Κανένα πρόβλημα για τους insomniacs. Το έχουν κλείσει ήδη, και κάνουν σχέδια πόσο θα το πουλήσουν εδώ στις αγγελίες, για να πάρουν το 15 μόλις ανακοινωθεί.

Δεν ισχύει, γιατί το 2020 όταν είχε κυκλοφορήσει το ps5 και είχα πάρει ένα κομμάτι από τις πρώτες μέρες και το έβαλα αγγελία στα 500 όσο το πήρα δηλαδή, δεν βρέθηκε ένας ούτε ένας να θέλει να το αγοράσει σε αυτή τη τιμή, πόσο μάλλον αν το έβαζα παραπάνω, όλοι λέγανε 400 η 450, ένας βρέθηκε με τα χίλια ζόρια στα 480 και όταν ήρθε να το πάρει με παρακαλούσε στα 450. Το κεφάλι τους θα φάνε αν το κάνουν αυτό τώρα στα iphone 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ea6gka είπε

Φρίκη ….

το 20 το έλεγαν επιτυχημένη πολιτική της Κίνας ..... 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Choronzon είπε

το 20 το έλεγαν επιτυχημένη πολιτική της Κίνας ..... 

ίσως γιατί ήταν και τελείως διαφορετικές καταστάσεις…

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα... Οι άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι εκεί ή το γεγονός ότι θα βρούμε πιο δύσκολα το iphone 14 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

ίσως γιατί ήταν και τελείως διαφορετικές καταστάσεις…

ας μην ξεκινήσουμε την κουβέντα , είναι και οφτοπικ και προφανώς διαφωνούμε 

21 λεπτά πριν, tim2231 είπε

Δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα... Οι άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι εκεί ή το γεγονός ότι θα βρούμε πιο δύσκολα το iphone 14 🤔

το πρώτο θα έλεγα , είναι όντως διλλημα αυτό ?

Επεξ/σία από Choronzon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...