MidnightFF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό στην Eurobank για να βάζει τον μισθό ο εργοδότης μου, γνωρίζει κανείς αν αντί λογαριασμό ΔΕΚΟ , δέχονται κάποιο από τα παρακάτω έγγραφα : 1)Ε1 2)Εκκαθαριστικό 3)Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ( https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-esoterikon/esoterikon/bebaiose-monimes-katoikias ) Επίσης για καρτοκινητό, αρκεί μια βεβαίωση από την Cosmote ότι μου ανήκει ο αριθμός κινητού που χρησιμοποιώ? Ευχαριστώ 🙂
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, MidnightFF είπε Καλησπέρα, Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό στην Eurobank για να βάζει τον μισθό ο εργοδότης μου, γνωρίζει κανείς αν αντί λογαριασμό ΔΕΚΟ , δέχονται κάποιο από τα παρακάτω έγγραφα : 1)Ε1 2)Εκκαθαριστικό 3)Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ( https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-esoterikon/esoterikon/bebaiose-monimes-katoikias ) Επίσης για καρτοκινητό, αρκεί μια βεβαίωση από την Cosmote ότι μου ανήκει ο αριθμός κινητού που χρησιμοποιώ? Ευχαριστώ 🙂 Στο site της τράπεζας δεν σκέφτηκες να κοιτάξεις? Αναφορά σε κείμενο Για τη μόνιμη κατοικία και το τηλέφωνό σας Προσκομίστε πρόσφατο λογαριασμό τηλεφωνίας στο όνομά σας ή άλλα έγγραφα που πιστοποιούν τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας: Πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ. Μισθωτήριο συμβόλαιο που έχει κατατεθεί στην εφορία. Απόδειξη υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας από τον διαδικτυακό τόπο του TAXIS. Βεβαίωση δημοτολογίου περί μονίμου κατοικίας. Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται και λογαριασμός κάποιου τηλεφώνου σας (κινητού, οικίας ή εργασίας). Εάν μένετε με τον/την σύζυγό σας ή τους γονείς σας και δεν έχετε τέτοιο έγγραφο πιστοποίησης στο δικό σας όνομα, προσκομίστε ένα από αυτά: Υπεύθυνη δήλωσή σας και πιστοποιητικό για τη διεύθυνση και το τηλέφωνο στο όνομα του/της συζύγου ή γονέα με τον οποίο μένετε. Αποδεικτικό για τη συγγενική σχέση σας (π.χ. εκκαθαριστικό κοινής δήλωσης φόρου εισοδήματος) και πιστοποιητικό για τη διεύθυνση και το τηλέφωνο στο όνομα του/της συζύγου ή γονέα με τον οποίο μένετε. Εάν δεν είστε κάτοικος Ελλάδας, προσκομίστε βεβαίωση των αρμόδιων δημόσιων αρχών της χώρας εγκατάστασης, από την οποία προκύπτει η ιδιότητά σας ως κατοίκου της, η διεύθυνση κύριας κατοικίας σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/dikaiologitika-gia-anoigma-logariasmou
MidnightFF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στο site της τράπεζας δεν σκέφτηκες να κοιτάξεις? https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/dikaiologitika-gia-anoigma-logariasmou Το σπίτι το έχω ενοικιάσει χωρίς συμβόλαιο και ως εκ τούτου δεν έχω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα μου. Ρωτάω αν υπάρχει άλλο έγγραφο με αντίστοιχη νομική ισχύ, πέρα από αυτά που έχει στο site της η Eurobank, το οποίο προφανώς έχω κοιτάξει.
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, MidnightFF είπε Το σπίτι το έχω ενοικιάσει χωρίς συμβόλαιο και ως εκ τούτου δεν έχω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα μου. Ρωτάω αν υπάρχει άλλο έγγραφο με αντίστοιχη νομική ισχύ, πέρα από αυτά που έχει στο site της η Eurobank, το οποίο προφανώς έχω κοιτάξει. Όχι δεν υπάρχει κάποιο άλλο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου κάνουν αυτά που έχει. Στην επόμενη φορολογική δήλωση θα δηλώσεις φιλοξενούμενος κάπου? Αν ναι τότε αυτός που υποτίθεται πως σε φιλοξενεί θα σου δώσει μια ΥΔ, θα βάλεις τη δική του διεύθυνση, και θα δώσεις δικό του λογαριασμό ΔΕΚΟ.
_filippos_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Έχω απορία σχετικά με το €πιστροφή. Κάθε αγορά με την χρεωστική της eurobank δίνει 1% επιστροφή ή μονον όταν γίνεται απο συνεργαζόμενες επιχειρήσεις; Επειδη παλιά είχα την χρεωστική κάρτα bonus της Alphabank, μου έδινε ανταπόδοση για κάθε αγορά, ενώ αν ήταν αγορά σε συνεργαζόμενη επιχείρηση είχε επιπλέον επιστροφή. Ισχύει κάτι τέτοιο και στην eurobank?
*nenya* Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, _filippos_ said: Έχω απορία σχετικά με το €πιστροφή. Κάθε αγορά με την χρεωστική της eurobank δίνει 1% επιστροφή ή μονον όταν γίνεται απο συνεργαζόμενες επιχειρήσεις; Επειδη παλιά είχα την χρεωστική κάρτα bonus της Alphabank, μου έδινε ανταπόδοση για κάθε αγορά, ενώ αν ήταν αγορά σε συνεργαζόμενη επιχείρηση είχε επιπλέον επιστροφή. Ισχύει κάτι τέτοιο και στην eurobank? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα